- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Hulyacim git bi kan ver bu kadar dert edecegineKahverengi akinti acik pembe kan( moralim cok bozuk devam ediyor
Hiç bilmiyorum ne zaman görülür haftaya randevu verdiler.[/QUOT
Randevun transferin kacinci gunune denk geliyor ki
Ben test yapmadım ama ultrasonda baktırdım kanamanin ertesi günü doktor içerde kanama yok dedi.Bugün pembe leke de oldu az.kendini üzme rahat ol demek kolay, olmuyor kendimden biliyorum.Olsa bile biz bu endişeyi 9 ay boyunca yaşarız.Bence dinlen biraz hareketini kısıtla ağrın var mıKahverengi akinti acik pembe kan( moralim cok bozuk devam ediyor
Agrim hic yok canm. Aksine iki gundur kasiklarima batmalar oluyodu bugun bisi yok. arada pembe renkli geliyo arada koyu kahve akinti. Insalah kotu birsey yoktur ptesi gidecegim bakalimBen test yapmadım ama ultrasonda baktırdım kanamanin ertesi günü doktor içerde kanama yok dedi.Bugün pembe leke de oldu az.kendini üzme rahat ol demek kolay, olmuyor kendimden biliyorum.Olsa bile biz bu endişeyi 9 ay boyunca yaşarız.Bence dinlen biraz hareketini kısıtla ağrın var mı
İnşallah canım inşallah.Her ihtimal var elbette yine burada okuduklarimdam yola çıkarak pembe ve kahverengi den değil kırmızı dan korkun diyorlar hep.Agrim hic yok canm. Aksine iki gundur kasiklarima batmalar oluyodu bugun bisi yok. arada pembe renkli geliyo arada koyu kahve akinti. Insalah kotu birsey yoktur ptesi gidecegim bakalim
Amin Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
Evet canım. Normalde nar da çekirdekleri ve taneleri arasındaki beyaz zarla birlikte sıkıldığı için hafif acımsı, ekşi bir tatta oluyor. Bana normal taze sıkma nar suyuna çok benzer geldi tadı. Yalnız buzdolabında muhafaza edersen iyi olur canım. Afiyet, şifa, bereket olsun inşaallah...Kizlaaar ya a101 den nar suyu alip icenler tadi boyle bir tuhaf eksimsii normalmi hic nar suyu icmedim de anlayamiyorum da zor ictim ya
Himm bozuk sandimda bir an normal yani dolaba koydum evet cnm tesekkur ederimEvet canım. Normalde nar da çekirdekleri ve taneleri arasındaki beyaz zarla birlikte sıkıldığı için hafif acımsı, ekşi bir tatta oluyor. Bana normal taze sıkma nar suyuna çok benzer geldi tadı. Yalnız buzdolabında muhafaza edersen iyi olur canım. Afiyet, şifa, bereket olsun inşaallah...
Kızlar transfer gününü saymazsak bugun 8. Gün. Az önce evde test yaptım ama ikinci çizgi yok denecek kadar az. İlaclardanmıdır sizce. Bugun testte belirgin cıkmalımıydı?
İnşallah Jelibon inşallahYoo kimisinde 15.gun bile cizgi cikmiyor bosuna uzuluyorlar ama kanda hamis cikiyolar :))
İnşallah Jelibon inşallah
Harika tebrikler canım bu gece dualarımdasın sımsıkı tutunsunlar inşallah darısı başımıza günler geçmiyorKızlar 11.gün 247 çıktı
Sağol canim allah razı olsunHarika tebrikler canım bu gece dualarımdasın sımsıkı tutunsunlar inşallah darısı başımıza günler geçmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?