4.gun embriyosu nda sıkıntı yok canım. Stres olmana gerek yok. 4.gun gayet iyi embriyolarArkadaşlar herkesin ya 3. gün ya da 5. ün embriyosu var, benim 4. gün embriyolarım acaba sorun olur mu? 4. gün embriyosu olan var mı
Onu biliyorum canım.Arkadaşı zaten test için çağırmışlar benim dememle gitmiyor yani.Kızlar birbirinizi gaza getirmeyin. Erken test yapmayın. Negatif çıkarsa çok üzülürsünüz. Geç tutunma olmuşsa erken testte çıkmaz sonuç. Tadını çıkarın bence bu dönemin. Negatif te moral çok bozuluyor. Toparlanamiyor insan
Aaa seninde kan degeri yuksekmis tek bebek mi ?Transferini 8.günü aynı koyu kan benden de geldi aynen uyku muyku kalmadı.10.gün
Canım 8. günümde aynen gece bordo bi lekelenmem oldu uyku tutmadı sabaha kadar senin gibi.Adetse devamı gelir diye bekledim gelmedi.Merkezi aradım kesinlikle test tarihini bekle dediler.Sonra 10.gün bhcg 533.Senin de haberini alırız inşallah
İki embriyo konuldu değer yüksek evet ama kese görülünce belli olur herhaldeAaa seninde kan degeri yuksekmis tek bebek mi ?
Ne zaman kese goreceksinizİki embriyo konuldu değer yüksek evet ama kese görülünce belli olur herhalde
Dr tek gibi gorunuyor dedi bakalim )12 beta hcg değeri ile ikiz doğuran var. Belli olmuyor. Ama bence sizin de ikiz gibi duruyor
Kahverengi akinti acik pembe kan( moralim cok bozuk devam ediyor
Ama acik pembe kan da geldiHulyacim benim 2 gun surmustu eger seni rahalatacaksa.
Amin allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin kimsenin eline bakılması aminMlkelf, çoooook sevindim, maşaallah barekallah. Rabbim tamamına erdirsin, yavrunun miiis kokusunu içine çekmeni nasip etsin inşaallah.Duanı bizden de eksik etme...
Hiç bilmiyorum ne zaman görülür haftaya randevu verdiler.Ne zaman kese goreceksiniz
Aramiza hosgldin :))Hayırlı kandiller kızlar. Bende transferimin 6. Gunundeyim ve sabirsizlikla 28 mayisi bekliyorum. Hamile olanlari okudukcada cok mutlu oluyorum Inşallah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder Allah. Bu benim ikinci denemem ve dondurulmus embriyo transferi oldu. Ilk tedavimdende bitane oglusum oldu Allaha Şükür. Benide ekleyin arkadaslar tüp bebek kardesligi listemize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?