2016 mayıs tüp bebek

Arkadaşlar herkesin ya 3. gün ya da 5. ün embriyosu var, benim 4. gün embriyolarım acaba sorun olur mu? 4. gün embriyosu olan var mı

Kızlar birbirinizi gaza getirmeyin. Erken test yapmayın. Negatif çıkarsa çok üzülürsünüz. Geç tutunma olmuşsa erken testte çıkmaz sonuç. Tadını çıkarın bence bu dönemin. Negatif te moral çok bozuluyor. Toparlanamiyor insan

Merhaba hanımlar,

Bende Allah izin verirse bu ayın sonunda tüp bebeğe başlayacağım. Daha önce Dr. çağcıl yetim'e gitmiş duymuş olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Onu biliyorum canım.Arkadaşı zaten test için çağırmışlar benim dememle gitmiyor yani.

Aaa seninde kan degeri yuksekmis tek bebek mi ?

Mlkelf, çoooook sevindim, maşaallah barekallah. Rabbim tamamına erdirsin, yavrunun miiis kokusunu içine çekmeni nasip etsin inşaallah. Duanı bizden de eksik etme...

12 beta hcg değeri ile ikiz doğuran var. Belli olmuyor. Ama bence sizin de ikiz gibi duruyor

Mlkelf, çoooook sevindim, maşaallah barekallah. Rabbim tamamına erdirsin, yavrunun miiis kokusunu içine çekmeni nasip etsin inşaallah. Duanı bizden de eksik etme...
Amin allah razı olsun Rabbim kimsenin kucağıni boş birakmasin kimsenin eline bakılması amin

Hayırlı kandiller kızlar. Bende transferimin 6. Gunundeyim ve sabirsizlikla 28 mayisi bekliyorum. Hamile olanlari okudukcada cok mutlu oluyorum Inşallah isteyen herkese hayirli evlatlar nasip eder Allah. Bu benim ikinci denemem ve dondurulmus embriyo transferi oldu. Ilk tedavimdende bitane oglusum oldu Allaha Şükür. Benide ekleyin arkadaslar tüp bebek kardesligi listemize

Aramiza hosgldin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…