2016 mayıs tüp bebek

Canım benim herhangi aksi lige karşı ameliyat durumuna girer sen diye yapılıyor sadece dusunu absestini al dua ile git hiç bir ek bişey yapma makyaj deodorant koku krem olduğun gibi saf halinlwe git canım şimdiden hayırlı olsun haberlerini ver mutlaka
Kokulu kozmetik ler önerilmiyor. Tutunmayla ilgili bence.

Herkese merhaba
Başımdan geçenleri anlatsam roman olur...defalarca tüp bebek denedim..son denemem artık ,dondurulmuşlarımı almaya gidiyorum... önce gebelik aşısı sonrada transferim var...bu gebelik aşısını ilk kez deneyeceğim...bana da şans dileyin...
Tek tek okudum sayfanızı,hamile olanları tebrik ederim...darısı başımıza
İyi geceler....

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullaniliyor mu ve de kontrole çağırıyorlar mi ? Bu sureci anlatır mısınız biraz rica etsem?

Amin:dua::dua::dua::dua::dua::dua:

Ne zor şeyler yaşamışsın kendini hazır hissediyorsan bayram seyran dinleme başla derim ben ama mola vermek bir süre akıldan çıkarmak da iyi gelebilir:KK19:[/QUOT
Anlaşıldığını hissetmek ne güzel bir duygu... Teşekkür ederim...
Aile ve akrabalar, tüp bebek tedavisinden henüz haberdar değil canım. Bir de ben istediğim zaman izin kullanabiliyorum ama eşimin yıllık izin dönemi sabit. O nedenle sonraki adet döneminde İstanbul'da kalalım, tedaviye başlayalım diye ısrar edemiyorum. Ama dediğin de çok doğru. Bir müddet ara verip farklı şeylere odaklanmak daha hayırlı olabilir. Bakalım adet olamazsam birkaç güne kadar öyle bir yol takip ederiz inşaallah.
İnşaallah sen de hayırlı zamanda hayırlı yavrularına kavuşursun canım. :KK54:

Kızlar dondurulmuş embriyo transferinde ilaç kullaniliyor mu ve de kontrole çağırıyorlar mi ? Bu sureci anlatır mısınız biraz rica etsem?
Canim her doktorun yöntemi farklı ama ben bana uygulanan sistemi anlatayim bu arada dun dondurulmuş 2 embriyo transferim yapildi... Adetin 2 günü lucrin ve esfrofem basladik lucrin yumurtlamayi baskilamak içinmiş estrofem Rahimi hazırlamak için ikişer gün araylada 3 kez kontrole gittim rahim duvari kalinligi için adetin 18. Günü de transferim oldu umarim yardimci olmusumdur

Son düzenleme:
İyi yapmışsın ben de dün yapmıştım ama yine hafif hafif yürümeyi bile unuttum robota bağladım sanki bacaklarmı yeni almış gibi tövbe tövbe uzanıp işimi hallettikten sonra aklıma geliyor bebisş varsa diye sonra her wc de kontrol ediyorum idrarn rengi degismış diye kafayı yicem ha burası iyi mi kötü mu yapıooo anlamadım gitti he:)
Burası bazen iyi bazen kötü yapıyo beni :) pozitif sonuç duyunca kendim gibi seviniyorum ama negatif duyunca da böyle ekrana bakıp kalıyorun valla çok üzülüyorum ha bi de belirti arama durumu var bak onu aştım ben bence belirti falan olmaz bu kadar erken o sadece kendini dinlemekten :)

Duamız he
Hayırlı geceler arkadaşlar;
Çoook bunaldım, çok. Ve kimse anlamıyor ruh hâlimi. En yakınımdakiler bile.
Sizleri meşgul etmeyeyim diye yazmıyordum ama...
Martta tedavi oldum, daha önce yazmıştım. Tam yumurta toplanacağı gün yumurtalıklarım fazla ilaç kullanımından ötürü hareketlenip, dönmüştü. Veee folikül dönmesi yaşandı. Acil ameliyatla birlikte onca emek heba oldu. O ay öyle geçti. Doktor nisanda dinlen mayısta başlayalım dedi. Hatta topiki de heyecandan duramayıp nisan sonuna doğru ben açmıştım. Fakat kullandığım ilaçlardan dolayı mayısta hala adet olamadım. Birkaç gün daha gecikirse tedavi Ramazan'a rastlayacağı için başlayamam. Sonraki ay da bayram tatili, yıllık izin, memleket ziyareti derken öyle geçecek. Ve ben şubattan beri neredeyse 5-6 ay hala tüp bebek denemesi için gün sayıyor olacağım.
Velhasıl adet olup tedaviye başlamam son birkaç günlük fırsatım var. Dua eder misin lütfen?
Dualarımız hepimiz için biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz maalesef canım burada o kadar çok hikaye o kadar çok üzüntü ve o kadar çok sevinç okudum ki son üç yıldır herkesin hikayesi kendine özel ve önemli tıpkı seninki gibi. Canım Allah yardımcın olsun gönlüne ferahlık versin ve bu süreci en güzel şekilde geçir evladını kucağına al inşallah. Her anne güçlüdür ama biZler daha güçlü anneler olacağız demek ki unutma :KK200:

İyi akşamlar kıslar, kısmetse salı günü transferim var:KK46:transferden önce deodorant filan kullanmayın diyolar neden acaba:110: başka neler yapmam lazım , bana yardımcı olur musunuz.???
Embriyolar kokudan etkilemiyormuş bi yerde okudum ben de. Canım rahat ol tadını çıkar umut dolu bir anne ol o an anne oluyorum diye düşün ve bebişini al gel ;)

Salı günü transfer yapıldı 22 Mayıs Pazartesi test yaptırıcam inşallah çok korkuyorum negatif sonuç almaktan
Yaa aynı gün olmuşuz transferimizi benim de salı günüydü :) nedense hiç görmediğinin kardeşimi bulmuş gibi sevindim ;) bana da 23 mayıs ptesi test dediler. Nasıl geçiyor günlerin arkadaşım kaç transfer yapıldı kaçıncı günü embriyosu idi ay çok sordum kusura bakma inşallah tamamına erer alırsın kucağına ;)

Burası bazen iyi bazen kötü yapıyo beni :) pozitif sonuç duyunca kendim gibi seviniyorum ama negatif duyunca da böyle ekrana bakıp kalıyorun valla çok üzülüyorum ha bi de belirti arama durumu var bak onu aştım ben bence belirti falan olmaz bu kadar erken o sadece kendini dinlemekten :)
Aynen kendi kendimizi yiyip bitirios şimdide adet olacakmisim gibi hissediyorum al bi de burdan yak :)diyorum ki kendi kendime sörf kendimi unutmak için is mi yapsam ne diyorum mutfağa girsem şöyle pasta börek yapsam vakit geçse deli gibi sonrada onları oturup yesemmm:))

Aynen kendi kendimizi yiyip bitirios şimdide adet olacakmisim gibi hissediyorum al bi de burdan yak :)diyorum ki kendi kendime sörf kendimi unutmak için is mi yapsam ne diyorum mutfağa girsem şöyle pasta börek yapsam vakit geçse deli gibi sonrada onları oturup yesemmm:))
Ay ben onu da yapıyorum ya :))) yemek yemeyi de yapmayı da çok severim bi kötü alışkanlığım bu işte yapıp yapıp yiyorum bir haftadır
dün tartıya çıktım korka korka kilo almamışım Allah'tan :) ama alsak nolur bize vız gelir o da ayrı :)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ay ben onu da yapıyorum ya :))) yemek yemeyi de yapmayı da çok severim bi kötü alışkanlığım bu işte yapıp yapıp yiyorum bir haftadır
dün tartıya çıktım korka korka kilo almamışım Allah'tan :) ama alsak nolur bize vız gelir o da ayrı :)))
Valla ben de tam 3kilo almışım sigarayı da bıraktım 10gun oldu tam ama olsun bebeğim olsun da ben razıyım :))yarın hiç gelmeyecek gibi gelioo.çok l Ok korkuyorum @Ankanase

Valla ben de tam 3kilo almışım sigarayı da bıraktım 10gun oldu tam ama olsun bebeğim olsun da ben razıyım :))yarın hiç gelmeyecek gibi gelioo.çok l Ok korkuyorum @Ankanase
Canım benim korkma ya nolur seni çok iyi anlıyorum stresini de anlıyorum inan ama korksak üzülsek ne fayda biliyorsun ben de herkes gibi aynı şeyleri söylüyorum belki ama biz de aslında herkes gibi olmalıyız biraz artık
bugün kendime çok kızdım çünkü sebepsiz yere bu akşam çok ağladım sonra da neden ağladım diye ağladım ya varsa tutunduysa bebeklerinin ben naptım dedim sonuç noldu ağladım da sadece pişmanlık :) yani bu günler de geçecek ve Allah başka keder vermesin biz bu günleri belki de hatırlamıcaz :KK66:
Hem bak biz değil miyiz test günü için gün sayan işte o güzel gün geldi öyle düşün :)

Back
X