2016 mayıs tüp bebek

Aynen heyecan yapıyorum ben de , bir yanım erken baktır sonuca diyor bir yanım bekle , cok sabırsızlanıyorum :) benım ilk defa 5. Gun embriyosu
Çok da erken yapmayalım testi ya sana 25 i demişler değil mi kaçıncı gün oluyor mayısın 25 i. Benim transfer 10 mayısta yapıldı 22 mayıs 12. gün olacak sanırım varsa çıkar dimi??? Ben de 5. Gün embriyosu istemiştim ama dr 3. embriyosu gün uygun gördü bakalım Allah nasip etsin hepimize :)

Çok da erken yapmayalım testi ya sana 25 i demişler değil mi kaçıncı gün oluyor mayısın 25 i. Benim transfer 10 mayısta yapıldı 22 mayıs 12. gün olacak sanırım varsa çıkar dimi??? Ben de 5. Gün embriyosu istemiştim ama dr 3. embriyosu gün uygun gördü bakalım Allah nasip etsin hepimize :)
4. Gunum bugun canim evet benim testte 25 inde esim oncesind yapmak istemiyor pazar yaptiralim diyorum ama o gune kadar beklicez heralde belki bir gun onceden idrar testi yaparim cok korkuyorumm allahim yaa yuzumuzu guldursun rabbim insalllah

4. Gunum bugun canim evet benim testte 25 inde esim oncesind yapmak istemiyor pazar yaptiralim diyorum ama o gune kadar beklicez heralde belki bir gun onceden idrar testi yaparim cok korkuyorumm allahim yaa yuzumuzu guldursun rabbim insalllah
Vallahi idrar testi için hiiiiçççç cesaretim yok ona yüreğim dayanmaz benim ya :ruh:

Ya çıkmazsa of yemin ederim ellerim titredi şuan :)))
Ay canm benim ya bende ayniyim.. Her yerde herkes belirtilerden bahsetmis bende hic bisi yok ya ay icimden boyl geciyor diyorum ay midem bulansa bisi olsa bir belirti ay cildircam valla ... hamile arkadaslardan yok mu belirti yasayan yaa

Saol cnm 27 yumurta toplanmıştı fazla olduğu için böyle rahatsizim belkide
Selam canım bende mart ayında opu oldum 24 yumurta toplandı ve ohs geçirdim bu nedenle Transfer bu aya kaldı. Ohs yi bol su içerek tuz yemeyerek atlattım. Hatta nefes darlığından acile gitmiştim ordan doktorumu aradım kızdı bana eve yolladı. Ertesi gün kontrole gittim normal bu süreçler ohs den kaynaklanıyor dedi. Sen şikayetlerini doktoruna söyle ama muhakakk şişelerini say 2,5 litre su iç Allah kolaylık versin

Kızlar bendede hıc belirti yok. Beşinci günündeyim sadece sistit gibi idrar yollarım agrıyor ara sıra oda Progestan fitilden kaynaklanıyor bence. Bugun YouTube da tüp bebek hamilelik belirtilerini bir doktordan dinledim. Diyoki; bukadar erken belirti yaşanmaz yaşayanlar ise kesinlikle kullanılan ilaçlardan diyor. Gebeliğin 6. Haftasında belirtiler çıkarmış. Ben YouTube un yalancısıyım:))

Kızlar benim agrilarim devam ediyor.cuma opudan sonra hafifti.cumartesi aksamı şiddetli kasik ağrısı oldu.hala gece ve sabah dewam ediyor sanki bıçak saplanıyor anlık olup geçiyor.Bide karnimda şişlik ve ishal var ama yinede rahatlayamadim.nefes almakta güçleşti sislikten. Ne yapmalıyım??
İnşaallah öyle değildir ama anlattıkların OHSS belirtilerine çok benziyor. Hafif ve daha şiddetli vakaları var. İlerlemeden doktora görün canım.
Bence bu tedavi sırasında yaptığımız en büyük hatalardan biri "Bunca fedakarlık yapıyoruz, böyle bir tedaviye başladık, dişimi sıkmalıyım, herşeye dayanmalıyım." düşüncesine kapılmak. Ben, seninkine benzemeyen fakat farklı sıkıntılı süreçler geçirdim. "Birşey yok, büyütmeyeyim." derken folikül torsiyonu nedeniyle OPU'dan 1 gün önce acilen ameliyata girdim.
Diyorum ya canım seninki çok daha farklı ve sık rastlanır bir durum gibi görünüyor. Tedirgin olma sakın. Ama ihmal de etme hemen doktorunla görüş. İyi haberlerini bekliyorum. Rabbim şifa versin, güzel embriyolarla yüzünü güldürsün inşaallah.

kızlar merhaba ben de mayıs ayında tüp bebek yaptıranlardanım ama bu benim 4. tedavim yarın opum var bana da dua edin lütfen. Rabbim hiç birimizin kucağını boş bırakmasınn inşallahhHoppa
Rabbim yardımcın olsun. İnşaallah kaliteli, güzel yumurtalar oluşmuştur. Rabbim, hayırlı evlatlar nasip etsin canım.

Amin Canım .Bazılarının 2. Gun transferi bile tutuyor Allah ım ol dedıkten sonra olur buna cok inanıyorum. Ben de ayın 10 ununda transfer oldum ,15.gun oluyor ayın 25 i neden o kadar gec Tarıh verdı bilemıyorum .aslında 10 gun sonra net belli oluyor hatta 7-8 . Günde bile belli oluyor ama cok erken o tarihler , dediğin gibi erken yapmayalım

Amin Canım .Bazılarının 2. Gun transferi bile tutuyor Allah ım ol dedıkten sonra olur buna cok inanıyorum. Ben de ayın 10 ununda transfer oldum ,15.gun oluyor ayın 25 i neden o kadar gec Tarıh verdı bilemıyorum .aslında 10 gun sonra net belli oluyor hatta 7-8 . Günde bile belli oluyor ama cok erken o tarihler , dediğin gibi erken yapmayalım
Canm benm 13 unde oldu transfer 25 i test gunum oyl dediler seninkine gec bir zaman vermis bence 12. Gun yapabilirsin

Ay canm benim ya bende ayniyim.. Her yerde herkes belirtilerden bahsetmis bende hic bisi yok ya ay icimden boyl geciyor diyorum ay midem bulansa bisi olsa bir belirti ay cildircam valla ... hamile arkadaslardan yok mu belirti yasayan yaa
Belirti yaşayıp negatif olanlar da var canım sen sıkma canını stres yapma lutfen

Back
X