2016 mayıs tüp bebek

Suanda incir findik ceviz filan yiyoruz esimle bi faydasi olurmu opuya kadar yesem zarari varmi sizce

Yarin kac yumurta var ve opu ne zaman karar verilcek Allah yardimcim olsun insallah kaliteli kaliteli buyumustir yumoslar lutfen dua edin .dua eder dua beklerim canlarim

:dua::dua::eek::eek::dua::dua::dua::dua::dua:
Suanda incir findik ceviz filan yiyoruz esimle bi faydasi olurmu opuya kadar yesem zarari varmi sizce

niye zarari olsun ki ben vejeteryanim en cok yedigim sey baklagil kuruyemis sebze

Yarin kac yumurta var ve opu ne zaman karar verilcek Allah yardimcim olsun insallah kaliteli kaliteli buyumustir yumoslar lutfen dua edin .dua eder dua beklerim canlarim

Firsatini bulmusken herseyi yazdim gunduzleri pek musait olamiyorum ama takipteyim hepinizin bir an once mujdeli haberini almak dilegiyle iyi aksamlar Rabbim evlatlarimizi biran once bizlere kavustursun amin

amin amin :dua:

J jelibon3434 tatlım bişey sorucam bugün transferden sonraki 4. Günüm evdeydim bu süre içerisinde yarından sonra dışarı çıksammı avm ye filan değil nefes almaya sokağa :KK54:
Çıkabilirsin canım. Neden çıkmayasın? Pozitif enerji topla. Transfer yapıldığını unut biraz. Sadece ağır kaldırmamaya ve ani hareketlerden sakın. Yüksek yerlere, dolaplara uzanma. Banyo suyunun sıcaklığı yüksek olmasın. Diğer türlü rahat hareket et.

Slm arkadaşlar benimde pazartesi opum bu 5. Denemem olacak çok heyecanliyim inşallah bu defa olur ardisik embriyo transferi yapacak mis drum
farklı günlerde embriyo transferi yapılacak. Kadınlar kulübünde okumuştum. Pozitif sonuç almıştı. Darısı başına inşallah. Hayırla sağlıkla kolaylıkla Rabbim evlatlarını kucağına almayı nasip eder inşallah.

Çıkabilirsin canım. Neden çıkmayasın? Pozitif enerji topla. Transfer yapıldığını unut biraz. Sadece ağır kaldırmamaya ve ani hareketlerden sakın. Yüksek yerlere, dolaplara uzanma. Banyo suyunun sıcaklığı yüksek olmasın. Diğer türlü rahat hareket et.
İçim rahatladı sağolasın canım:KK52:

Merhaba kızlar yarın sabah benimde kontrolum var bakalım belli olur yumurta toplamı nezaman. Bugün siddetli sag kasıklarm agrıo nerdeyse yürümede zorluk cekiyorum yaa. Bnm gibi olanlar varmı. İnsallah kalitelidir hepsi :dua::dua:

farklı günlerde embriyo transferi yapılacak. Kadınlar kulübünde okumuştum. Pozitif sonuç almıştı. Darısı başına inşallah. Hayırla sağlıkla kolaylıkla Rabbim evlatlarını kucağına almayı nasip eder inşallah.

Evet canim 3. Gün ve 5. Gün embriyosu transfer edecek Rabbim tüm isteyenlerle birlikte bizlere de nasip etsin inşallah

Back
X