Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Suanda incir findik ceviz filan yiyoruz esimle bi faydasi olurmu opuya kadar yesem zarari varmi sizce
Yarin kac yumurta var ve opu ne zaman karar verilcek Allah yardimcim olsun insallah kaliteli kaliteli buyumustir yumoslar lutfen dua edin .dua eder dua beklerim canlarim
Firsatini bulmusken herseyi yazdim gunduzleri pek musait olamiyorum ama takipteyim hepinizin bir an once mujdeli haberini almak dilegiyle iyi aksamlar Rabbim evlatlarimizi biran once bizlere kavustursun amin
Çıkabilirsin canım. Neden çıkmayasın? Pozitif enerji topla. Transfer yapıldığını unut biraz. Sadece ağır kaldırmamaya ve ani hareketlerden sakın. Yüksek yerlere, dolaplara uzanma. Banyo suyunun sıcaklığı yüksek olmasın. Diğer türlü rahat hareket et.J jelibon3434 tatlım bişey sorucam bugün transferden sonraki 4. Günüm evdeydim bu süre içerisinde yarından sonra dışarı çıksammı avm ye filan değil nefes almaya sokağa![]()
J jelibon3434 tatlım bişey sorucam bugün transferden sonraki 4. Günüm evdeydim bu süre içerisinde yarından sonra dışarı çıksammı avm ye filan değil nefes almaya sokağa![]()
Onu da ilk defa duydum o ne demek iki mi ?Slm arkadaşlar benimde pazartesi opum bu 5. Denemem olacak çok heyecanliyim inşallah bu defa olur ardisik embriyo transferi yapacak mis drum
farklı günlerde embriyo transferi yapılacak. Kadınlar kulübünde okumuştum. Pozitif sonuç almıştı. Darısı başına inşallah. Hayırla sağlıkla kolaylıkla Rabbim evlatlarını kucağına almayı nasip eder inşallah.Slm arkadaşlar benimde pazartesi opum bu 5. Denemem olacak çok heyecanliyim inşallah bu defa olur ardisik embriyo transferi yapacak mis drum
İçim rahatladı sağolasın canımÇıkabilirsin canım. Neden çıkmayasın? Pozitif enerji topla. Transfer yapıldığını unut biraz. Sadece ağır kaldırmamaya ve ani hareketlerden sakın. Yüksek yerlere, dolaplara uzanma. Banyo suyunun sıcaklığı yüksek olmasın. Diğer türlü rahat hareket et.
Thanks tatlımCanimcim cik tabi normal hayatini yasa sadece agir isler yapmicaz yuk falan kaldirmicaz o kadar.
Hoş geldin canım. Nerede tedavi görüyorsun?Merhaba herkese.. Bende mayıs ayı tüp bebekçilerindenim.. Bugün transferimin 8. Günü.. Günlerdir forumları takip ediyorum yazıp tanışmak istedim..
Sizde durum nedir Buarada transfer oldu muHoş geldin canım. Nerede tedavi görüyorsun?
farklı günlerde embriyo transferi yapılacak. Kadınlar kulübünde okumuştum. Pozitif sonuç almıştı. Darısı başına inşallah. Hayırla sağlıkla kolaylıkla Rabbim evlatlarını kucağına almayı nasip eder inşallah.
Onu da ilk defa duydum o ne demek iki mi ?