- 11 Mayıs 2016
- 824
- 889
- 18
- 48
Totem yapiyorumm canimm :)) ay seninkiler bariz ikiz canim neyi dusunuyon o deger tek cocukda cikmaz oylee![]()
Nasil yaaa 14. Gun 1049 cookkk mu yuksk ama iki iki katlanmis acaba ikizlerde de iki iki mi katlaniyor :)))))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Totem yapiyorumm canimm :)) ay seninkiler bariz ikiz canim neyi dusunuyon o deger tek cocukda cikmaz oylee![]()
Kana cesaretim yok dahaSn beni de gecmissincok erken 7. Gun git kan ver :))))
Tabii canimm :)) bak ben ikiz hissediyorum hislerimee guvenn senNasil yaaa 14. Gun 1049 cookkk mu yuksk ama iki iki katlanmis acaba ikizlerde de iki iki mi katlaniyor :)))))
Ev de test yapmak farkli sank :))) evde benim sinirimi boziyor ben direk sonuc seviyorm :)))Kana cesaretim yok daha![]()
Peki olasılığın yüksek olmasını nasıl belirlemiş ki canım, yaşın kaçtı senin belki yaşla ilgilidirKızlar benim 3. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı olasılık yüksek dedi ondan tek koyuyorum dedi doktor.. Bu şekilde tutan var mı?? Aklımda deli sorular kafayı yiycem..
ben de tek emmbriyo koyduracağım ama doktorum çiftten yana çünkü çift olduğunda olasılık artıyorKızlar benim 3. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı olasılık yüksek dedi ondan tek koyuyorum dedi doktor.. Bu şekilde tutan var mı?? Aklımda deli sorular kafayı yiycem..
Oooo dunya kadar :))) endislenme.Kızlar benim 3. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı olasılık yüksek dedi ondan tek koyuyorum dedi doktor.. Bu şekilde tutan var mı?? Aklımda deli sorular kafayı yiycem..
Bende hiç problem çıkmadı yaşımda 28 o yüzden doktor tek embriyo koyalım.. Riske etmeyelim 2 koyarsak bölünüp çoğul gebelik ve riskler artacak dedi doktor..Peki olasılığın yüksek olmasını nasıl belirlemiş ki canım, yaşın kaçtı senin belki yaşla ilgilidir
Hadi inşallah çok saol Canım..Oooo dunya kadar :))) endislenme.
O zaman doktoruna güven, öyle uygun görmüştür canım, içini ferah tut, ben de tek embriyo koyduracağımBende hiç problem çıkmadı yaşımda 28 o yüzden doktor tek embriyo koyalım.. Riske etmeyelim 2 koyarsak bölünüp çoğul gebelik ve riskler artacak dedi doktor..
ben izmirliyim canım ama antalya da tedavi oluyorumBu arada İzmir'de tedavi gören var mı aranızda?
canım benimde 3. gün tek embriyo transferi yapıldı benim doktorumda çok ümitli konuştu bakalım hakkımizda hayırlısı senin kaçıncı günün transferininKızlar benim 3. Gün embriyosu. Tek embriyo transferi yapıldı olasılık yüksek dedi ondan tek koyuyorum dedi doktor.. Bu şekilde tutan var mı?? Aklımda deli sorular kafayı yiycem..
Anladım hayırlısı olsun.. Buarada progeni kaç ünite kullanıyorsunuzben izmirliyim canım ama antalya da tedavi oluyorum
Haklisin aslında pöffffEv de test yapmak farkli sank :))) evde benim sinirimi boziyor ben direk sonuc seviyorm :)))
Benim bugün 9. Günüm.. Senin kaçcanım benimde 3. gün tek embriyo transferi yapıldı benim doktorumda çok ümitli konuştu bakalım hakkımizda hayırlısı senin kaçıncı günün transferinin
benim daha transferim olmadı caınm çarşamba olacak nasipse progen diye birşey kullanmıyorumAnladım hayırlısı olsun.. Buarada progeni kaç ünite kullanıyorsunuz
Progeni ben killaniyorum gunasiri bir tane vurduruyorumAnladım hayırlısı olsun.. Buarada progeni kaç ünite kullanıyorsunuz