- 2 Eylül 2015
- 2.105
- 4.512
- 133
- 36

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim de ilk tedavimde ilk değerim 9,75 di sonra katlandı keseyi gördük ama sonra düştü maalesef. senin de yükselir inşallah ve hiç bırakmaz annesini dua edelim bol bol inşallahkızlar degerim 9.57. doktor 2 gun sonra tekrar yapıcaz dedi.?
inşallah canım ya.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..canım benim de ilk tedavimde ilk değerim 9,75 di sonra katlandı keseyi gördük ama sonra düştü maalesef. senin de yükselir inşallah ve hiç bırakmaz annesini dua edelim bol bol inşallah
inşallah canım inşallah..Hayırlı olsun canım Umutlarımızı yitirmedik en azından.Allahın izniyle yükselicek inş.
İnşallah canım ya...Güçlüyüm umudumu yitirmedim Allahın izniyle.İnsallah tutunucak ve birakmiycak yavrum annesini..Canimm yükselecek Allahın izniyle tahlil kagtlarnda bile 5 i eşik kabul edenler vardı moralimizi yüksek tutuyoruz yola devam biz güçlü kadınların beybileri de güçlü olacak Allahın izniyle![]()
12.gundemi 9.75ti canim? ve kaça katlandı değerin 2 gün sonra.canım benim de ilk tedavimde ilk değerim 9,75 di sonra katlandı keseyi gördük ama sonra düştü maalesef. senin de yükselir inşallah ve hiç bırakmaz annesini dua edelim bol bol inşallah
Evet canim sonucta negatif degil Rabbime sukurler olsun hala umudum var insallah katlanır değerim inşallah..Anladim canim insallah guzelce yukselir bekleyip gorecegiz sabirla sonucta negatif degil
Baska bir dra daha git bence insallah seninledirslm kızlar dün yine kanama vardı az doktorumu aradım en yakın hastaneye git iğne yaptır birde utrasyonla baksınlar dedi
keşke gitmeseydik doktor baktı 6 haftalık hamilesin ama kesede bebek yok 1 hafta bekleyip kürtaj yapalım dedi meleğim uçmuş gitmiş yuvasından![]()
Merhaba hangi ildesiniz.Merhaba hanimlar,merhaba hamis anneler :)) bende tup bebek tedavisine baslicam ama henuz klinige karar veremedim mart ayinda laparoskopi oldum siz nerede tedavi oldunuz ve pozitif sonuc aldiniz ? Tesekkur ederim simdiden. insallah benim gibi anne olmak isteyen her kadin anne olur
10. Gün değerimdi ama iki günsonra 36 olmuştu sonrada katlanıp gitmişti senin de katlanacak inşallahhh12.gundemi 9.75ti canim? ve kaça katlandı değerin 2 gün sonra.
IstanbuldayimMerhaba hangi ildesiniz.
insallah canım..10. Gün değerimdi ama iki günsonra 36 olmuştu sonrada katlanıp gitmişti senin de katlanacak inşallahhh
Bende oldu ilk haftalarda canım doktor lokal kremlerden birini söyledi kullanabilirsin demişti ama isminden emin değilim şimdi.Doğal yolla rahatlamak istiyorsan da sirkeyle suyu aynı oranda karıştırıp yüzeysel yikayabilirsin bi de zeytinyağı rahatlatıyor,tavsiye ederimKizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayim yaaanapsam ki acaba
Ben izmirdeyim.istanbulda olan arkadaşlar yardımcı olabilir o zamanIstanbuldayim
Ben istanbulda bahçeci fulyaya gidiyorumIstanbuldayim
10 cm lik myom bir anda olusmaz yeni mi gorduler acaba?? myomun turu ve yeri hakkinda bilgi verdiler mi? Ben myom ameliyati oldugum icin daha once tecrubeliyim. Yerine gore riski artar ama bu zamana kadar farkedilmemis olmasi ilgincBenim de bugün rahimde 10 cm lik myom çıktı,düşük ve erken doğum riski var artık.Allaha emanet olsun yapacak birşey yok beklemekten başka.Bir rahat rahat hamileyim diyip tadını çıkaramadım.Hep diken üstünde.Allah