2016 mayıs tüp bebek

canım benim de ilk tedavimde ilk değerim 9,75 di sonra katlandı keseyi gördük ama sonra düştü maalesef. senin de yükselir inşallah ve hiç bırakmaz annesini dua edelim bol bol inşallah
inşallah canım ya.Rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah..

Canimm yükselecek Allahın izniyle tahlil kagtlarnda bile 5 i eşik kabul edenler vardı moralimizi yüksek tutuyoruz yola devam biz güçlü kadınların beybileri de güçlü olacak Allahın izniyle :KK200::KK200::KK200:
İnşallah canım ya...Güçlüyüm umudumu yitirmedim Allahın izniyle.İnsallah tutunucak ve birakmiycak yavrum annesini..

canım benim de ilk tedavimde ilk değerim 9,75 di sonra katlandı keseyi gördük ama sonra düştü maalesef. senin de yükselir inşallah ve hiç bırakmaz annesini dua edelim bol bol inşallah
12.gundemi 9.75ti canim? ve kaça katlandı değerin 2 gün sonra.

slm kızlar dün yine kanama vardı az doktorumu aradım en yakın hastaneye git iğne yaptır birde utrasyonla baksınlar dedi
keşke gitmeseydik doktor baktı 6 haftalık hamilesin ama kesede bebek yok 1 hafta bekleyip kürtaj yapalım dedi meleğim uçmuş gitmiş yuvasından :KK61::KK61::KK61::KK61::KK61::KK61:
Baska bir dra daha git bence insallah seninledir

Merhaba hanimlar,merhaba hamis anneler :)) bende tup bebek tedavisine baslicam ama henuz klinige karar veremedim mart ayinda laparoskopi oldum siz nerede tedavi oldunuz ve pozitif sonuc aldiniz ? Tesekkur ederim simdiden. insallah benim gibi anne olmak isteyen her kadin anne olur
Merhaba hangi ildesiniz.

Kizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayim yaaa:KK43: napsam ki acaba

Kizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayim yaaa:KK43: napsam ki acaba
Bende oldu ilk haftalarda canım doktor lokal kremlerden birini söyledi kullanabilirsin demişti ama isminden emin değilim şimdi.Doğal yolla rahatlamak istiyorsan da sirkeyle suyu aynı oranda karıştırıp yüzeysel yikayabilirsin bi de zeytinyağı rahatlatıyor,tavsiye ederim

Benim de bugün rahimde 10 cm lik myom çıktı,düşük ve erken doğum riski var artık.Allaha emanet olsun yapacak birşey yok beklemekten başka.Bir rahat rahat hamileyim diyip tadını çıkaramadım.Hep diken üstünde.Allah

[QUOTE="mehlikaerva, post: 47277512, member: 436cnmmizlar aranizda progestan jel yüzünden kaşıntı yaşayan varmi? Cok fenayim yaaa:KK43: napsam ki acaba[/QUOTE]
Kaşıntı yaparsa iğneyle değiştirilir demişlerdi cnm Dr a danis

Benim de bugün rahimde 10 cm lik myom çıktı,düşük ve erken doğum riski var artık.Allaha emanet olsun yapacak birşey yok beklemekten başka.Bir rahat rahat hamileyim diyip tadını çıkaramadım.Hep diken üstünde.Allah
10 cm lik myom bir anda olusmaz yeni mi gorduler acaba?? myomun turu ve yeri hakkinda bilgi verdiler mi? Ben myom ameliyati oldugum icin daha once tecrubeliyim. Yerine gore riski artar ama bu zamana kadar farkedilmemis olmasi ilginc

Back
X