Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 5 in üstü gebelik var kabul ediliyor ama düzenli artış olması şart. (iki katı yani) anormal yükselmeler dış gebelik işaretçisi olabiliyor Allah korusun bir de kese 1500 ün üstüne çıktığında görünüyor onun haricinde bişey yokKizlarrr ya beta değerinde önemli olan 2 katına artması mi.baska bir şey de var mı.mesela atıyorum su günde bu değerin üstünde olmalı gibi
Canim ismim meliha. Simdeden Allah razıolsunCanimm kizlarrr dua ederken ismnizle etmek isterim bikac kişinin biliyorum sadece![]()
Senden de Allah razı olsun canimmCanim ismim meliha. Simdeden Allah razıolsun
Sağ oll canimm işte kafamaa takıldı bir anda umarım guzell olur her şey aminncanım 5 in üstü gebelik var kabul ediliyor ama düzenli artış olması şart. (iki katı yani) anormal yükselmeler dış gebelik işaretçisi olabiliyor Allah korusun bir de kese 1500 ün üstüne çıktığında görünüyor onun haricinde bişey yok
Tek önemli olan yaklaşık 2 katına çıkması.değerin kaçla başladığı önemli değil canım.Kizlarrr ya beta değerinde önemli olan 2 katına artması mi.baska bir şey de var mı.mesela atıyorum su günde bu değerin üstünde olmalı gibi
sendende allah razı olsun sevgıcım. kımın duasının kabul olduğunu mevlam bılır. sagol canımAllah razı olsun canım etmezmiyim hicc Rabbim yolunu açık etsin bebislerin sımsıkı tutunsunnlar amin.ben de sewgi![]()
Adı Sevgi canımcanım allah razı olsun senin adın ne sece-44
Ayy tatlim okumucam artık başka topicte birşey duyuom uzuluom.cok merakliyim malesef.umarim guzelce artar değerlerimm aminTek önemli olan yaklaşık 2 katına çıkması.değerin kaçla başladığı önemli değil canım.![]()
Aminn canimm insallahhHayırlı uğurlu olsun bebisleriniz kızlar
Sevgi canimcanım allah razı olsun senin adın ne sece-44
Canım nasılsın bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu ikizdi dimi senin yavrular :)Hayırlı uğurlu olsun bebisleriniz kızlar
Evet yok belli olmadı dahaCanım nasılsın bebişlerin cinsiyeti belli oldu mu ikizdi dimi senin yavrular :)