- 2 Mayıs 2014
- 3.610
- 7.452
- 208
ben de yarın öğleden önce okurum senin için canım okuyabildiğim kadar inşallahay canım çok sağolasın inş kabul eder rabbim.yarın heycanlı bekleyiş başlıyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de yarın öğleden önce okurum senin için canım okuyabildiğim kadar inşallahay canım çok sağolasın inş kabul eder rabbim.yarın heycanlı bekleyiş başlıyor.
tahmin ediyorum canım neyse ki Rabbim güldürdü çok şükür tamamına erdirsin inşallahAhh ahhh rol yaptim ama bir de bna sorrr içim de neler kopuyorduu :))))
Amin tatlımm hepimiziitahmin ediyorum canım neyse ki Rabbim güldürdü çok şükür tamamına erdirsin inşallah![]()
Canım bnm erken gebelik testiydii ilki(15 lira) dieri de yine erken gebelik testi predictor.(19 lira)
Erken gebelik testinin hassasiyeti daha fazla diye öyle almistim.guzell ebruuu insalllah yuzunn gulecekk insalllahhhhhh
Canım 6.günümdeyim bugün.9.gün test yapcam
Canım benim manyak gibi gittim 8 tane idrar testi aldım ucuz olanlardanErken gebelik testinin hassasiyeti daha fazla diye öyle almistim.guzell ebruuu insalllah yuzunn gulecekk insalllahhhhhh
Ayy ben temastan kaçırdım galiba kaç ciktı yaÇok sukur canım inşallah hepimizin her şeyi çok guzel gecer
Canimm hiç yadrgamadimm çünkü ben de 6 Tane almistimmmmmm:))))))))))))))Canım benim manyak gibi gittim 8 tane idrar testi aldım ucuz olanlardan.napcaksam artık o kadar testi.inşallah canım arkadaşım hepimiz yüzü gülsün bebeklerimizin kokusunu duyalım.
![]()
72 çok sukurr canimmAyy ben temastan kaçırdım galiba kaç ciktı ya
Ayy çok guldummm harikasinnn
Masallah suphanallah darısı doğuma ve bize canim72 çok sukurr canimm
Aminn arkadasimm insallahhhMasallah suphanallah darısı doğuma ve bize canim