- 1 Mart 2016
- 563
- 629
- 18
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amaninnn birbirimizden farkımız yokmusss:)Kızlar onIar ne ki ben 10 tane aImistim eIimde 3 tane kaIdi.canim SıkıIıIıyor bi test yapayım diyorum o derece yani yiIIarin verdiği bi ozIem sanirim![]()
Benimde planım öyle zaten
Amanınnn ben az bile almışım desene.hepimiz aynıyız işte illa hergün test yapcazKızlar onIar ne ki ben 10 tane aImistim eIimde 3 tane kaIdi.canim SıkıIıIıyor bi test yapayım diyorum o derece yani yiIIarin verdiği bi ozIem sanirim![]()
Ben roll on u yıllar önce bıraktım içindeki zararlı maddelerden ziyade gözenekleri tikadigi için koltukaltlarında bulunan lenf bezlerine zararlı diye bıraktım.Annemin melun hastalığından ötürü.kullanan kimi duysam gönlüm razı olmaz.Nacizane fikrim hiç kullanmayın.Roll ön sorum hakkında ne dusunuyorsuunuz:)
Hatirlatip uzduysem cok ozur dilerim canim.cok haklisin ama kokuya baska nasil engel olabilirim bilmiyorum kisin sorun yok ama yazin rahat edemiyorum malesefBen roll on u yıllar önce bıraktım içindeki zararlı maddelerden ziyade gözenekleri tikadigi için koltukaltlarında bulunan lenf bezlerine zararlı diye bıraktım.Annemin melun hastalığından ötürü.kullanan kimi duysam gönlüm razı olmaz.Nacizane fikrim hiç kullanmayın.
Estağfurullah üzmek ne demek.Evet benim için de zahmetli biraz kullanmadan yaşamak.Yaz olduğu için sık sık yıkıyorum sadece kolaltlarimiHatirlatip uzduysem cok ozur dilerim canim.cok haklisin ama kokuya baska nasil engel olabilirim bilmiyorum kisin sorun yok ama yazin rahat edemiyorum malesef
Hayırlı olsun canimm fotoda çok belli olmayabilir kan test sonucunuz guzel gelir insallahselam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
Muhtemelen sabah idrarında daha da belli olurselam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
Geçecek kuzum o bulantılar. Çıkartmaman iyi yediklerini besinlerden faydalanıyorsun ne güzel işte:)hem az kaldı 3 hafta sonra azalmaya başlar rahat ol cnm. Ben de salı gittim kontrole 2 kişi tarama için kan verdik usg yapıldı bugün yarın arar Dr. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu :) KIZZZZ.... :)))))Sevindim canım ya iyi yapmıssın simdi izinler iptal biz buyuk ihtimalle tatile gidemiycez bu seneilk pozitifi gordugumde doktor henuz havuz deniz yok dedi bu aralar sorcaktm gerek kalmadı sormama..aslnda cok bunaldım..mide bulantılarım ve koku hassasiyetim bir haftadır basladı bi de afedersiniz cıkartamıyorum beni mahvediyo surekli leyla gibiyim is yerinde dakikaları sayıyorum bitsin de eve gidip uzanayım diye..ayrıca dedigin gibi o arkadaslara da cok uzuldum bn de cok girmiyorum artk icimden gelmiyo..bi de bunun ustune olumsuz seyler de yasadım olum, hastalık gibi malesef..sonra kayınvalidem ve bi iki arkadasim biliyodu herkese yaymıslar soylemeyin dememe ragmen
yani olumsuz seyleri say say bitmez ama herseye ragmen cok sukur bunaldıkca kalp atısları aklıma geliyo beni ayakta bebisim tutuyo dayanma gucu veriyo her seye ragmen bugunlerimize cok sukur bin sukur bu arada benim cinsiyeti ogrenmeme daha cok var ama ilk gunden beri kız gibi hissediyorum bakalım hayırlısı olsun :))))
Çalışman daha iyi cnm bence düşünmezsin Zaman su gibi gider. Hem stres de yapamazsın daha iyi tutunur kuzunay sağolun kızlar yok ağır değil zaten oturarak çalışıyorum aynen allah ol diyecek diğer tedavilerimde evdeydim demekki alaksı yok diyorum ama yine de aklıma takılıyor.
canım sana süper bir bilgi vereyim o zaman :) benim eşim de çok kullanırdı sonra ben dünya sağlık örgütünün bir makalesini okudum ve ona GNC de satılan kristal deodorant aldım. terlemeyi engellemiyor ama koku sıfır. tabi her sabah kullanman gerekiyor. fiyatı diğer ürünlere göre yüksek ama bu kaya tuzu gibi birşey ve çoookkk uzun süre bitmiyor. biz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz :)Hatirlatip uzduysem cok ozur dilerim canim.cok haklisin ama kokuya baska nasil engel olabilirim bilmiyorum kisin sorun yok ama yazin rahat edemiyorum malesef
bu arada bu ürünün benzeri watsons da da satılıyor ordan da alıyoruz aradacanım sana süper bir bilgi vereyim o zaman :) benim eşim de çok kullanırdı sonra ben dünya sağlık örgütünün bir makalesini okudum ve ona GNC de satılan kristal deodorant aldım. terlemeyi engellemiyor ama koku sıfır. tabi her sabah kullanman gerekiyor. fiyatı diğer ürünlere göre yüksek ama bu kaya tuzu gibi birşey ve çoookkk uzun süre bitmiyor. biz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz :)
doktorum rutin kullandığın şeylerden sıkıntı olmaz demisti. Ben de deotak miydi ismi onu kullaniyorum. Bitkisel ve kokusuz. Parfum gibi roll on onermiyorum.Canimlarrr yaa koltuk altı roll ön kullanmakta sıkıntı olur mu sizce. Alüminyum paraben içermiyor organik benim ki
canim bitene kadar kullan gitsin. Her defasinda 2.çizgiyi görmek mutlu ediyor. Yillarin acisini cikarir gibi oluyor. Ben de hamileligimde oyle yapmıştımKızlar onIar ne ki ben 10 tane aImistim eIimde 3 tane kaIdi.canim SıkıIıIıyor bi test yapayım diyorum o derece yani yiIIarin verdiği bi ozIem sanirim![]()
canim fotodan belli olmuyor. Ama sen gördüğünegore vardir. Tekrar sabah idrariyla dene. Insallah hamilesindir canimselam kızlar 1 haziran bat azönce test yaptım evde çok silik olmasada çizgi var ama fotoda çok belli olmuyoEki Görüntüle 1863077
tebrik ediyorum canim. Saglicakla kucagina almak nasip olsun. Güzel bir prenses geliyor desene. Ablasina kardes süper olacakGeçecek kuzum o bulantılar. Çıkartmaman iyi yediklerini besinlerden faydalanıyorsun ne güzel işte:)hem az kaldı 3 hafta sonra azalmaya başlar rahat ol cnm. Ben de salı gittim kontrole 2 kişi tarama için kan verdik usg yapıldı bugün yarın arar Dr. Bu arada cinsiyetimiz belli oldu :) KIZZZZ.... :)))))
Allah razı olsun canimm bnmki organiktiii ama olsun sizinkindenn alırım.aliswers merkezlerinde vardı dimi gnccanım sana süper bir bilgi vereyim o zaman :) benim eşim de çok kullanırdı sonra ben dünya sağlık örgütünün bir makalesini okudum ve ona GNC de satılan kristal deodorant aldım. terlemeyi engellemiyor ama koku sıfır. tabi her sabah kullanman gerekiyor. fiyatı diğer ürünlere göre yüksek ama bu kaya tuzu gibi birşey ve çoookkk uzun süre bitmiyor. biz yaklaşık 4 senedir kullanıyoruz :)