2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Hayirlisi olsun kizlar hepimiz için , ben keseyi ve sonra kalp atisini duymadan emin olamiyorum çok endişeliyim bu konuda 755ti benimki bugün yine ölçtürücem. Bu kadar yükselmiş daha da yükselir herhalde dimi
bencede çok yükselmiştir. güzel düşün inşalllah kalp atışlarınıda duyarız...

CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?

Merhaba kizlar bende bugun deger artinca artik emin oldum adet gunum deger 230 cikti cok mutluyum rabbim tamamina erdiri insallah

Merhabalar
16 yıllık evliliğimin içine 9 tüp bebek denemesi sığdırdım.Çok şükür dünyalar tatlısı 7 yaşında bir kızım var ve anneler gününde bunca yıl sonra bir hap dahi kullanmadan yine anne olacağımı öğrendim ne kadar şaşırdığımı siz tahmin edin artık.mutluluk tarif edilemez boyutlarda iken
Betahcg değerlerim malesef ikiye katlamıyor çok yavaş ilerliyor.dış gebelik korkusu sarmışken
Radyolojide öyle bir bulgu olmadığı saptandı.ne olucağı salı günü belli olucak bizim için dua edin lütfen.bebeğim benimle kalsın...
Dualarınızı esirgemeyin

Canim uzme kendini stres yapma guzel seyler dusun ins degerlerin articak guzel sonuclar alicaksin Rabbim yardimcin olsun

Yumurtlamadan uç gün önce girdiğinde ilişkiden bile hamile kalabilir son canmm
CANLAR YUMURTLAMADAN BİR İKİ GÜN ÖNCE İLİŞKİYE GİRİP HAMİLE KALAN VARMI BENİM PAZARTESİ BİRLİKTELİĞİM OLDU VE SALI ÇARŞAMBA YUMURTLAMA OLDU SIZCE HAMILE KALMA IHTIMALIM VARMI ?

Selam Kızalar :)
Öncelikle herkese hayırlı olsun :) Sağlıkla kucağımıza alalım bebişleri inşallah.

ben de yaklaşık bir hafta önce , regli günümden 1 sonraki gün öğrendim kanda çarşamba günü 78 çıktı, cuma günü tekrar yaptırdım 241 çıktı. Doktor randevum haftaya salı. Telefonda konuştuk sadece. BAT 10 Nisan'dı. Değerlerim yüksek değil diye korkuyorum. Çarşamba günü tekrar kan testi yaptıracağım.

Geçen hafta midem bulanıyordu, sürekli duygu değişimleri yaşıyordum. Bu hafta geçti ikisi de : Tozdan nem kapıyorum sanırım. Korkuyorum bir terslik olacak diye. Normal mi sizce?

Bat 10 mayıs mi ? Yaklaşık değerler benimde öyle bakalım arkadasimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…