2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

Merhabalar hepinize bende bugun ogrendim suprizz gebelik beta 951 cikti son adt tarihimde mart 16 daha doktora gitmedim dr icin biraz beklemeyi dusunuyorum . bu arada beklerken kan tahlilini tekrar ettirmelimiyim sizce opuyorun hepinizi saglikla mutlukla kavusalim hepimiz

Hayırlı olsun :) umarım sağlıkla alırız kucağımıza. Masallah yüksek değerin. bence yaptırmana gerek yok gibi. Tabiki bulacağın doktor yönlerndirmesini yapar mutlaka. Benim değerler düşük, yükseliyor mu diye kontrol etmek için 2-3 günde bir test yaptırıyorum.

Kalp atışını duyacağın zaman doktora gitmek mantıklı bence, eğer benim gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar bakıyorsan. Ama Bat 16 Mart mi 16 Nisan mı? 16 Martsa doktora gidebilirsin bence . :)

hayırlı olsun bebişin, sağlıkla kucağına alırsın insallah, gayet güzel değerin :)

Bügün adet olacaktim, olmadim. Bir taraftan heycanliyim, bir taraftan yok beaa hamile degilim, mevsim degisikiligidir diyorum. Yarin sabah test yapacam, biraz korkuyorum hayal kirikligini yasayacam diye

Saskinliktan yanlis yazmisim 16 nisan di:) yarin usenmezsem gidip yaptirmayi dusunuyorum gerci daha dr dusunmedim arastirmalara baslamam gerekiyor sanirim:)

Bügün adet olacaktim, olmadim. Bir taraftan heycanliyim, bir taraftan yok beaa hamile degilim, mevsim degisikiligidir diyorum. Yarin sabah test yapacam, biraz korkuyorum hayal kirikligini yasayacam diye

Günaydııın, biliyorum o hissi maalesef. Umudunu kaybetme ama olursa çok mutlu oluruz, olmazsa da hayırlısı ne zamansa o zaman olur, merak etme. Yaptın mı testi? Şöyle bir çoğalalım mayıs ayında hamile kalanlar olarak inşallah :)

Test yaptim bu sabah predictor early testi ile ve silik bir cizgi cikti. Ayni anda birden sicak basti ve adet oldugumda hep sicaklik basar. Dedim test yalnistir.

Ancak halen adet olmadim. Nette bakiyorum predictor early bazen yalnis bilgi veriyormus.

Cidden bilemiyorum artik ama mesajin icin cook tesekkür ederim. Heycanimi ve endisemi anlayacak biri olmasina cok sevindim.

Saskinliktan yanlis yazmisim 16 nisan di:) yarin usenmezsem gidip yaptirmayi dusunuyorum gerci daha dr dusunmedim arastirmalara baslamam gerekiyor sanirim:)

:) anca bulunuyor zaten.

Bence mümkünse kan testi yaptır. Adet günümden sonraki gün aynı yine kendimi kandırıyorumdur kesin diyip gitmeyecektim. İdrar testlerinde çıksa da çıkmasa da emin olamayacaktım,burda test yapmam için desteklediler ve güzel haberi o gün öğrendim. Hala bile adet sancısı çekiyorum. Çok umutlandırmak da istemem.Kan testi yaptır, varsa da yoksa da rahatlarsın, üzerinden stres kalkar . Umarım güzel haberlerini paylaşırsın. :)

Yarin ev dokturum ile zaten baska sebeblerden dolayi randevum var, o zaman kanima baktiracam. Bügün yine idrar testi almayi düsünüyorum cleaeblue veya normal predictordan ve yarin sabah tekrar test edecem.

Daha demin yine tuvalete gittim ve halen birsey yok. Cok farkli bir psikoloji bu.

Bu arada senide tebrik ediyirum. Cok icten dilerim ki yavruna sag salim kavusursun canim.

İnşalah hepimiz :) Test sonuçlarını yazarsın , merakla bekliyoruz güzel haberlerini :)

Daha demin tekrar test yaptim ve cift cizgi cikti!!! Cok belirgin bir sekilde hemde!! Ya inanamiyorum, ben hamilemiyim simdi? Esimde, bende soktayiz! Cok mutluyuz ama! Umarim dileyen ve isteyen herkes bu duyguyu yasar!

Oncelikle inşallah hepimiz sağ salim kucagımiza alırız bebeklerimizi benim adetim 3 gun gecikti cok stresli bi ay gecirdigim icin hic ihtimal vermedim hamile olduguma cunku sebepsiz infertilite sorunumuz vardi asilama tedavisi catlatma tedavisi en sonda 5 ay once tup bebek tedavisi yaptirmistim sonuclar ust uste negatif cikti bikmistim artik cevremdeki insanlarin beni her gorduklerinde bebek varmi diye sormalarindan cocugu olanlarin tekrar hamile kalip Allah bana verecegine sana verseydi demelerinden o yuzden umitsizdim esim cok israr etti test al diye testi aldim 1 pakette sigara aldim ne de olsa negatif olacak diye testi yaptim iki cizgi inanamadim 5 yil sonunda kendiliginden olmus haftaya kalp atisini dinleyecegiz insallah Allah isteyen herkese nasip etsin

Aa bizdede bu ay hic ummuyorduk. Bende sürekli ovülasyon testi yapardim, bu bebek niye gelmiyor diye endise ediyordum. Bu ay hic takmamistim, ovülasyon testi yapmamistim felan ve hamile kalmisim. Ikimizde halen inanamiyoruz!

Gercekten stress cok seyi etkiliyormus. Umarim sende sag salim yavrunu kucagina alirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…