- 28 Ekim 2015
- 1.330
- 1.445
- 63
- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
İnşallah hepimize nasip olur stres herseye engel maalesef...Aa bizdede bu ay hic ummuyorduk. Bende sürekli ovülasyon testi yapardim, bu bebek niye gelmiyor diye endise ediyordum. Bu ay hic takmamistim, ovülasyon testi yapmamistim felan ve hamile kalmisim. Ikimizde halen inanamiyoruz!
Gercekten stress cok seyi etkiliyormus. Umarim sende sag salim yavrunu kucagina alirsin canim
Bu sabah tekrar test yaptim ve hic cizgi yoktu. Silik bile degildiAcaba bebegi kaybediyormuyum? Hicmi hamile kalmadim ve diger iki test yalnismiydi? Cok üzülüyorum
Bügün kan vermeye gittim. Yarin sabah saat 9da sonucu ögrenecem. Cok heycanliyim. Umarim iyi haberleri iletirim size kizlar!
Tebrik ederim cnm hayilrli olsun ne gibi belirtin vardi?nmine
Kizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
nmine
Kizlaar, doktordan yeni haber aldim ve hamileyim!! Hcg 189 cikti ve doktoruma göre yeni hamisler icin deger 100 civarinda oluyormus yani degerlerimde iyimis. Cooook mutluyuuum!!
Tebrik ederim cnm hayilrli olsun ne gibi belirtin vardi?
Kizlar gebelik belirtilerinizi yazin lutfen bizde faydalanalim taze annelerden
Ben de aynı gün öğrendim canım hayırlı ugurlu olsun şimdiden sağlıkla kucagına al yavrunu17 mayısta hamile olduğumu öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?