2016 mayista hamile oldugunu ögrenenler

İnşallah hepimize nasip olur stres herseye engel maalesef...

Bu sabah tekrar test yaptim ve hic cizgi yoktu. Silik bile degildi Acaba bebegi kaybediyormuyum? Hicmi hamile kalmadim ve diger iki test yalnismiydi? Cok üzülüyorum

Bügün kan vermeye gittim. Yarin sabah saat 9da sonucu ögrenecem. Cok heycanliyim. Umarim iyi haberleri iletirim size kizlar!

Kızlar bende tam ovulasyon tarihimde ilişkiye girmişim hamile kaldım mı bilmiyorum mayısın sonunda belli olur herhalde

merhaba arkadaşlar
Bende hamile olduğumu dün öğrendim tam bir sürpriz oldu.
7 yaşında bir kızım ve 20 aylık bir oğlum var. yani şuan pek düşünmüyordum ama eşim çok istiyordu.
Rabbim şimdi nasip etti
Allah hepimize hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

Kizlar gebelik belirtilerinizi yazin lutfen bizde faydalanalim taze annelerden

Adetim bitti 1 hafta sonra hemen tutmus.. Adet bitiminden 1 hafta sonra belim çok ağrıyordu kasigimda batma (adet olacak gibi ) tekrar adet olacağım dedim heralde hava değişimi mevsimsel vs. Dedim Vücudum yanıyordu ayaklarım soğuk geriye kalan her tarafım yanıyordu bi de çok oburlastim sürekli yiyordum ki hala öyle
Çok susadım normalde su ile aram yok ama sürekli ağzım kurudu ve sürekli idrarım geliyordu bide sabah uyandığımda ac karnına midem ağzımda kusmuyorum ama midem kalkıyor resmen... Ve Hala öyle bilmiyorum ben burda çok belirti okudum bir tek bel ,kasık ağrısı , sık idrara cikma, ve susama tuttu
Mesela benim tam tersi akıntım azaldi
Normalde adete 1 hafta kala akıntım sarımsı olurdu bu sefer azaldı yok denecek kadar ve şeffaftı...
Hala öyle kasik ağrılarım devam vücudumu hala sıcak basıyor idrar susama vs vs...
Rabbim İsteyen herkese hayırlı evlat evlatlar nasib eyler inşaAllah

Slm kızlar ben geldim...Adetim 6 gün gecikti dün idrar yapmıştım tek çizgi idi .bugün yine yaptım 2.çizgi silik gibiydi ama çok hafif belliydi.dayanamadım kan verdim . Saat 3 gibi öğrendim bugün beta hcg 77.17 çıktı. Acilde yaptım oradaki doktor hayırlı olsun gebesiniz dedi oracikta ağladım ...teşekkür ettim çıktım. Kaç haftalıktir bu .bilen var mı ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…