- Konu Sahibi pinkneoneffect
-
Canim cok guzel yazmissin da peg perego ozellikle made in italy yaziyor tanitimlarda . Nerde yaziyordu made in p.r.c diye?bebek arabasinin ustunde mi ??oyleyse o da cin mali oluyor zaten . Ben begenmistim peg perego nun book plus 51 modelini . Concorde neo da guzel , adam bebek arabalarinin mercedesi dediBen bayağı bir araştırdım...
Tek bildiğim sözde kraft ve peg pregonun sözde italyan ürünü geçip fakat made in prc. Yazdığını görüp hayal kırıklığı yaşamam oldu... Peg prego biraz daha pahalı yok mima 4bin500tl ve vs tek tek birsuru mağaza gezdik eşimle ve aşağı yukarı çoğu farklı markanin bebek arabasının taşıma kapasitesi 15 kg . en iyiside 15 kg en ortasida en dandigide
Ve enson kraft oslo almaya karar verdik ve aldık.1500 tl 15 kg taşıma kapasitesi yine ve vs hepsi aynı olduktan sonra markaya para vermemeye karar verdik. Yinede sen bilirsin canım benim Ben elimden geldiği kadar anlattım , karar senin :)
Ben de öyle bir ağrı yok ama benim de göbek deliğimde çok şiddetli ağrı oluyor zaman zaman. Öyle ki iki kere yürüyemez duruma geldim ağrıdan. İlk kez yaşadığımda doktora gitmiştim. Her şey yolunda görünüyor dedi. İnternetten, yabancı sitelelrden falan araştırdım çok fazla çeken varmış bu göbek deliği ağrısını. Bir de bebek sürekli olarak o tam göbek deliğimin olduğu yere tekme atıyor. Sanırım ordaki kaslarla alakalı bir durum. Sende de muhtemelen paso kaburgalarına çalışıyordur bebiş :))))Kızlar göğüs altı hemen kaburgalarınızda uyuşma ağrı var mi? Benim kaburgalarda ağrı ve uyuşma başladı nette bakıyorum hep normal diyor anneme sordum oda normal bendede oldu dedi.... Sanki çok yukarı çıkıyor bebek ara ara dik mi duruyor ayaklarımı bilemedim hic, tek bildiğim çok yukarılarda dolaştığı :))))) Tabiki yine doktora gideceğim ama bu sıkıntı bi tek bende mi var merak ettim
Ben de öyle bir ağrı yok ama benim de göbek deliğimde çok şiddetli ağrı oluyor zaman zaman. Öyle ki iki kere yürüyemez duruma geldim ağrıdan. İlk kez yaşadığımda doktora gitmiştim. Her şey yolunda görünüyor dedi. İnternetten, yabancı sitelelrden falan araştırdım çok fazla çeken varmış bu göbek deliği ağrısını. Bir de bebek sürekli olarak o tam göbek deliğimin olduğu yere tekme atıyor. Sanırım ordaki kaslarla alakalı bir durum. Sende de muhtemelen paso kaburgalarına çalışıyordur bebiş :))))
Canim cok guzel yazmissin da peg perego ozellikle made in italy yaziyor tanitimlarda . Nerde yaziyordu made in p.r.c diye?bebek arabasinin ustunde mi ??oyleyse o da cin mali oluyor zaten . Ben begenmistim peg perego nun book plus 51 modelini . Concorde neo da guzel , adam bebek arabalarinin mercedesi dediama agir ve katlamasi kolay degil arti katlandiginda da yer tutuyor . Ne bileyim ya zor isler bunlar ...
canim bende bugaboo camelon a karar verdim hem alt sepeti genis market isleri bende oldugu icin o cok onemli benim icin. hem arabanin kendi agirligi biraz daha hafif. kaplamasi kolay. cok yer kaplamiyor. uppababy vista da hemen hemen ayni ozelliklerde onun bir artisi ikinci bebeginiz olursa sadece ona bir ekstra koltuk almaniz yeterli oluyor cerceve degistirmek zorunda kalmiyorsunuz. uppa ile bugaboo arasinda agirlik olarak 1 veya 2 kilo oynuyor. fiyatlarida cok yakin ikisinden birini sececegim insallah.Canim cok guzel yazmissin da peg perego ozellikle made in italy yaziyor tanitimlarda . Nerde yaziyordu made in p.r.c diye?bebek arabasinin ustunde mi ??oyleyse o da cin mali oluyor zaten . Ben begenmistim peg perego nun book plus 51 modelini . Concorde neo da guzel , adam bebek arabalarinin mercedesi dediama agir ve katlamasi kolay degil arti katlandiginda da yer tutuyor . Ne bileyim ya zor isler bunlar ...
Canım bugaboo bu isin duayenlerinden zaten . En iyisi oymus . Ama pahali sanırsam. Ben de dun aldim bebek arabami . Peg perego aldim,icime sindi acikcasi . Bunun da alt sepeti genis ve anakucagi cift yonlu oturabiliyor .cok da kolay takilip cikariliyor,tek elle acip kapatabiliyorsun. Belki ilerde baston almaniza gerek bile kalmayabilir dedi satici . Insaallah bakalim . Pisman olmayiz . Sana da simdiden hayirli olsun ...canim bende bugaboo camelon a karar verdim hem alt sepeti genis market isleri bende oldugu icin o cok onemli benim icin. hem arabanin kendi agirligi biraz daha hafif. kaplamasi kolay. cok yer kaplamiyor. uppababy vista da hemen hemen ayni ozelliklerde onun bir artisi ikinci bebeginiz olursa sadece ona bir ekstra koltuk almaniz yeterli oluyor cerceve degistirmek zorunda kalmiyorsunuz. uppa ile bugaboo arasinda agirlik olarak 1 veya 2 kilo oynuyor. fiyatlarida cok yakin ikisinden birini sececegim insallah.
Ben de haftaya gidecegim kontrole. Cok ozledim kizimi ...2y haftalik oldu benim ki de . Iyice sivrildi karnim goren ayni erkek karni diyor,bugun ablam da icime doguyor sanki oglun olacak diyor . Bu saatten sonra degisir mi bilmem ama ben kiza alistirdim kendimi bakalim . Bu arda normal doguma nasil hazirladin kendini yaa .ben korkmaktan alistiramadim...sanki cok dogaustu biseymis gibi korkuyorum ....ama bi o kadar da normal istiyorum...Kızlar sizin bebek nasıl duruyor. Dün randevum vardı gittim uyuşmayı sordum kaburgalardaki , sırt agrımı vs bebek ters duruyor dedi kafası midemin orada ayaklar aşağıda, yuzunude göstermedi beyfendi arkası dönük doktor ne yaptıysa inat etti göremedik kendisini :)) ama ters durması beni korkutuyor kendimi o kadar normal doğuma hazirladimki , diğeri çok korkutucu geliyor doktor 27+5. Daha döner dedi ama bilmiyorum çok korkuyorum
Ben de haftaya gidecegim kontrole. Cok ozledim kizimi ...2y haftalik oldu benim ki de . Iyice sivrildi karnim goren ayni erkek karni diyor,bugun ablam da icime doguyor sanki oglun olacak diyor . Bu saatten sonra degisir mi bilmem ama ben kiza alistirdim kendimi bakalim . Bu arda normal doguma nasil hazirladin kendini yaa .ben korkmaktan alistiramadim...sanki cok dogaustu biseymis gibi korkuyorum ....ama bi o kadar da normal istiyorum...
Kadinin yuz ifadesini gordum de ne kadar sasirdigi belli :) . Olur ya degisir belki bilemiyorum .saglikli olsun da hic onemli degil . Ssn de sikma canini . Ins doner bebegin . Donmese de sezeryan olsa da herseyde vardir bir hayirdir diyeceksin napalim....Değişir cinsiyeti değişir canım. Cevremde hep duyuyorum erkek bekleyip kızı olan kız bekleyip erkek evladı olan. Hatta bir kaç ay once haberlerde gördüm yabancı bir ülkede kadına kızı olacağı söylenmişti son dakikaya dakar kadın pembe patikler eşyalar bebek şekerleri hepsi pembe doğum esnasinda bebeg i bir çıkarıyorlar erkek... Kadın şok olmuş vaziyette resmi vardi
http://www.hurriyetaile.com/fotogal...-olan-annenin-sasiran-ifadesi-viral-oldu-2006
Şöyle alıştırdım kendimi açıkçası , ameliyattan sonda taktirmaktan dikişten korkan bir insanım korkutucu geliyor bunlar. çevremdekiler çok sıkıntı cektiler sezaryenden ağrısı uyuşması vs. Kötüyü duya duya normalden de ne kadar korksamda sezaryenden daha az sıkıntı çekildiğini düşünerek kendimi alıştırdım canım
Umarım bebegimde döner herşey istedigim gibi olur, çünkü şuan ters duruyor
hayirli olsun canim. saglikla gezdir bebisini icinde insallah. evet bugaboo biraz pahali. bruda normal bebk arabalari 350 dolardan falan basliyor en pahalisi mima 1500 dolar bugaboo fiyat olarak burda orta seviyede 850 dolar. mima cok pahali ve bana gore degil. her ne kadar cok seklini falan sevsemde benim kulanisima uygun degil. aslinda bizimde artik bebek arabamizi almamiz gerek. bebek odasini turkiyeden alali bir ay olgu ama gemide problem olmus hala yola cikmadi urunlerimiz. kasimin sonunda ancak gelecek odamiz. bari bebek arabamizi falan hazirlayalim :)Canım bugaboo bu isin duayenlerinden zaten . En iyisi oymus . Ama pahali sanırsam. Ben de dun aldim bebek arabami . Peg perego aldim,icime sindi acikcasi . Bunun da alt sepeti genis ve anakucagi cift yonlu oturabiliyor .cok da kolay takilip cikariliyor,tek elle acip kapatabiliyorsun. Belki ilerde baston almaniza gerek bile kalmayabilir dedi satici . Insaallah bakalim . Pisman olmayiz . Sana da simdiden hayirli olsun ...
canim daha cok erken donmeyecek korkusu yasamana. nerden baksan 12 haftamiz var ve bebis donecektir o zamana kadar. kendini sadece bir duruma hazirlama bence. ben normalede sezeryana da hazirliyorum. onemli olan bebegimin ve benim saglikli bir sekilde dogumdan cikmasi. cekecegim acilar veya atilacak dikisler sagligimdan daha onemli degil. ne gerekirse o an o olucak Allahin izniyle. normale alistirirsan doktor sezeryan dediginde morelmanda cokersin. sen saglikli bir dogum hayal et sadece tatlim. insallah da en kolay en guzel dogumu gecirirsin :)Kızlar sizin bebek nasıl duruyor. Dün randevum vardı gittim uyuşmayı sordum kaburgalardaki , sırt agrımı vs bebek ters duruyor dedi kafası midemin orada ayaklar aşağıda, yuzunude göstermedi beyfendi arkası dönük doktor ne yaptıysa inat etti göremedik kendisini :)) ama ters durması beni korkutuyor kendimi o kadar normal doğuma hazirladimki , diğeri çok korkutucu geliyor doktor 27+5. Daha döner dedi ama bilmiyorum çok korkuyorum
ay canim hadi gozun aydin. mumkunse paylasir misin odanizin resmini. yani evin degil mobilyanizin katalog resmi de olur merak ettim minik fasulyenin odasiniKizlar odamizi kurduk bebisimin odasi hazir Allah saglikla kavustursun hepimizi insallah. Bebek arabamda chiccodan, puset kaldi geriye onu almadik henüz
canim daha cok erken donmeyecek korkusu yasamana. nerden baksan 12 haftamiz var ve bebis donecektir o zamana kadar. kendini sadece bir duruma hazirlama bence. ben normalede sezeryana da hazirliyorum. onemli olan bebegimin ve benim saglikli bir sekilde dogumdan cikmasi. cekecegim acilar veya atilacak dikisler sagligimdan daha onemli degil. ne gerekirse o an o olucak Allahin izniyle. normale alistirirsan doktor sezeryan dediginde morelmanda cokersin. sen saglikli bir dogum hayal et sadece tatlim. insallah da en kolay en guzel dogumu gecirirsin :)
canim benimki de iyi sukur ama ole asiri hareketli bir bebek degil benimkisi. vurdugunda saglam vuruyor ama surekli hareket etmiyor. birde genellikle kasiklarimda duruyor benim sipa yukariya cok nadir cikiyor yurumemi zorlastiriyor o yuzdenİnşaAllah canım benim . Rabbim yardımcımız olsun saglikli sihhatli kazasız belasız atlatırız doğumu bir avazda , dün itibariyle başladım yavaştan kendimi sezaryene alıştırmaya mecburum :)) normal dursaydı hic aklima gelmezdi ama. Dik durduğu için küçük bey artik onada hazırlanmaya başladım Rabbim yar ve yardımcımız olur inşaAllah. Senin küçük bey ne yapmakta canım benim hareketleri vs artik durmuyorlar çünkü şişkolar:)))
cok guzel canim gule gule kullan saglikla buyusun minnak tosbaga :)
Amin insallah kullanmak nasip olur. Sizlerde aldiklarinizi paylasin kzlar cok merak ediyorum kimler neler yapmis cok heyecanlicok guzel canim gule gule kullan saglikla buyusun minnak tosbaga :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?