2016 Nisan Anneleri Kilo Veriyor

Yeni topik hayırlı olsun bakalım rekor bende sanırım 73 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğuma gittim :-D şuan 80 kiloyum çok fazlada yiyorum süt olsun diye malesef şuan vermeyi düşünmüyorum çünkü mama takviyeli gidiyoruz zaten sütüm az .. üç ay sonra 10 kilo daha verip 70 i hedefliyorum sizi takipteyimm ))

Maşallah çok iyi kilo vermişsin ama canım. Nasıl verdin 22 kiloyu?

Bir selam da benden. Gönül isterdi ki böyle bir topiğe hiç gerek olmasaydı ama ne yapalım el mahkum. Gerçek hayat ile hayaller çok uzak birbirine benim açımdan. Şöyle ki 53 ile hamile kaldım. Doğumdan sonra bir ayda 54 oldum. Sonra süt azalması yaşadım. Bunun için baya mücadele ettim ve kendimi 63 te buldum. Süt gitmeden zayıflamak mümkünse ben de varım

Hadi bakalım hayırlı topikler olsun...İnşallah hep beraber kilo verir istediğimiz ölçülere kavuşuruz. Emzirmeye zarar vermeden kilo vermeyi başaran arkadaşlar tavsiyelerini bizimle paylaşsınlar...

Maşallah çok iyi kilo vermişsin ama canım. Nasıl verdin 22 kiloyu?
Valla hiçbişi yapmadım zaten sütüm az diye korkudan habire yiyorumm bende anlamadım yorgunluktan uykusuzluktan olabilirmi acaba.. normal doğum yaptım eve geldiğimde 10 kilo gitmişti zaten sonra git gide azaldı 80 i buldu sabitlendi..

Ben de normal yaptim ama gide gide 5 6 kilo gitti baska da gitmedi. Belki yogunluktandir..

Kızlar maden suyu limon ve salatalık ile yapılan bir diyet var onu denemek istiyorum ama limon suyu sütü azaltır diye cesaret edemiyorum. Denesek mi bi bilginiz var mı?

Bir de günlük beslenmeniz nasıl kızlar. Ben sabahları 2 yumurta çeyrek ekmek ki eskiden yarım yiyordum biraz peynir domates salatalık yiyorum. Aralarda bazen bi kilo dondurma yiyorum. Bu aralar sıcaklardan sürekli dondurma yiyorum. Bi tane çikolata bi bardak süt ufak atıştırmalıklarla aksam ediyorum. Eşim oruç tuttuğu için onunla yiyorum yemeği o saate kadar yemek yemeyince o geç saatte epey yiyorum. Çok mu sizce? Dondurma kılo yapar mı bu aralar en çok dondurma yiyorum.

Sekerli oldugu icin cok yediginde kilo yapar. Ara ara az porsiyon yersen kiloya donmeyebilir. Gunduz atistirmalik gecistirecegine corba yogurt vs tuketmeye calis bence.

ben sabah kalkinca biraz cig badem kaju uzum dut vs yiyorum. Oglum 34 gunluk sabahlsri gaz sancisi oluyor tek olunca gidip biseyler hazirlamam mumkun olmuyor. Kahvaltim gec vakte kaliyor ama memnun degilim yavas yavas daaha erkene cekmeye calisiyorum. Sabah 1 tatli kasigi kadar tahin pekmez yumurta peynir ve 1 porsiyon meyve tuketiyorum. Ekmek 2 dilim tam tahil yiyorum. Oglen firsat bulursam yogurt 1 porsiyon meyve gec yedigim icin pek acikmiyorum. Aksam esimle iftar edipcorba sebze yemegi ya da et tuketiyorum. Yaninda mutlaka yogurt oluyor. Aksamlari da 1 2 dilim ekmek yiyorum. Sonrasinda meyve ya da dondurma tatli yedigim gunler oluyor. Suyu da 3 litre oluyor

Aynen öyle çünkü daha çok erken bebişler küçük benim sütüm az çoğalacağını bilsem yine 100 kilo olurum umrumda değil.. zaten habire yiyorumda almıyorum Allahtan..
Metabolizmqn hizli sanirim.cok buyuk sans biraz buyuduklerinde ek gida donemi ilerlediginde hizlica verirsin insallah

69 ile hamile kaldım 88 ile doğuma gittim şuan 76 kiloyum. hedef 65 ama nasıl gidecek bunlar

Metabolizmqn hizli sanirim.cok buyuk sans biraz buyuduklerinde ek gida donemi ilerlediginde hizlica verirsin insallah
Maşallah diyimde yarına habire kilo alıyomuşum şimdi sorun etmiyorum oğlum alabildiği kadar anne sütü alsın yeter.. inşallah herkes dilediği kiloları verir bol şans sanada canm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…