2016 Nisan Anneleri Kilo Veriyor

Aynen şu anda benim de tam 14 kilo fazlam var. Ben hamilelikte aldım. Sonrasında veriyordum ama süt az olunca çok yedim geri aldım

Bi yerde okudum sana da onereyim üç tane kuru eriği aksamdan bi bardak suya koyuyorsun sabah suyunu içip erikleri yiyip bi bardak da üstüne su içiyorsun sonra da yarım saat sonra kahvaltı yapıyorsun. Bunu deniyorum iki gündür. Emziren anneler için diyetisyen önerisiymiş. İnşallah veririz. Hiçbir kiyafetime giremiyorum aynaya bakınca kendimi taniyamiyorum

Bunu bi deneyim ya bende oleyim cok mutsuzum bide etraftan ayyy ne kdr cok kilo aldin seni taniyamadim gibi aptalca sozler soleyenler var gecen gorumcem cok kilo aldin diyet yap dio gerizekali sende ben dusunemiorum cok bilio ya bide bole dengesiz insanlarla ugras veriorum

ben en çok eşim beni göbekli görünce iğreniyormu acaba diye merak ediyorum
sordum ama sadece oğlumuz ve sen sağlıklı ben daha ne isteyim dedi
ama kilom hakkında bişi söylemedi

Aynı cümleleri duyuyorum ben de ve bir ay sonra okul başlıyor inatla kıyafet de almiyorum kilo vercem diye. Bakalım bu yöntemle bir ayda kaç kilo vercez.

ben en çok eşim beni göbekli görünce iğreniyormu acaba diye merak ediyorum
sordum ama sadece oğlumuz ve sen sağlıklı ben daha ne isteyim dedi
ama kilom hakkında bişi söylemedi

Aynı sorular benim aklıma da takılıyor. Eşime sordum birkaç kere böyle de sevdiğini söyledi ama ben kendimi sevmiyorum ki ona inanayim.

Kızlar merak ettim 1 ayda fark ettiği gerçekten? Sütünüz etkilendi mi? Bende kuru erik suyunu deneyeyim diyorum...

Selam anneler kk arkadaslariyla whatsapp grubu kurduk orda zatifliyoruz yarisma gibi bizim daha cok hosumuza gitti katilmak isteyen var mi ?
Nasıl katılıcaz bu whatsapp grubuna yardımcı olsanız...6. Aya gidiyoruz gram eksilmiyor canm sıkılıyor ne biçim hiç değilse whatsapp'tan birbirimize destek olur gaza getiririz aktif olarak kullanalım...

Ben de 62 ile hamile kaldim. 78 ile doğurdum. şimdi 64 kiloyum. Hedefim 55. Henüz diet yapmadm, sütümü etkiliyor az yemem. Her gün yürüyüş yapıyorum. Bacaklar falan inceldi ama göbek duruyor

O gobek sporsuz gitmeyecek galiba.. benim de duruyor gobek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…