- 3 Ekim 2015
- 1.257
- 1.707
- 133
- 38
Aynı kiloyla hamile kalmışız ama sen benden çok alıp çok vermişsin. Ben 91-92 ile gittim doğuma eve geldiğimde 84 kiloydum ve 40 gün zerre kıpırdamadı tartı, açkende tokkende aynı çıkıyodu. Kızım geçen haftayı aşırı huysuz geçirip ben sürekli kucakta bebeyle gezip yemeye içmeye fırsat bulamayınca 2 kilo verdim :) 82 kilo artı 6 kilo bebe bel sırt kalmadı. Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, resmen dizlerimin içi acıyo, acilinden kilo vermem lazım Ama lütfen bebeğim geçen hafta ki gibi olmasın :)Yeni topik hayırlı olsun bakalım rekor bende sanırım 73 kiloyla hamile kaldım 102 kiloyla doğuma gittim :-D şuan 80 kiloyum çok fazlada yiyorum süt olsun diye malesef şuan vermeyi düşünmüyorum çünkü mama takviyeli gidiyoruz zaten sütüm az .. üç ay sonra 10 kilo daha verip 70 i hedefliyorum sizi takipteyimm))
Bir selam da benden. Gönül isterdi ki böyle bir topiğe hiç gerek olmasaydı ama ne yapalım el mahkum . Gerçek hayat ile hayaller çok uzak birbirine benim açımdan. Şöyle ki 53 ile hamile kaldım. Doğumdan sonra bir ayda 54 oldum. Sonra süt azalması yaşadım . Bunun için baya mücadele ettim ve kendimi 63 te buldum . Süt gitmeden zayıflamak mümkünse ben de varım
Bende evegeldiğimde 92kiloydum hatta şok olmuştum bu kadar hızlı gittiğine 40 ım çıkanakadar 8 kilo daha gitti sonrasıda ne ara gitti anlamadım .. şuan 80 bakalm daha almazsam üç ay sonra burdaki önerilere tecrübelere göre şu 10 kiloyuda atmak istiyorum üstümden.. sende verirsin korkma biraz hareketlensinler bide ek gıda ya geçince fazlasyla zayıflayacağımızı umuyorumAynı kiloyla hamile kalmışız ama sen benden çok alıp çok vermişsin. Ben 91-92 ile gittim doğuma eve geldiğimde 84 kiloydum ve 40 gün zerre kıpırdamadı tartı, açkende tokkende aynı çıkıyodu. Kızım geçen haftayı aşırı huysuz geçirip ben sürekli kucakta bebeyle gezip yemeye içmeye fırsat bulamayınca 2 kilo verdim :) 82 kilo artı 6 kilo bebe bel sırt kalmadı. Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, resmen dizlerimin içi acıyo, acilinden kilo vermem lazım Ama lütfen bebeğim geçen hafta ki gibi olmasın :)
Sen normal.dogum.mu yapmistinyaa ne güzel vermişmişsin, tüh. İnşallah sütün azalmadan verirsin yine
Evet normal doğum yaptımSen normal.dogum.mu yapmistin
Evet cnm vermiştim bir zamanlar. İnşallah yine veririz birlikteyaa ne güzel vermişmişsin, tüh. İnşallah sütün azalmadan verirsin yine
Günaydın bende Fahri nisan annesiyim:)Bir de günlük beslenmeniz nasıl kızlar. Ben sabahları 2 yumurta çeyrek ekmek ki eskiden yarım yiyordum biraz peynir domates salatalık yiyorum. Aralarda bazen bi kilo dondurma yiyorum. Bu aralar sıcaklardan sürekli dondurma yiyorum. Bi tane çikolata bi bardak süt ufak atıştırmalıklarla aksam ediyorum. Eşim oruç tuttuğu için onunla yiyorum yemeği o saate kadar yemek yemeyince o geç saatte epey yiyorum. Çok mu sizce? Dondurma kılo yapar mı bu aralar en çok dondurma yiyorum.
Bn hemececik tığ gibi olmak istiyorum :) hamilelikten önce cok zayıftım. Pilates topu almayı düşünüyorumönce evde kendim yaparım sonra oğlum büyüse babası bakar spora giderim
Benim eşim beğenmiyor kilo vermelisin diyor :) sütte vermeyince oğlumuz az büyüsün başla spora diyorAynen canım ben de tığ gibiydim şimdi kendimi taniyamiyorum hiç beğenmiyorum kendimi. Eşim bu halimle de beğendiğini söylüyor ama biliyorum moral olsun diye diyor. Yoksa o beni çıtı pıtı halimle sevdi.
Canım ben 62 ile hamile kaldım kiloloydumAynı kiloyla hamile kalmışız ama sen benden çok alıp çok vermişsin. Ben 91-92 ile gittim doğuma eve geldiğimde 84 kiloydum ve 40 gün zerre kıpırdamadı tartı, açkende tokkende aynı çıkıyodu. Kızım geçen haftayı aşırı huysuz geçirip ben sürekli kucakta bebeyle gezip yemeye içmeye fırsat bulamayınca 2 kilo verdim :) 82 kilo artı 6 kilo bebe bel sırt kalmadı. Yorgun olunca ayağa kalkamıyorum, resmen dizlerimin içi acıyo, acilinden kilo vermem lazım Ama lütfen bebeğim geçen hafta ki gibi olmasın :)
Benim eşim beğenmiyor kilo vermelisin diyor :) sütte vermeyince oğlumuz az büyüsün başla spora diyor
Canım ben 62 ile hamile kaldım kiloloydum
77 ile doğuma gittim 68 im şu an
Benim bebeğim gerçekten çok huysuz
Gündüz 6 da kalkıyoruz arrtık gece 11 en erken bazen sabaha karsı 4: 00 en geç gece uykusu
Gündüz durup bi etrafıma bakınıyım yok
Sürekli bir sebepsiz ağlama
Bütün gün kucağımda belim diZlerim kollarımda mecal kalmıyo
Senin 2 gün dediğini her gün yaşıyorum
Ama tartıda gram oynamıyorum yaklaşık 1,5 aydır:))
Kilo vermeyi çok istiyorum
Evde kosu bandım mekik aletim vs..bir sürü spor aleti var ama yemek yapmayA yemeye hatta wc ye zor gidiyorum
Evimin hemen arkası sahil ama bebek arabasında durmuyo hatta sahilde kucağımda bile ağlıyo herkes bize bakıyo
Ayy ne yapıcağımı saşırdım söyleyin bana da nasıl gidicek bu kilolar
Anne sütü almıyor zaten yavrum öyüzden eşim hemen vermemmi istiyor ki bnde istiyorum ...O da abartmış yani. Tamam biz de memnun değiliz halimizden ama sırf bu yüzden bebeklerimizi anne sütünden mahrum edecek de değiliz.
Valla bazıları çok şanslı bünyesi hemen veriyor canım. Biz şanssız kesimiz. Gerci senin de çoğu gitmiş maşallah.
Buna şükür canımO da abartmış yani. Tamam biz de memnun değiliz halimizden ama sırf bu yüzden bebeklerimizi anne sütünden mahrum edecek de değiliz.
Valla bazıları çok şanslı bünyesi hemen veriyor canım. Biz şanssız kesimiz. Gerci senin de çoğu gitmiş maşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?