2016 Nisan Anneleri Kilo Veriyor

Selam arkadaslar topigimiz hayirli olsun.
Nisanin ilk annesiyim desek yalan olmaz 1 nisan gece 1.15 te dunyaya geldi oglum :)
68 le hamile kaldim 78 le normal dogum yaptim 3 hafta once 72 kiloydum diyete basladim guya 68 oldum ve bu gunnnn. Bir miral bozuklugu ile tatliya gomuldummm

60 ile hamile kaldım 82 ile doğuma girdim. rekor bende sanırım. 23 kiloya yakın bir kilo almışım. Doğum sezaryen oldu. Eve geldiğimde 76 kiloydum ancak 1 hafta sonra tartilabilmistim. Şu an güncel 69.5 bebeğim in süt alerjisi olduğu için yediklerim nerdeyse normal diyet ten daha sinirli o yüzden istesemde istemesemde kilolar gidecek gibi duruyor.

Selam anneler kk arkadaslariyla whatsapp grubu kurduk orda zatifliyoruz yarisma gibi bizim daha cok hosumuza gitti katilmak isteyen var mi ?

Merhaba kızlarr ben de 19 nisanda normal doğum yaptım. 57 kilo ile hamile kaldım 75 ile doğuma girdim. Şu an 61,5 kiloyum. Ama hedefim 55. Spora başladım her sabah evde spor yapıyorum en az yarım saat. Fazla yemiyorum ama yedklerimden de çok kısamıylrum sütten dolayı.

Nette bazı listeler var canım bakabilirsin. Emzirmiyorsan daha hızlı verebilirsin. Emzirmek kilo verdiriyor işi yalanmis
Gunde vucuttan 500 kalari gidiyo emzirirken eyvallah ama o sut olsun diye biz zaten 1500 kalori olmaliyiz kaldimi sana 1000 kalori gelde zayifla :)

Maşallah canım ne güzel kilo vermişsin.

Gunde vucuttan 500 kalari gidiyo emzirirken eyvallah ama o sut olsun diye biz zaten 1500 kalori olmaliyiz kaldimi sana 1000 kalori gelde zayifla :)

Aynen öyle verdiğim kiloyu da geri aldım süt olsun diye

Ben 60 ile hamile kaldım. İlk beş ay devamlı istifra ettiğim için 56 düştüm.
Sonra kilo aldım.
Dogum 78 ile girdim.
Doğumdan çıktım.
67 idim
Şuan 68.8 ve veremediğim gibi kiloda aldım.
Yardımmmmmmmmm

Doğumda 8-9 kilo birden verenlere hayran oluyorum. Ben niye hiç veremedim acaba?? Doğumdan çıktığımda sadece 3 kilo eksilmisti.

Kızlar 3 buçuk ay oldu ama ben gr eksilmiyorum. Eskisi kadar çok yemediğim halde tarti 60 da sabitlenmis durumda.

Ben gecen haftadan beri bir kase yoğurdun içine 7-8 tane dereotunu ekleyip yiyorum. Bir kilo vermişim.

Ohhh ne guzel ama sanırım eylül gibi katılırım köydeyim burada diyet yapmak çok zor

Kizlarr siz emzirmiyomusunuz nasil diyet yapiosunuz ben bi ara deneyim dedim sutum azaldi cocuk doymadi diyet hayal benim icin

Kizlarr siz emzirmiyomusunuz nasil diyet yapiosunuz ben bi ara deneyim dedim sutum azaldi cocuk doymadi diyet hayal benim icin

Emziriyorum canım diyet yapamıyorum ama birkaç gündür egzersiz yapıyorum. Henüz bi değişme yok ne zaman gidecek bu kilolar

Emziriyorum canım diyet yapamıyorum ama birkaç gündür egzersiz yapıyorum. Henüz bi değişme yok ne zaman gidecek bu kilolar
Ya bende cok kilo aldim hamileyken sadece 8 kilo almistim ama surekli adet olunca doktor dogum kontrol hapi verdi o bana 10 kilo aldirdi dortte hamilelikten kalan vardi 14 kilo fazlam var ben egzersizde yapamiorum sezeryanla dogum yaptim hala agrim oluo kitlendim kaldim anliycagin hicbir kiyafetim olmuo kendimi sumo gibi hissediorum psikolojim cok etkilenio bebis 6 aylik olsun diyete basliyim diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…