2016 Nisan Anneleri Spor & Diyet Paylasimi

Camaron

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2015
1.195
1.876
133
Evet arkadaslar programimiza burdan devam edelim :)

1. Her gun 1 mile happy walk ve squat yapiyoruz. (Dilerseniz 30 ile başlayıp 5er arttırabilirsiniz. Dilerseniz ekteki programı uygulayabilirsiniz)
2. Aksam 8den sonra bir sey yemek yok
3. En az 3lt su icilecek :)

ÖNEMLİ NOT: Grupta herhangi bir diyetisyen, spor eğitmeni vs. bulunmamaktadır. Yalnızca birbirimize tavsiye amaçlıdır. Eğer bir rahatsızlığınız varsa doktora sormadan burada önerilenleri uygulamayınız.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 159
Son düzenleme:
Selam kızlar ben okumakla yetiniyordum. En sonunda beklediğim şey oldu . Birileri diyet spor yapsada gaza gelsem diyordum. Bayramdan önce başlamıştım ama bayramda yalan oldu resmen. Neyse artık bismillah diyorum sizinle beraber başlıyorum :)

Ya yürüyüşü bebek arabasıyla yapan var mı? Eşim vardiyalı çalışıyor mecburen bebişle çıktığım oluyor. Yararı olur mu acaba? Bebek arabası haliyle hızımı kesiyor ne diyorsunuz

Ya yürüyüşü bebek arabasıyla yapan var mı? Eşim vardiyalı çalışıyor mecburen bebişle çıktığım oluyor. Yararı olur mu acaba? Bebek arabası haliyle hızımı kesiyor ne diyorsunuz

Merhaba aramiza hosgeldin :)
Simdilik disari cikma firsati olmayanlar youtubedan bir video var, onun esliginde evde 15 dakika yuruyorlar.
Ben de bazen bebek arabasiyla ya da kanguruyla bebegimi alip disarida yuruyorum. Bence bir engeli olmaz. Belirli bir tempoyu tutturmak gerek, gezintiye cikmis gibi olmamali tabii :)

Bende tempoşı yürüyorum bebek arabasyla.. çıkamazsam evde 1 mil videosuyla yürüyorum

hayırlı olsun yeni konumuzz:)
bugünki video ve squatte tamam
kilo:71.600:110:
hedef:56 (evlendiğim kilom):KK49:

Merhaba aramiza hosgeldin :)
Simdilik disari cikma firsati olmayanlar youtubedan bir video var, onun esliginde evde 15 dakika yuruyorlar.
Ben de bazen bebek arabasiyla ya da kanguruyla bebegimi alip disarida yuruyorum. Bence bir engeli olmaz. Belirli bir tempoyu tutturmak gerek, gezintiye cikmis gibi olmamali tabii :)
Hoşbulduk canım. Hiç yoktan iyidir demi. Ama dışardan bakıldığında çok komik buluyorum kendimi elimde bebek arabasıyla tabakhaneye şey yetiştirirmiş gibi :D

Birazdan tartiliyorum ama benim tarti cok hassasbastigin yere gore bile degisiyo.azcik geriye azcik ileriye.onu nasil ayarlicam bilmiyorum.bir anda cok kilo verebilirim.ya da alabilirim.tartiya gore.guvenmiyom ben.

Ayy cok iyi olur valla.ama bebisle tabloyla ugrasabilecek var mi. Bi de kanguruyu nerden aldin canim.

Momfort baby canim :)

Birazdan tartiliyorum ama benim tarti cok hassasbastigin yere gore bile degisiyo.azcik geriye azcik ileriye.onu nasil ayarlicam bilmiyorum.bir anda cok kilo verebilirim.ya da alabilirim.tartiya gore.guvenmiyom ben.

Bizimki de oyle. Oldugu kadar artik :)

Slm.
Aksam 6 da yemek yedim.Simdide cayla 1 tane biskuvi yiyorum.Tabi cayda seker yok.
Bugun kendime ekmek aldim kizlar.
Uno denge ekmegi.diyetisyenim tavsiye etmisti diyet yaparken.
Gunde 5 dilim hakkim vardi yine oyle yerim.Sabah ogle 2 aksam 1 dilim.

Acaba bir tablo mu yapsak? Ay ay kilolar ve hedefleri yaZdigimiz?
Yapalım kızlar tabloyu bence de bir ay sonra kim ne kadar kilo vermiş onu görürdük.birde aranızda diyetisyene giden var mı hem ödem attırıp hem süt arttıracak çay tarifiniz var miiiii

Görevler tamamdir
76.6 kiloyum
Squat ın püf noktasi var mi arkadaslar.60 kiloya endexli bacaklara 76 kilo fazla geldiginden zaten dizlerim ve ayak bileklerim agriyordu.bunu yaparken katır kutur gitti dizlerim.ilk günün verdigi hamlık da var tabiki ama yanlis yapip kendimi de sakatlamayayim.
Bir de sütümüz azalmaz di miiii. Dr 6 aydan sonra spor yaparsin dediydi zaten ama zaten bugunlerde yetmiyor gibi.düzgün uyuyamiyorum çünkü.

Yarin firsat bulursam ben yapmaya calisirim tablo. Altinci ay asilari var bebegin, keyfi yerinde olur insallah.
Ben ikinci ayimdan sonra squat yaptim bir sey olmadi. Doktor alti ay direk karnini calistiran spor yapma demisti (mekik gibi)
Squatin puf noktasi oturur gibi yapman. Kambur durmayacaksin, olabildigince dik bir sekilde egilip kalkmak lazim. Bu arada eger zorluyorsa 30 squat arka arkaya yapmaya gerek yok 15er setler halinde de yapilabilirmis.
Bir de once biraz isinmak lazim. O nedenle ben once yuruyus videosu, sonra squat yapiyorum :)
Haftaya mekik baslayabilirim eger gozum alirsa.
Haydi zayiflayalim :)

Slm.
Aksam 6 da yemek yedim.Simdide cayla 1 tane biskuvi yiyorum.Tabi cayda seker yok.
Bugun kendime ekmek aldim kizlar.
Uno denge ekmegi.diyetisyenim tavsiye etmisti diyet yaparken.
Gunde 5 dilim hakkim vardi yine oyle yerim.Sabah ogle 2 aksam 1 dilim.

Bir bakayim ben de ekmege. Ben simardim aZcik bugun. Kahvenin yanina cikolatali gofret paylastim esimle. Bir de uatune kavun yedim ama hepsi 8den once valla :)

Back
X