2016 nisan-mayıs tüp bebek yaptıracaklar gönül topiği

kaçıncı tüp bebek denemeniz

• Ankete Katılan
    44
canım 7 tüp bebdk denemesi dondurulmuşlarlamı oldu yoksa ger defasında iğnemi kullandın

birde sorun be olarak görünüyordu
Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfim

Hepsi yeni denemeydi ve evet hepsinde igne kullandim birisi bile dondurulmus degildi sorun basta sebepsiz dendi sonra dusuk yumurta rezervi dendi ama hersey gecti doktorun biri 6 dan sonra biz onermiyoruz dedi ve ben 7 de hamile kalfim

sabrına hayran kaldım helal olsun sana pes etmemişsin vallahi takdir ettim sabrının meyvesinide almışsın

embriyolog aradı şimdi 5 tane yumurtam döllenmiş pazar gününe kadar takipte kalacak kaçının 5. güne kadar geldiğini söyleyecekler hayırlsı ile RABBİM hepsinin 5. güne kadar gelip 1. kalite embriyosu olmasını nasip eder İNŞAALLAH

kızlar dün yumurtalarım toplandı 12 tane.bu gün embriyolog arayıp kaçının döllendiğini söyleyecek onu bekliyorum haber gslir gelmez size bilgi vereceğim
:) Hadi hayırlısı canim adım adım bebişine yaklasiyosun insallah.Benim de ikinci transfer denemem önümüzdeki persembe olacak insallah.Bakalim hayırlısı..

embriyolog aradı şimdi 5 tane yumurtam döllenmiş pazar gününe kadar takipte kalacak kaçının 5. güne kadar geldiğini söyleyecekler hayırlsı ile RABBİM hepsinin 5. güne kadar gelip 1. kalite embriyosu olmasını nasip eder İNŞAALLAH
Cok guzel maaşallah:)insallah hepsi 5.güne gelir.

:) Hadi hayırlısı canim adım adım bebişine yaklasiyosun insallah.Benim de ikinci transfer denemem önümüzdeki persembe olacak insallah.Bakalim hayırlısı..

saol elfel cim

benim mayısta olacak yransferim erbil yağmur 1 ay dondurup öyle transfer yapıyor böylrlikle pozitif şansı %15 artıyormuş.sen benden önce sonucu alacaksın bellili RABBİM o güzel haberi vermeyi nasip etsin İNŞAALLAH haberini bekleyeceğim şanaın bol olsun

saol elfel cim

benim mayısta olacak yransferim erbil yağmur 1 ay dondurup öyle transfer yapıyor böylrlikle pozitif şansı %15 artıyormuş.sen benden önce sonucu alacaksın bellili RABBİM o güzel haberi vermeyi nasip etsin İNŞAALLAH haberini bekleyeceğim şanaın bol olsun
:)Inşallah mutlu haberler veririz.Hayirlisi neyse o olsun diye dua ediyorum

Kizlar cok heycanliyim ben yarin ilk deneyimim . transfer gunum yarın. 5 yumurta alindi benden aradilar dün ve 5 yumurtaninda dollendigini soylediler . dua edermisiniz bana allah hepiminde umitlerini cabalarini bosa cikarmaz insallah rabbim . :)

Kizlar cok heycanliyim ben yarin ilk deneyimim . transfer gunum yarın. 5 yumurta alindi benden aradilar dün ve 5 yumurtaninda dollendigini soylediler . dua edermisiniz bana allah hepiminde umitlerini cabalarini bosa cikarmaz insallah rabbim . :)
RABBİM hepsinin 1. kalite olmasını nasip etsin canım İNŞAALLAH ilk denemende pozitifi görürsün

merhaba kızlar umarım hepimiz bu mutluluğa kavuşuruz. bizim 2. denememiz tek tüpüm alındı sperm azlığı var ve tiroid hastasıyım ben de RAbbim yardımcımız olsun.bugun gonal f ve menagona başladım ben de...

Allah bagislasin kizlarinizi,sizi de sabrinizdan ve azminizden dolayi tebrik ederim,bizlere umut oldunuz.7 deneme kac yilda oldu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrik ederim

Kizlar merhaba,
2 negatif tup denemem var biri dondurulmus,2sinde de tutunma maalesef olmadi.benim sorunum da amh dusuklugu,bugun ignelere basliyorum,imkansiz diye dusunulen ama sonucu pozitif biten yasam oykulerini okuyunca,7.denemede pozitifi gorup ,ikiz kizlarini kucagina alan T trkuaz gibi umudum daha da artiyor,insallah tez zaman da hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz.

Sagol canim benim amiin insallah hepimize rabbim verir meleklerimizi. Sen tedavinin hangi asamasindasin

canım benim yumurtalar perşembe toplamdı 12 tane 10 tane olgun çıktı 5 tamesi döllendi 3 gün takipe aldılar vr bu gün haber geldi 5 tanesi de 1. kaliteymiş 3 tanesi 8 hücreli 2 tanesi 7 hücreli .dondurdular bu gün 1 ay sınra transferim olacak benim merkezim o şekilde transfer yapiyor dondurulmuş embiriyoların tutma şansı %15 daha çok artiyormuş 1 ay sonra çözdürecekler dusarda 2 gün saha takip edecekler blastokist embiriyo olunca transfer olacak

Son düzenleme:
merhaba kızlar umarım hepimiz bu mutluluğa kavuşuruz. bizim 2. denememiz tek tüpüm alındı sperm azlığı var ve tiroid hastasıyım ben de RAbbim yardımcımız olsun.bugun gonal f ve menagona başladım ben de...
RABBİM tez zamanda tedavini olumlu sonuçlandırır İNŞAALLAH canım sırmak istediğin bişi olursa haber ver

A
Kizlar merhaba,
2 negatif tup denemem var biri dondurulmus,2sinde de tutunma maalesef olmadi.benim sorunum da amh dusuklugu,bugun ignelere basliyorum,imkansiz diye dusunulen ama sonucu pozitif biten yasam oykulerini okuyunca,7.denemede pozitifi gorup ,ikiz kizlarini kucagina alan T trkuaz gibi umudum daha da artiyor,insallah tez zaman da hepimiz bebislerimizi kucagimiza aliriz.
AMİN. RABBİM sanada nasio edecek sakın umudunu yitirme unutmaki tüm güzel şeyler sabredince geliyor.İNŞİRAH SURESİNİN ANLAMINI MUHAKKAK OKUMANI TAVSİYE EDİYORUM

son olarak OVITRELLE iğnemi de demin vurdum :110:ptesi OPU m var erkenden. heyecan had safhada, insallah iyi gecsin Allahım
İNŞAALLAH naz bizi bilgilendir olurmu kaç tane topladığına daire bu arada habgi merkezde tedavi görüyorsun

Merhaba arkadaşlar bende geçen ay tüp bebek tedavisine başladım sonucum negatif bu ay histeroskopi yaptırdım çizik atıldı rahimime bidaki ay tekrar başlıcaz tedaviye yakın aralıklarla olması daha iyi sonuç verir mi?

Back
X