2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Bende eşya almak için sabırsızlanıyorum bir an önce öğrensem diye :)
Ay insalalh ama 20 de başlıycam ben kendimé tarih koydum
cinsiyetten sonra daha da sahipleniyorsun canım
Ama 25 de falan alışveriş bitmeli sanki ikiz annelerin den onu anladim ben

Ikili üçlü testleri yaptırmak istiyorsunuzda ne yapacaksınız bir sorun çıkarsa bebeklerinizi aldıracak misiniz?
Bu nasil bir soru ya sizce bu testlerin amaci bir sorun olursa cocuklari aldirabilmek icin mi yapiliyo biz neden hamile kaldigimizdan itibaren gebelik takibi amacli kontrollerimizi gerekli gebelik testlerini yaptiriyoruz ikili ve uclu testlerde bu gebelik takibinin bir parcasi degilmi amac hepsindede cocuklarimizin saglik durumunu ogrenmek degil mi ozaman hamile kalalim doguma kadar gitmeyelim kontrollerimize.lutfen sorylan sorularda cevaplarimizi verirken burda olmamizin amacini asmayalim allahim gostermesin kimseyi cocuguyla sinamasin bir problem varsada bilmek hazirliklarimizi ona gore yapmamiz gerektigini dusunuyorum onemli olan benim rahatbir gebelik gecirmemden once cocugum dunyaya geldiginde bilincli ve duruma hakim bir anne olabilmek bu amaclada gerekli testlerin aksatilmadan yaptirilmasi taraftariyim.herkeze saglik hayirli dogumlar diliyorum

Devlet hastanesindeki doktorların çoğu bu konuda gebelere baskı yapıyor siz rastlamamış olabilirsiniz ama ben çok karşılaştım bu testler kesin sonuç vermediği gibi anne adayının ruh halini de bozuyor...

iyi akşamlar herkese :) benım bı sorum olcak herkes kac haftalık ve kac kılo aldı merak edıyorum ben 16.haftamdayım 4 kilo aldım geçen kontrolumde doktor fazla dedı moralım bozuldu cok şişcem die korkuyorum zaten baya kılolu hamıle kaldım ....

Canım ben 16 haftanın içindeyim bulan tim kusmam çoktu 55 ten 49 a düşmüştüm şuan 50 oldum daha yeni başladım yemeye biraz dikkat et ilerleyen haftalarda daha fazla kilo alınıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…