- 26 Şubat 2013
- 1.119
- 992
- 323
Yok canım bende tam tersini duydum erkek olurmuş diyeklomen in cinsiyeti etkilediğini duydum çevremde de klomen sonucu hep kız bende öyle tabi
Bende eşya almak için sabırsızlanıyorum bir an önce öğrensem diye :)Yok canım bende tam tersini duydum erkek olurmuş diye
Klomenle diye
Ama nasip belki değişik değişik olur :)
Ay insalalh ama 20 de başlıycam ben kendimé tarih koydumBende eşya almak için sabırsızlanıyorum bir an önce öğrensem diye :)
GunaydinGünaydın kızlar
Nasıl gidiyor hamislikGunaydin
15 haftadayız iyi sanırım bebislerNasıl gidiyor hamislik
Sende nasilllNasıl gidiyor hamislik
Benimde iyiSende nasilll
Bu nasil bir soru ya sizce bu testlerin amaci bir sorun olursa cocuklari aldirabilmek icin mi yapiliyo biz neden hamile kaldigimizdan itibaren gebelik takibi amacli kontrollerimizi gerekli gebelik testlerini yaptiriyoruz ikili ve uclu testlerde bu gebelik takibinin bir parcasi degilmi amac hepsindede cocuklarimizin saglik durumunu ogrenmek degil mi ozaman hamile kalalim doguma kadar gitmeyelim kontrollerimize.lutfen sorylan sorularda cevaplarimizi verirken burda olmamizin amacini asmayalim allahim gostermesin kimseyi cocuguyla sinamasin bir problem varsada bilmek hazirliklarimizi ona gore yapmamiz gerektigini dusunuyorum onemli olan benim rahatbir gebelik gecirmemden once cocugum dunyaya geldiginde bilincli ve duruma hakim bir anne olabilmek bu amaclada gerekli testlerin aksatilmadan yaptirilmasi taraftariyim.herkeze saglik hayirli dogumlar diliyorumIkili üçlü testleri yaptırmak istiyorsunuzda ne yapacaksınız bir sorun çıkarsa bebeklerinizi aldıracak misiniz?
Benimde iyikıpirtilar başladı çok şükür [/QUO
Ben hissetmiyorum ya gobis ciktimi
Evet göbekte çıktı :)) canım hissedersin yakında
Kachaftalik seninkilerEvet göbekte çıktı :)) canım hissedersin yakında
Bugün 15+2 seninK
Kachaftalik seninkiler
Bugün 15+2 senin
Haftaya hissedersn cnm
Hadi ins canimHaftaya hissedersn cnm
Devlet hastanesindeki doktorların çoğu bu konuda gebelere baskı yapıyor siz rastlamamış olabilirsiniz ama ben çok karşılaştım bu testler kesin sonuç vermediği gibi anne adayının ruh halini de bozuyor...Bu nasil bir soru ya sizce bu testlerin amaci bir sorun olursa cocuklari aldirabilmek icin mi yapiliyo biz neden hamile kaldigimizdan itibaren gebelik takibi amacli kontrollerimizi gerekli gebelik testlerini yaptiriyoruz ikili ve uclu testlerde bu gebelik takibinin bir parcasi degilmi amac hepsindede cocuklarimizin saglik durumunu ogrenmek degil mi ozaman hamile kalalim doguma kadar gitmeyelim kontrollerimize.lutfen sorylan sorularda cevaplarimizi verirken burda olmamizin amacini asmayalim allahim gostermesin kimseyi cocuguyla sinamasin bir problem varsada bilmek hazirliklarimizi ona gore yapmamiz gerektigini dusunuyorum onemli olan benim rahatbir gebelik gecirmemden once cocugum dunyaya geldiginde bilincli ve duruma hakim bir anne olabilmek bu amaclada gerekli testlerin aksatilmadan yaptirilmasi taraftariyim.herkeze saglik hayirli dogumlar diliyorum
Canım ben 16 haftanın içindeyim bulan tim kusmam çoktu 55 ten 49 a düşmüştüm şuan 50 oldum daha yeni başladım yemeye biraz dikkat et ilerleyen haftalarda daha fazla kilo alınıyormuş.iyi akşamlar herkese :) benım bı sorum olcak herkes kac haftalık ve kac kılo aldı merak edıyorum ben 16.haftamdayım 4 kilo aldım geçen kontrolumde doktor fazla dedı moralım bozuldu cok şişcem die korkuyorum zaten baya kılolu hamıle kaldım ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?