Benim de tüp bebek csnimKlomenle ikiz bebek sahibi olan varmi
Inşallah canimHayirli olsun inşallah sağ salim canim
Ben kaldım canım :)Klomenle ikiz bebek sahibi olan varmi
Kaç haftalik cinsiyetleriniz belli mi cif yumurtamiBen kaldım canım :)
11.ci haftadayız . hanüz değil 3 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olacak inşallah . çift yumurta ikizi ,Kaç haftalik cinsiyetleriniz belli mi cif yumurtami
KlomenleKaç haftalik cinsiyetleriniz belli mi cif yumurtami
DBenim de tüp bebek csnim
Klomenle kalanı gördüm ben
Senin durumun nedir şu an
Dr bana 7 haftada söylemişti farklı iki kese ve iki plasenta var dedi hemen ben 15 haftalığım11.ci haftadayız . hanüz değil 3 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olacak inşallah . çift yumurta ikizi ,
Doktor banada iki ayrı kese olduğunu ve çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. ben cinsiyetleri daha 3 hafta sonra öğreneceğim dmek istedim.Dr bana 7 haftada söylemişti farklı iki kese ve iki plasenta var dedi hemen ben 15 haftalığım
klomen in cinsiyeti etkilediğini duydum çevremde de klomen sonucu hep kız bende öyle tabi11.ci haftadayız . hanüz değil 3 hafta sonra kontrolüm o zaman belli olacak inşallah . çift yumurta ikizi ,
AnlidmDoktor banada iki ayrı kese olduğunu ve çift yumurta ikizi olduğunu söyledi. ben cinsiyetleri daha 3 hafta sonra öğreneceğim dmek istedim.
Cinsiyetleri öğrenince yazArsin bakalım bu teori dogrumuklomen in cinsiyeti etkilediğini duydum çevremde de klomen sonucu hep kız bende öyle tabi
sağlıcakla olsunlar inşallah , tek düşündüğüm şimdi 3 hafta sonraki testlerin güzel çıkması inşallahhhklomen in cinsiyeti etkilediğini duydum çevremde de klomen sonucu hep kız bende öyle tabi
Bence rahat ol hicbirsey çıkmaz ins bende senin gibiydim çok şükür hersey yolundasağlıcakla olsunlar inşallah , tek düşündüğüm şimdi 3 hafta sonraki testlerin güzel çıkması inşallahhh
Amin İnşallah , ama bebeğin cinsiyetinin erkek spermleri belirliyor. ben çok klomenle erkek olanda duydum bir kız bir oğlanı olanda. En önemlisi ki tüm annelerin ilk duası sağlıklı olmasıdır gerçi. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.Bence rahat ol hicbirsey çıkmaz ins bende senin gibiydim çok şükür hersey yolunda
Sende de öyle olur ins
12 haftada ikili tarama testi için gittik Prof. Dr hemen tahminde bulundu hala da değişmedi 12 . Hafta da belli oluyor yaniAmin İnşallah , ama bebeğin cinsiyetinin erkek spermleri belirliyor. ben çok klomenle erkek olanda duydum bir kız bir oğlanı olanda. En önemlisi ki tüm annelerin ilk duası sağlıklı olmasıdır gerçi. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
şu ense kalınlığı gibi testleride atlatalım Allahın izniyle , senın kacıncı haftada belli oldu?
Aminnnn inşallahhh :) ilk bebeklerim 1 yıl sonrasında oldu. Allah herkese nasip etsin.12 haftada ikili tarama testi için gittik Prof. Dr hemen tahminde bulundu hala da değişmedi 12 . Hafta da belli oluyor yani
Testleri kafana takma içini ferah tut temiz çıkacaktır ins
Amin canım bende seninle aynı durumdayım hatta benimki 2 yılı buldu bir tane düşünün vardiAminnnn inşallahhh :) ilk bebeklerim 1 yıl sonrasında oldu. Allah herkese nasip etsin.
Bir tane dusugum vardı çok şükür Rabbim saglikli sihhatli kucağımiza almayi nasip etsinAmin canım bende seninle aynı durumdayım hatta benimki 2 yılı buldu bir tane düşünün vardi
Amin amin inşallahh :)Bir tane dusugum vardı çok şükür Rabbim saglikli sihhatli kucağımiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?