2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Kaç haftalik cinsiyetleriniz belli mi cif yumurtami
Klomenle
Bende ikiz hamileyim 15 hafta ya klomen cinsiyeti etkiliyor diye duydum hani benim gibi olan arkadaşlar bebegin cinsiyeti kız büyük olasılıkla oluyormus benimde Kiz burdan da öğrenelim dedim
Benim de tüp bebek csnim
Klomenle kalanı gördüm ben
Senin durumun nedir şu an
D

Bence rahat ol hicbirsey çıkmaz ins bende senin gibiydim çok şükür hersey yolunda
Sende de öyle olur ins
Amin İnşallah , ama bebeğin cinsiyetinin erkek spermleri belirliyor. ben çok klomenle erkek olanda duydum bir kız bir oğlanı olanda. En önemlisi ki tüm annelerin ilk duası sağlıklı olmasıdır gerçi. Hayırlı evlat olsunlar inşallah.
şu ense kalınlığı gibi testleride atlatalım Allahın izniyle , senın kacıncı haftada belli oldu?

12 haftada ikili tarama testi için gittik Prof. Dr hemen tahminde bulundu hala da değişmedi 12 . Hafta da belli oluyor yani
Testleri kafana takma içini ferah tut temiz çıkacaktır ins

12 haftada ikili tarama testi için gittik Prof. Dr hemen tahminde bulundu hala da değişmedi 12 . Hafta da belli oluyor yani
Testleri kafana takma içini ferah tut temiz çıkacaktır ins
Aminnnn inşallahhh :) ilk bebeklerim 1 yıl sonrasında oldu. Allah herkese nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…