- 24 Eylül 2014
- 257
- 97
- 298
Korkma, beimde öyleydi hatta oh ne güsel şeymiş bulantısız diyordum, 7.ci haftada bir başladı 10.cu haftamdayım bulantılardan artık nefes alamaz haldeyim:) o yüzden endişe etme yavrularımız Allaha emanet :)Bende de bulantı yok değişiklik yok üzülüyorum 5 hafta olacak keseleri gordum sadece oluşmayacaklar diye çok üzülüyorum
Valla canım benim doktorum sadece ense ve buruna baktı şükür onlarda ii çıktı başka da bişy yapılmadı 20.haftada ayrıntıliya gircem.Arkadaslar merhaba hersey yolundadir insallah.benimde bulantilarim devam ediyor ama yemek yememi etkilemiyo:) ara ara gelen bulantilar bagzen uzun suruyo bagzen hemen geciyor.Kizlar bu arada ikiz gebelikte ikili uclu tarama testleri yapilmiyormus ben yeni ogrendim doktorumdan zamani gelen arkadaslar ne yaptiniz sizler bu durumda baska bir test veya baska bir yontemi yokmu bunun?
Merhaba harmony denen bir test var 99 sonuç veriyor doktorlar onu öneriyor bize biraz maliyetli bir test istersen yaptırıyorsun (2000tl gibi)Arkadaslar merhaba hersey yolundadir insallah.benimde bulantilarim devam ediyor ama yemek yememi etkilemiyo:) ara ara gelen bulantilar bagzen uzun suruyo bagzen hemen geciyor.Kizlar bu arada ikiz gebelikte ikili uclu tarama testleri yapilmiyormus ben yeni ogrendim doktorumdan zamani gelen arkadaslar ne yaptiniz sizler bu durumda baska bir test veya baska bir yontemi yokmu bunun?
merhaba arkadaşlar ben nerden msj atılacağını bulamadım :) burdan yazayım dedim :) bende 9 haftalık hamileyimm.. paylaşımlarınız için şimdiden teşekkür ederim..Teşekkür ederim. Hoşbulduk
20. Haftada ayrintili dedigin uclu tarama testi olmuyomuValla canım benim doktorum sadece ense ve buruna baktı şükür onlarda ii çıktı başka da bişy yapılmadı 20.haftada ayrıntıliya gircem.
Sen yaptirdin mi canimMerhaba harmony denen bir test var 99 sonuç veriyor doktorlar onu öneriyor bize biraz maliyetli bir test istersen yaptırıyorsun (2000tl gibi)
Yok canım üçlü değil ayrıntılı da bebeklerin heryerine uzun uzun bakiliyor ultrasnda20. Haftada ayrintili dedigin uclu tarama testi olmuyomu
Yok yaptırmadim olsa da aldırmayı düşünmezdim allah korusun eşim de aynı düşüncedeSen yaptirdin mi canim
Allah kimseyi bununla sınamasın arkadaşım. Yani herkesin kendi kararı , Allah evlatlarımıza sağlık nasip etsin, hayırlı bir gelecek, inşallah..Ikili üçlü testleri yaptırmak istiyorsunuzda ne yapacaksınız bir sorun çıkarsa bebeklerinizi aldıracak misiniz?
Aldirmiyacaksniz bunları yaptırmanın anlamı yok hamileliği zehir etmekten başka ise yaramıyor ben ne bebekler gördüm bu testlerde sorunlu çıkıp fakat turp gibi olan...Allah kimseyi bununla sınamasın arkadaşım. Yani herkesin kendi kararı , Allah evlatlarımıza sağlık nasip etsin, hayırlı bir gelecek, inşallah..
Evet bende gördüm en yakinimda ablamda cocuguna neler söylediler ama maşallah hic bir sorun olmadiAldirmiyacaksniz bunları yaptırmanın anlamı yok hamileliği zehir etmekten başka ise yaramıyor ben ne bebekler gördüm bu testlerde sorunlu çıkıp fakat turp gibi olan...
Hangi yolla hamile kalmıştı canım sen cinsiyetleri belli oldumuoyy maşallah Allah sağlık sıhhat versin bende sabah doktora gittim ikili tarama yapılmıyor ama ense kalınlığına ve burun kemiğine bakıldı gayet iyiler sağlıkları yerinde çok şükür ve birinin cinsiyeti belloldu
Hangi yolla hamile kaldinizGünaydın kızlar:)
Dün doktordaydik biz bebisleri gördük :)
Maşallah çok iyiydiler
Biri de yüzde 99 erkekmis
Diğer kuzum göstermedi
Darısı sizin başınıza kızlar
Rabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızi kucagimiza almayı nasip etsin.Evet bende gördüm en yakinimda ablamda cocuguna neler söylediler ama maşallah hic bir sorun olmadi
Tüp bebek cinsiyetleri eekekHangi yolla hamile kalmıştı canım sen cinsiyetleri belli oldumu
Amin canım inşallahRabbim sağlıklı bir şekilde yavrularımızi kucagimiza almayı nasip etsin.
Tüp bebek cinsiyetleri eekek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?