2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Bende de bulantı yok değişiklik yok üzülüyorum 5 hafta olacak keseleri gordum sadece oluşmayacaklar diye çok üzülüyorum
Korkma, beimde öyleydi hatta oh ne güsel şeymiş bulantısız diyordum, 7.ci haftada bir başladı 10.cu haftamdayım bulantılardan artık nefes alamaz haldeyim:) o yüzden endişe etme yavrularımız Allaha emanet :)

Arkadaslar merhaba hersey yolundadir insallah.benimde bulantilarim devam ediyor ama yemek yememi etkilemiyo:) ara ara gelen bulantilar bagzen uzun suruyo bagzen hemen geciyor.Kizlar bu arada ikiz gebelikte ikili uclu tarama testleri yapilmiyormus ben yeni ogrendim doktorumdan zamani gelen arkadaslar ne yaptiniz sizler bu durumda baska bir test veya baska bir yontemi yokmu bunun?

Valla canım benim doktorum sadece ense ve buruna baktı şükür onlarda ii çıktı başka da bişy yapılmadı 20.haftada ayrıntıliya gircem.

Merhaba harmony denen bir test var 99 sonuç veriyor doktorlar onu öneriyor bize biraz maliyetli bir test istersen yaptırıyorsun (2000tl gibi)

Ikili üçlü testleri yaptırmak istiyorsunuzda ne yapacaksınız bir sorun çıkarsa bebeklerinizi aldıracak misiniz?

Allah kimseyi bununla sınamasın arkadaşım. Yani herkesin kendi kararı , Allah evlatlarımıza sağlık nasip etsin, hayırlı bir gelecek, inşallah..
Aldirmiyacaksniz bunları yaptırmanın anlamı yok hamileliği zehir etmekten başka ise yaramıyor ben ne bebekler gördüm bu testlerde sorunlu çıkıp fakat turp gibi olan...

Aldirmiyacaksniz bunları yaptırmanın anlamı yok hamileliği zehir etmekten başka ise yaramıyor ben ne bebekler gördüm bu testlerde sorunlu çıkıp fakat turp gibi olan...
Evet bende gördüm en yakinimda ablamda cocuguna neler söylediler ama maşallah hic bir sorun olmadi

Hangi yolla hamile kalmıştı canım sen cinsiyetleri belli oldumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…