2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Merhaba 12 hafta 73 kilo ile başladım 2 kilo verdim ama yemek yiyemiyordum ben yeni yeni rahatladım artık kilo alma sürecine gircem galiba

Bende Su an 15. Hata sayin. Ve iki kilo aldım. Bir hafta önce tartilmistim Su an bilmiyorum.

55 ile hamile kaldım 49 a düştüm şuan 50 oldum artk yemek yiyebiliyorum

selam kızlaarr nasıllar bakalım bebişler biz c.tesi günü gördük sırtlarını dönmüşler birbirlerine sıpalar ama iki ayrı kese var dedi dr. bizim için çok iyi dedi. ama ben hiç bişry hissetmiyorum şuan bulantı da yok ultrasonda görmesem inanamıcam o durumdayım10+5. teyiz artık bakalım cinsiyetlerini de çok merak ediyorum. Ama bir an önce alışverişe başlamak için tabi. Allahım en hayırlısını nasip etsin.

aayy kuzular yaa cinsiyetlerini öğrendin mi canım sen 12. haftayla 14 arasında belli oluyor diye okudum ben ama tam bilmiyorum işte

İnşallah canım bakalım ilk adetimde hormon testleri yapacağını söyledi inşallah büyük bi sorun çıkmaz

Canim cok uzuldum lutfen moralini zorda olda yuksek tut rabbim tez zamanda tekrar hamile kalip saglikla cocuklarini kucagina almayi nasip etsin.Amin.
Amin inşallah canım Allah aratmasın hamileliğe alıştım derken yokluklarına alışmak zor geliyo.

Amin inşallah canım Allah aratmasın hamileliğe alıştım derken yokluklarına alışmak zor geliyo.
Rabbim yar ve yardimcin olsun sorun neyse tespit edilir tedavi gerekiyosa olur yavrularini saglikla kucagina alirsin hic merak etme icini gonlunu ferah tut tip okadar ilerlediki hic ihtilam verilmeyen kisilerin cocuklari oluyo allahim okadar buyukki artik olmaz gozuyla bakilan kisilerin kendiliginden hamile kaldigini duyuyoruz suret ve inan.ben ilk cocugumu tup bebek yontemiyle dunyaya getirdim simdi ikizlerimede tup bebekle hamile kaldim cok sukur bak bir cocugum bile olmuyo diye aglarken simdi uc cocuk annesi olucam umudunu yitirme inaniyorum guzel haberlerini burdan alicaz allahimin izniyle

Slm kızlar ,İkizlerde ikili test yapılmıyor demişsiniz. , Dr. Um beni ikili tarama için 1 hafta sonraya çağırdı. , yaptırmamam mı gerekiyor? kafam karıştı

Slm kızlar ,İkizlerde ikili test yapılmıyor demişsiniz. , Dr. Um beni ikili tarama için 1 hafta sonraya çağırdı. , yaptırmamam mı gerekiyor? kafam karıştı
Kafan karismasin canim cogul gebeliklerde saglikli sonuc vermiyormus ama evet yapaman doktorlar var vardir bir bildikleri sana yuksek oranla ense olcumlerini yapicaklardir standart olarak sorun yok doktorunu dinle canim

Kafan karismasin canim cogul gebeliklerde saglikli sonuc vermiyormus ama evet yapaman doktorlar var vardir bir bildikleri sana yuksek oranla ense olcumlerini yapicaklardir standart olarak sorun yok doktorunu dinle canim
Çok teşekkür ederim canım

Sadece ense kalinligi ölçülüyor bizde
Sağlıkli olan o
kanda hcg yüksek çıkıyor bizde canım
Kan bakmasa iyi olur bostan yere canın sıkılmasın

Merhaba kızlar , bizde 11+3 teyiz :) haftaya kontrolümüz var bulantılardan dolayı kilo alamadım , hala bitmedi . sizde nasıl gidiyor ? çoğul gebeliklerde doktorlarn baştan anlıyor aslında sorun olup olmadığını, bizim buradaki arkadaşın 3 üzlerini almak istemiş sorunlu diye aldırmadılar , ve şuanda 3 üzlerden biri yürüyemiyor ataklar geçiriyor Allah evlatlarımızı korusun onlarla sınamasın.
belki haftaya cinisyetleriide görürüm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…