2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Sağol canım Allah razı olsun iyi temennilerin için.

Merhaba güzel anneler..ben 13 haftalık ikizlere hamileyim.11.haftada bir tanesinde ense kalınlığınin arttığını öğrendim.gitmediğim doktor kalmadı neredeyse.ikili taramada da yüksek risk çıktı.sonuç olarak amniyosentez olacağım kısa bir süre sonra.bebeklerim için çok endişeleniyorum.benimle aynı durumu yaşayan ya da çevresinden duyan bilen var mı : ( Rabbim kimseyi evladıyla

Gec
Gecmis olsun canim öncelikle çok duydum bu tarz şeyleri ama sonunda saglikli bebisler olmus

Günaydın kızlar ve bebisleri :)
Bir kızım bir oğlum oluyor cuma günü kontrolüm vardı allaha Şükür hersey cok iyiydi
Doktor önlem amaçlı serklaj yaptı cumartesi Gunu
Dinleniyorum evde

Bir kızım bir oğlum oluyor cuma günü kontrolüm vardı allaha Şükür hersey cok iyiydi
Dinleniyorum evde
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah.Kaçıncı haftada öğrenmiş oldun birde serklaj nedir?

Dinleniyorum evde
Gözün aydın canım çok sevindim :) serklaj herkese yapiliyormu benimde en çok korktuğum erken doğum falan.

Günaydın kızlar bebek hareketlerini hisseden arkadaşlar hergün hissediyormysunuz.ben birgün çok yoğun hissediyorum sonra bikac gün tik yok korkuyorum.

12 de erkeği öğrendim 16 dada kızı öğrendim kızim çok nazli çikti daha erken de öğrenenler var
Serklaj erken doğum olmasin diye rahim ağzına dikiş atılması demek
Benim doktorum gibj bir sürü doktor önlem amaçlı yapıyor
keser84 benim doktorum yaptı canım önlem amaçlı bir problem yoktu yapanda cok bende direk kabul ettim
En azindan içim raht olur

Ben hergün hissediyorum ama bazı günler daha az hareket ediyorlar
Onlar sen ne kadr dinlenirsen o kadr çok hareket edermiş tatlida ise yariyor biliyorsun sen hareketliysen o günler ondan hissetmiyorsundur bence

Csnim
canim aciyormu nazil yapiyorlar uyusturuyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…