Canm 16+4 şuan.daha önce ara ara hussedyrdum ama iki gündür yok sanki kıpirtilarKaç haftalik sennkiler 18 sen sonra hissedilecegini soylu Dr
Canm tatliyida yiyorum ama yok inan tedirgin oldum kafama tanıtımdansa böyle olabilir tabi.12 de erkeği öğrendim 16 dada kızı öğrendim kızim çok nazli çikti daha erken de öğrenenler var
Serklaj erken doğum olmasin diye rahim ağzına dikiş atılması demek
Benim doktorum gibj bir sürü doktor önlem amaçlı yapıyor
keser84 benim doktorum yaptı canım önlem amaçlı bir problem yoktu yapanda cok bende direk kabul ettim
En azindan içim raht olur
Ben hergün hissediyorum ama bazı günler daha az hareket ediyorlar
Onlar sen ne kadr dinlenirsen o kadr çok hareket edermiş tatlida ise yariyor biliyorsun sen hareketliysen o günler ondan hissetmiyorsundur bence
Bende 16 oldum ama Dr ilk cocuk hissedilmez ddi tabi kişiden kişiye değişiyorCanm 16+4 şuan.daha önce ara ara hussedyrdum ama iki gündür yok sanki kıpirtilar
Canım doktorum ikiz olduğu için hissedersin demişti ve hissedyrdum inşallah bir sorun yoktur. Doğum izni ikizlerde 30.haftada başlıyor doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 8 dye biliyorum.Bende 16 oldum ama Dr ilk cocuk hissedilmez ddi tabi kişiden kişiye değişiyor
Dodum izni hakkında bir bilgin varmi
Yoktur canm inşallah bende hissetmek istiyorummmmCanım doktorum ikiz olduğu için hissedersin demişti ve hissedyrdum inşallah bir sorun yoktur. Doğum izni ikizlerde 30.haftada başlıyor doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 8 dye biliyorum.
Hadi hayirlisi canimGünaydın kızlar , bizde bugün 12+3 olduk :) perşembe kontrolümüz varrr
Hayırlı olsun ,gözün aydın canım . Serklaj ne?Günaydın kızlar ve bebisleri :)
Bir kızım bir oğlum oluyorcuma günü kontrolüm vardı allaha Şükür hersey cok iyiydi
Doktor önlem amaçlı serklaj yaptı cumartesi Gunu
Dinleniyorum evde
Aminnn inşallah, sağlıklarını bi öğreneyim rahat edecedğim Allahın izniyleHadi hayirlisi canim
Rahim ağzına dikiş atılması canım bebekler erken gelmesin diye alınan bir önlem bazı doktorlar yapıyorHayırlı olsun ,gözün aydın canım . Serklaj ne?
Serklaj rahim ağzına dikiş atılmasıHayırlı olsun ,gözün aydın canım . Serklaj ne?
Canim dinlenmen gerekir yatacaksin sürekli benim ilk gebeliğin öyleydi simdi tedbir amaçli hem protestan kullandim hem de uç aydir yatak istirati yaotim çok şükür sikintilarimiz gitti simdiMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 15+1 haftalik ikiz bebeklerimi bekliyorum, tüp bebek tedavisiyle kavuştum yavrularima. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Benim sorunum en başından beri hafif lekelenmem olması hep progestan iğne kullandım. Tam lekelenme bitti iğnelere gerek kalmadı derken 13+5 haftalikken çok yoğun ve şiddetli bir kanama yaşadım, o günden beri yatak istirahati ve iğnelere devam ediyorum. Hala zaman zaman kırmızı bazen de kahverengi lekelenme devam ediyor. Bebeklerim sağlıklı doktor bir sorun olmadığını kanama sebebinin belli olmadığını söyledi, ikiz gebelikte olası şeyler dedi. Bebeklerimin iyi olmasına mutluyum tâbi ama hep böyle mi devam edecek merak ediyorum. Aranızda benzer durum yaşayan varsa lütfen paylaşır mısınız?
Amin cuma bekliyorum güzel haberleriniAminnn inşallah, sağlıklarını bi öğreneyim rahat edecedğim Allahın izniyle
Cevabın için çok teşekkürler canım, inşallah benim de geçer. Doktorlar hep 3 aydan sonra düzelir diyorlardı ama daha cekicem anlaşılan, yeter ki bebeklerim iyi olsun tabi kiCan
Canim dinlenmen gerekir yatacaksin sürekli benim ilk gebeliğin öyleydi simdi tedbir amaçli hem protestan kullandim hem de uç aydir yatak istirati yaotim çok şükür sikintilarimiz gitti simdi
Bende birebir senle aynı günlerde yaşadım kanamayı önce leleydinsonra yoğun kanama olduMerhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 15+1 haftalik ikiz bebeklerimi bekliyorum, tüp bebek tedavisiyle kavuştum yavrularima. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Benim sorunum en başından beri hafif lekelenmem olması hep progestan iğne kullandım. Tam lekelenme bitti iğnelere gerek kalmadı derken 13+5 haftalikken çok yoğun ve şiddetli bir kanama yaşadım, o günden beri yatak istirahati ve iğnelere devam ediyorum. Hala zaman zaman kırmızı bazen de kahverengi lekelenme devam ediyor. Bebeklerim sağlıklı doktor bir sorun olmadığını kanama sebebinin belli olmadığını söyledi, ikiz gebelikte olası şeyler dedi. Bebeklerimin iyi olmasına mutluyum tâbi ama hep böyle mi devam edecek merak ediyorum. Aranızda benzer durum yaşayan varsa lütfen paylaşır mısınız?
Korkudan wc dışında kalkmiyorum yerimden, tüp bebek doktorum kanama alanı görmedi, rahimde açılma ya da rahim boyunda kisalma da yok. Yaşadığım yerdeki doktor ufak bir kanama alanı var plasentalarin altında dedi. Ben hergün iki ampul birden progestan iğne vuruluyorum canım, kanama devam ettiği sürece de kullanmaya devam. Ayrıca kan pıhtılaşmasi sorunu nedeniyle de hergün clexane iğne yapıyordum kendime ama kanama varken Dr kesti onu da. Bu da ayrı bir tehlike yani, pıhtılaşma da korkutuyor. Allah hepimize şifa versin, çok zorlu bir süreç daha yolun basindayizBende birebir senle aynı günlerde yaşadım kanamayı önce leleydinsonra yoğun kanama oldu
Kanama alanı grunuyor mu sende bende ufak bir alan va r
İkizlerde olan biseymis şükür bebekelrde bişey yok
Bol istirahat ve bol su önemli olan bide 5 günde bir proluton depot vurduruyorum 32 ye kadar devam etcekmisim
Leke kesiliyor ilerde ama iyi oldum diye Yorma kendini hemen dönüyorlar canım
canim iyi olursun inş biz ikiz annleri riskli biraz dinlenmek gerekiyorKorkudan wc dışında kalkmiyorum yerimden, tüp bebek doktorum kanama alanı görmedi, rahimde açılma ya da rahim boyunda kisalma da yok. Yaşadığım yerdeki doktor ufak bir kanama alanı var plasentalarin altında dedi. Ben hergün iki ampul birden progestan iğne vuruluyorum canım, kanama devam ettiği sürece de kullanmaya devam. Ayrıca kan pıhtılaşmasi sorunu nedeniyle de hergün clexane iğne yapıyordum kendime ama kanama varken Dr kesti onu da. Bu da ayrı bir tehlike yani, pıhtılaşma da korkutuyor. Allah hepimize şifa versin, çok zorlu bir süreç daha yolun basindayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?