2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Canm tatliyida yiyorum ama yok inan tedirgin oldum kafama tanıtımdansa böyle olabilir tabi.

Bende 16 oldum ama Dr ilk cocuk hissedilmez ddi tabi kişiden kişiye değişiyor
Dodum izni hakkında bir bilgin varmi
Canım doktorum ikiz olduğu için hissedersin demişti ve hissedyrdum inşallah bir sorun yoktur. Doğum izni ikizlerde 30.haftada başlıyor doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 8 dye biliyorum.

Canım doktorum ikiz olduğu için hissedersin demişti ve hissedyrdum inşallah bir sorun yoktur. Doğum izni ikizlerde 30.haftada başlıyor doğum öncesi 10 hafta doğum sonrası 8 dye biliyorum.
Yoktur canm inşallah bende hissetmek istiyorummmm

keser84 korkma canım 1 gün boyunca tekme bile atmadiklari olurmuş ilerde
Daha yeni hissediyoruz ondandır
F Findik2 ikizlerde daha erken hissediliyor sen doktora bakma genelleme yapiyorlar onlar
hissedersin sende yavaş yvs
Serklaj anestezi li oldu cok minumum anestezi veriliyor bebislere zarar vermiycek şekilde
Ağrı değil sonra rahtsizlik hissi oldu iki gün o kdarcik
Yani korkulacak bişey yok allahın izniyle

Merhaba kızlar bende aranıza yeni katıldım. 15+1 haftalik ikiz bebeklerimi bekliyorum, tüp bebek tedavisiyle kavuştum yavrularima. Allah hepimize bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah.
Benim sorunum en başından beri hafif lekelenmem olması hep progestan iğne kullandım. Tam lekelenme bitti iğnelere gerek kalmadı derken 13+5 haftalikken çok yoğun ve şiddetli bir kanama yaşadım, o günden beri yatak istirahati ve iğnelere devam ediyorum. Hala zaman zaman kırmızı bazen de kahverengi lekelenme devam ediyor. Bebeklerim sağlıklı doktor bir sorun olmadığını kanama sebebinin belli olmadığını söyledi, ikiz gebelikte olası şeyler dedi. Bebeklerimin iyi olmasına mutluyum tâbi ama hep böyle mi devam edecek merak ediyorum. Aranızda benzer durum yaşayan varsa lütfen paylaşır mısınız?

Can
Canim dinlenmen gerekir yatacaksin sürekli benim ilk gebeliğin öyleydi simdi tedbir amaçli hem protestan kullandim hem de uç aydir yatak istirati yaotim çok şükür sikintilarimiz gitti simdi

Can

Canim dinlenmen gerekir yatacaksin sürekli benim ilk gebeliğin öyleydi simdi tedbir amaçli hem protestan kullandim hem de uç aydir yatak istirati yaotim çok şükür sikintilarimiz gitti simdi
Cevabın için çok teşekkürler canım, inşallah benim de geçer. Doktorlar hep 3 aydan sonra düzelir diyorlardı ama daha cekicem anlaşılan, yeter ki bebeklerim iyi olsun tabi ki

Bende birebir senle aynı günlerde yaşadım kanamayı önce leleydinsonra yoğun kanama oldu
Kanama alanı grunuyor mu sende bende ufak bir alan va r
İkizlerde olan biseymis şükür bebekelrde bişey yok
Bol istirahat ve bol su önemli olan bide 5 günde bir proluton depot vurduruyorum 32 ye kadar devam etcekmisim
Leke kesiliyor ilerde ama iyi oldum diye Yorma kendini hemen dönüyorlar canım

Korkudan wc dışında kalkmiyorum yerimden, tüp bebek doktorum kanama alanı görmedi, rahimde açılma ya da rahim boyunda kisalma da yok. Yaşadığım yerdeki doktor ufak bir kanama alanı var plasentalarin altında dedi. Ben hergün iki ampul birden progestan iğne vuruluyorum canım, kanama devam ettiği sürece de kullanmaya devam. Ayrıca kan pıhtılaşmasi sorunu nedeniyle de hergün clexane iğne yapıyordum kendime ama kanama varken Dr kesti onu da. Bu da ayrı bir tehlike yani, pıhtılaşma da korkutuyor. Allah hepimize şifa versin, çok zorlu bir süreç daha yolun basindayiz

Amin c
canim iyi olursun inş biz ikiz annleri riskli biraz dinlenmek gerekiyor
Allah şifa versin
Safi cek bol bol bide gergin ayetel kursu oku bebislere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…