Çok sağol canım, dualar en guclu silahimiz.Amin c
canim iyi olursun inş biz ikiz annleri riskli biraz dinlenmek gerekiyor
Allah şifa versin
Safi cek bol bol bide gergin ayetel kursu oku bebislere
Clexane iğneyi bende de kesti kanamada çünki arttırabilir dediKorkudan wc dışında kalkmiyorum yerimden, tüp bebek doktorum kanama alanı görmedi, rahimde açılma ya da rahim boyunda kisalma da yok. Yaşadığım yerdeki doktor ufak bir kanama alanı var plasentalarin altında dedi. Ben hergün iki ampul birden progestan iğne vuruluyorum canım, kanama devam ettiği sürece de kullanmaya devam. Ayrıca kan pıhtılaşmasi sorunu nedeniyle de hergün clexane iğne yapıyordum kendime ama kanama varken Dr kesti onu da. Bu da ayrı bir tehlike yani, pıhtılaşma da korkutuyor. Allah hepimize şifa versin, çok zorlu bir süreç daha yolun basindayiz
Amin canım inşallahClexane iğneyi bende de kesti kanamada çünki arttırabilir dedi
İkizlerde çok oluyor bu kanamalar öyle düşün zaten iyice azalır artık
Arada Kahverengiler geliyor eski kan o oda önemli değil
İnsalalh rahatlariz bir an önce biter bu durm
Slm ,hoşgeldin canım ,inşallah sen de ben de en kısa zamanda öğreniriz.Selam kizlar bizde katilabilirmiyiz araniza
13+6 olduk bugun cinsiyet mi belli degil henuz 12.haftada ogrennlere imreniyorum benim drum soylemiyo 16dan once hayrlisi
Canım ikiz bebekler daha erken hissedilirmiş, ki senin artık hissetme zamanın gelmiş ,hadi hayırlı olsunKizlar karin bolgemde göbek deliğinin alt kisimlarinda değişik bölgelerinde sislik hissediyorum neden acaba sözlerde boyle şeyler hissediyor musunuz acaba bebis oynuyor olabilirmi 16+2 haftaligim
Ondan diyorsun yani değişik yerlerdeki sertlesmeler hissetmek diye dusunmemistimmm ayyyyy çok sevindimmmCanım ikiz bebekler daha erken hissedilirmiş, ki senin artık hissetme zamanın gelmiş ,hadi hayırlı olsun
Tabi ben deneyimli değilim ,sadece okuduğum sohbetlere dayanarak böyle bir yorum yaptım . Ben de biranönce hissetmek istiyorum ama benim için erkennnOndan diyorsun yani değişik yerlerdeki sertlesmeler hissetmek diye dusunmemistimmm ayyyyy çok sevindimmm
Çok şükür canim. İçin rahat olsun demistimMerhaba kızlar , şimdi doktordan geldim. Bebişlerimin gelişimi şükürler olsunki iyimiş. Ense ve burun ölçümleride normal sorun yok dedi okadar rahatladım ki Allaha hamdolsun,tüm evlatlarımıza sağlık nasip etsin. 13. cü haftadayım ama cinsiyeti söylemedi 3 hafta sonra gittiğimde 4 lü tarama yapacak ve o zaman söyleyecekmiş. Çift yumurta ikizleri ve alttaki nasıl zıplıyor hopluyor hareketli :) yukarıdakide yavrum uslu :)
Allah razı olsun arkadaşım, işte her kafadan bir ses çıkınca insan korkuyor , ama çok şükür rahatladım herşey normalmiş =) doktor emin olamadı söylemedi cinsiyeti 3 haftaya kaldı :)Çok şükür canim. İçin rahat olsun demistim
Ay süper Maaşallah yavruşlarımıza :) benimde 12+6 ama daha belli değiller hele biri nasıl zıplıyor yavrum yaa :)Bugün bende kontrole gittim 13+6 doktorumuz biri kıza benziyor ama kesin değil dedi diğeri göstermedi yavrum herşeyimiz yolunda şükür
Hayirli olsun canim ne ignesi adi ne düşük tehlikesi belirli bir aya kadar oluyor zatenArkadaslar benim 13+4 ikizlerim ikili taramada incelerken doktorum birinin pipisini gordu galiba digeri kendini gostermedi ikiside erkek gibi dedi.bilmiyorum yanilma payi varmdir kizim birinin kiz birinin erkek olmasini cok istiyo benim icin ilk once saglikli olmasi onemli tabi cok sukur simdilik bir problem yok.ama doguma kadar her hafta vurulmam gerken bir igne verdi doktorum dusuk olmasini onluyormus bugun basladim bakalim
Doguma kadar surucekmisproluton depotHayirli olsun canim ne ignesi adi ne düşük tehlikesi belirli bir aya kadar oluyor zaten
evet canım muhtemelen bebişlerdir :))))Kizlar karin bolgemde göbek deliğinin alt kisimlarinda değişik bölgelerinde sislik hissediyorum neden acaba sözlerde boyle şeyler hissediyor musunuz acaba bebis oynuyor olabilirmi 16+2 haftaligim
hosgeldin canım :)Selam kizlar bizde katilabilirmiyiz araniza
13+6 olduk bugun cinsiyet mi belli degil henuz 12.haftada ogrennlere imreniyorum benim drum soylemiyo 16dan once hayrlisi
hadi gözün aydın canım benimkilerde öyle birisi çok hareketli diğeri normal :)))Merhaba kızlar , şimdi doktordan geldim. Bebişlerimin gelişimi şükürler olsunki iyimiş. Ense ve burun ölçümleride normal sorun yok dedi okadar rahatladım ki Allaha hamdolsun,tüm evlatlarımıza sağlık nasip etsin. 13. cü haftadayım ama cinsiyeti söylemedi 3 hafta sonra gittiğimde 4 lü tarama yapacak ve o zaman söyleyecekmiş. Çift yumurta ikizleri ve alttaki nasıl zıplıyor hopluyor hareketli :) yukarıdakide yavrum uslu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?