maşallah canım :) böyle güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum..Bugün bende kontrole gittim 13+6 doktorumuz biri kıza benziyor ama kesin değil dedi diğeri göstermedi yavrum herşeyimiz yolunda şükür
Canım benim doktorum ikizler de ikili üçlü dörtlü hiçbiri yapilmiyor demişti.4 lü tarama yaptırdınızmı kızlar ? nasıl bir test ???
Benim doktorumda oyle dedi ben hatta iki doktora gidiyorum biri ozelde biri sskda bir doktorum yapti digeri yapilmiyacagini siyledi.keser senin cinsiyerleri bCanım benim doktorum ikizler de ikili üçlü dörtlü hiçbiri yapilmiyor demişti.
Sanırım cinsiyetleri sordun:)) ikiside erkek canım:)Benim doktorumda oyle dedi ben hatta iki doktora gidiyorum biri ozelde biri sskda bir doktorum yapti digeri yapilmiyacagini siyledi.keser senin cinsiyerleri b
Allah saglikla kucagimiza almayi inasip etsin insallah.benimkilerde erkek galiba biri kesin erkek ama digeri secde halinde duruyomus bazen o gorunen sislik odem olabiliyorus inerse kizmis ama buyuk ihtimal erkek dedi cok kafam karistiSanırım cinsiyetleri sordun:)) ikiside erkek canım:)
benim doktorumda 16 cı haftada 4 lü yapalım dedi , ense ve burun ölçüleri nrmal gayet gelişimleride iyi dedi ama anlayamadımCanım benim doktorum ikizler de ikili üçlü dörtlü hiçbiri yapilmiyor demişti.
Sağol canımmaşallah canım :) böyle güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum..
Nim doktorların çoğu yapmiyor bunlara ben yaptirmadim Dr yapalim demedi bence yaptirma bos yere4 lü tarama yaptırdınızmı kızlar ? nasıl bir test ???
Sanırım cinsiyetleri sordun:)) ikiside erkek canım:)[/QUOTE
Hayrli olsun canim
Kacinvi haftadasin 13 ve 14 .haftalarda olmuştu hem de cokk simdi gectiŞiddetli baş ağrısı çekiyorum var mi sizlerde?
Bende 14.haftadayim aunen iki gundur cok basim agriyoKacinvi haftadasin 13 ve 14 .haftalarda olmuştu hem de cokk simdi gecti
Bu haftalarda olur canim bende de oldu çok nfena zonkluyor su daha yeni yeni geçti 16. Haftayim seninide geçer inş agri kesici icmeBende 14.haftadayim aunen iki gundur cok basim agriyo
Drum parol vermisti cok zorlanirsam iciyorum insallh cok surmezB
Bu haftalarda olur canim bende de oldu çok nfena zonkluyor su daha yeni yeni geçti 16. Haftayim seninide geçer inş agri kesici icme
14.haftadayim canimKacinvi haftadasin 13 ve 14 .haftalarda olmuştu hem de cokk simdi gecti
Hoşgeldin canımMerhaba kizlar bende 9 haftalik ikizlere gebeyim. Rabbim hepimizin bebislerini saglikli sekilde hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin
Canim druna Daniş benceArkadaslar dun benden pudra rengi gibi coopl acik pembemsi akinti geldi camasirima sadece sonra hic gelmedi bidaha ama kan gibide degil.basina boyle bisey gelen oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?