2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44

Ne ilaç kullanıyorsun ilaçta bulanti yapıyor
Ben progestan kullandım yeni bıraktım
Şimdi elevit ve coasprin sadece
Canım ben suanda decavit ve gynoferon kullaniyorum ama benim 6.haftadan beri çok bulaniyo ilaçtan değil

Selam kızlar
Cuma kanamam oldu iki gün hastanede yattım
Allaha Şükür iyiler bebekler
Kanama alani var alttaki plesenta nin solunda
Bende öğretmenim buarada
Çarşamba heyet bitiyordu okula gidecektim sözde ama sanırım bu yıl bejim içinde bitti

Geçmiş olsun. Benim de cuma kanamam oldu , 2 gün kaldım . Şükür bebekler iyiler. Ben de öğretmenim , heyet bitince devam ederim diyordum ama dediğin gibi mecburen bu seneyi kapatacağız. Arkadaşımın bi lafı vardı, okula gidince kimse taç takmıyor başımıza , bebeklerimiz ve saģlığımız daha önemli canım.

Sana da geçmiş olsun canım
Aynı gün olmuş bende 2 gece yattım
Katılıyorum kesinlikle
En azından çocuklara yeni öğretmen de geldi böylece içim rahat
Yok canım ne başlaması bi kere kanama gördük mü başlamamak gerek benim anlamadigim
Çünki yorarsan tekrar baslayabiliyormus allah korusun
Bana bu korku yetti miniklerimiz iyi olsun ywter

İkiz gebelik lerde riskin devamlı olduğunu söyledi doktorum. Yani hepimizin dikkat etmesi gerekiyor.

Kızlar ikinizede geçmiş olsun bende 6.haftada kanama yaşadım 2 gün yatmıştım hastanede.sonrada geçen haftalarda idrar yolu enfeksiyonundan 4 gün yattım bulantida cabasi.doktorum banada heyet raporu verdi yat dinlen dedi bende bu donem gitmeyim diyorum okula..okulum köyde otobüste giderken gelirken aşırı bulantı yaşıyorum derse giriyorum bulantı geliyo koşarak lavaboya gdyorum tuvaletler pislik içinde yani okul açıldı 2 hafta gittim sonra hastanede yattım rapordu falan bugüne geldik raporum 24 kasımda bityor sonra yine rapor alcam bu günlere kolay gelmedim oyuzden bebeklerimi düşünmek zorundayım zorundayız..Inşallah bu stresli günler biran evvel biter aralığı atlattıkmi sonrasıda Allah kerimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…