Çok ıyı masallah kıloları ben 31 haftamdayım 20 kılo aldım26+5 im ben de bugün gittim doktora ikisi de 1100 gram ortalama. Ortalama kaç kilo aldınız ?
10 kilo aldim ben 29+2deyim26+5 im ben de bugün gittim doktora ikisi de 1100 gram ortalama. Ortalama kaç kilo aldınız ?
Evet en az 12 kilo almak gerekiyo zaten gebelikte 18 kiloya kadar yolu var bende 18 kiloyu asmamaya calisicam boyum da cok kisa ne olurum bilmiyorum keske sadece bebisler.alsa.kiloyu12 kilo aldım bende bugün bayağı kızdı doktorum diyetisyene gönderdi
ah keşke sadece bebeklerimiz alsa ama öyle olmuyor. çok çabuk acıkıyorum ben de ne yapayım ya frenliyorum güya kendimi ama bu kadar yapabildimEvet en az 12 kilo almak gerekiyo zaten gebelikte 18 kiloya kadar yolu var bende 18 kiloyu asmamaya calisicam boyum da cok kisa ne olurum bilmiyorum keske sadece bebisler.alsa.kiloyu
Normal gebelik olsaydi belki.dusunurdum ancak tup bebek ve ikiz kesinlikle riske atmam atamam o yuzden mecbr sezeryan hemde genel anestezili epidural yada sipinal anestezi de istemiyorumBebeklerini normal doğum yapmayı dusuneniniz var mi
Can'ım Bebek hareketlerin Nasıl ben yukarıdaki benek hareketlerinde yavaşlama hıssedyrm sen de nasılKilolari soldaki 1756 sagdaki 1710 en son 30+4 te gittim 2 hftada bir gel artik dedi pazartesi 32+4 olcaz kontrolumuz var evet benmde bulanti var kask agrisi bel agrisi var nst de birsey cikmamisti hayirlisi bakalim bukez cikcak mi
Allah hayırlısıyla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah bebekleriniziNormal gebelik olsaydi belki.dusunurdum ancak tup bebek ve ikiz kesinlikle riske atmam atamam o yuzden mecbr sezeryan hemde genel anestezili epidural yada sipinal anestezi de istemiyorum
Benim kadar kilo alan yoktur herhalde diyordum ama varmış azcık teselli oldu. Tabi ben yinede braz daha fazla alıcam sanırım. 30. Haftada 20 kg aldım. Bebişler 28. Haftada 1050, 1057 idi. Yarın kontrolüm var bakalım kaç olmuşlarÇok ıyı masallah kıloları ben 31 haftamdayım 20 kılo aldım
Maşallah canım 31. Haftaya girdin nazar değmesin. Darısı başımıza. Bebişlerinin kilosu da iyi. Ne güzel. Benim doktorum serviks uzunluğunu bir kez ultrasonda ölçtü. Son gittiğimde de alttan muayene etti. 25 mm. Sınırmış. Benim 40mm. Çıktı iyi demişti ama bayağı geçti üstünden. Korkulacak birşey değil anlamıyosun zatenSelam kizlar 30.haftamizi doldurduk dogum iznimi baslattm raporumu aldm 63 kilo oldm 9.5 10 kilo almisim toplamda bebislerim de oglusum 1308 kizcem 1450 gr olmus prensesim daha tombisnst cektik sulari rahim agzi gayet ii dedi hicbir sikinti gorunmuyo 2 hft sonra gel serviks olcumu yapalim dedi o ne oluyo kizlar nasil yapiliyo bılen yada yaptıran varmı
Doğrumu değil mi ben de bilmiyorum ama doktor 28. Haftada yani 2 hafta sonra gittiğimde bana da yapacağını söyledi. İkizler erken doğuyo ciğerleri için yapmamız lazım zaten o kortizon iğnesi dedi. Bilmiyorum artıkMerabalr ben 31. Haftamdayım kızlar doktorum haftaya kadar bana akcıger gelıstırıcı ıgne yapmam ıcın dusunme suresı verdı bende karar veremıyorum bunun gercekten dogru olup olmadıgı konusunda bılgısı olan varmı ??
Bende iki haftadır çok fazla oluşmaya başladı. Mustelanın kremini ve bio oil yağ aldım ikisini bir sürüyorum rahatlatıyor en azından kaşınmayı önlüyor. Tamamen engellemeleri mümkün değil ama en aza indirdiklerini düşünüyorumKarninizda catlak olusmaya basladi mi sanki benim hafiften basladi gibihangi urunleri kullaniyorsunuz catlak onleyici?Dogum iznine ayrildim gecen hafta evde vakit geçmiyor bir türlübirde hamilelik haftami ekleyemedim sayfama bu isin bir puf noktasi var mi?
Neden düşün demiş acaba? Keşke sorsaydın bi riski var mı diye. Bende merak ettim bak. Benim doktorum henüz onunla ilgili bişey demedi ama yarın kontrolüm var sorarım varmıymış bir riskiMerabalr ben 31. Haftamdayım kızlar doktorum haftaya kadar bana akcıger gelıstırıcı ıgne yapmam ıcın dusunme suresı verdı bende karar veremıyorum bunun gercekten dogru olup olmadıgı konusunda bılgısı olan varmı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?