2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Merhaba arkadaslar bende 33 hafta dayım.ciğer geliştirici iğneyi 28 haftalikken vurundum.erken doğum olursa bebeklerin yararı için mis.nasipse sezeryan ol cam.günlerin geçmesini bekliyorum.Su anda 12kilo aldım.bu azmi Bilmiyor um.herkese kolaylık diliyorum.hayırlı Cuma lar.

Maşallah canım Allah bize de o haftaları görmeyi nasip etsin. 34. Haftadan sonra zaten bebişlerini bir aksilik olmadan doğurur eve alır gelirsin inşallah. Hayırlı cumalar

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun

Kizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım benim geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Bu gün cuma senin ve bebeklerin için bol bol dua edicem. Moralini yüksek tut. 34. Haftayı görmüşsün maaşallah. Bundan sonrası moral. Kendini üzersen ne iyileşebilirsin, ne sütün olur. Bu bir süreç inşallah geçecek. Şöyle bir içini rahatlat. Çok şükür üçünüz de iyisiniz ya...rabbim sabrını versin

Çok geçmiş olsun inşallah sende bebeklerde atlatacaksınız bu zor günleri. Allah yardımcınız olsun

Hayırlısıyla sag salim cıkarsınız hastaneden ins
İyi olunca bizleri bilgilendir

Kızlar ben bugün doktoruma sordum ciğer geliştirici iğneyle ilgili şöyle dedi: Bu iğne bir defaya mahsus olmak üzere doğum kesinleştiği anda yapılır ve sadece bir hafta ömrü vardır. Yani bir hafta içinde doğum gerçekleşmezse tekrar yapmanın hiçbir anlamı yokmuş. O yüzden doğum tarihiniz planlıysa yaptırın

Canım benim ,dualarım sizinle

Arkadasim cok gecmis olsun.allah yardimciniz olsun.dualarimiz sizinle.allahim hepimizi kurtarsin

Tetanoz asisi vurulanlar kac doz ve kacinci hafta vuruldunuz vurulmayan varmi benim gibi

Tetanoz asisi vurulanlar kac doz ve kacinci hafta vuruldunuz vurulmayan varmi benim gibi
Canım ben vuruldum. Sağlık ocağına gittiğimde benim hemşirem elime kağıt verdi.19. Haftada gel sonra 1 ay sonra bir daha dedi. İkisini de oldum. Yani 19 ve 23 . Haftalar birer doz toplam 2 doz oldu. Bir de her hafta purlotan depot oluyorum kendi doktorum verdi kasılmalara karşıymış. Erken doğumu engelliyo dedi

Vurdursaydin iyi olurdu ama artk isteende vurduramazsin 3o hft dan sonra yapilmaz erken doguma neden olabiliyo yani en azindan ben yapmiyorum kendi hastalarima

Merhaba kizlar bugun bel ve kasik agrim var sanki adet olacakmış gibi 32+2 deyim sizde de boyle durumlar oluyor mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…