- 19 Eylül 2015
- 49
- 45
- 3
- 45
Maşallah canım Allah bize de o haftaları görmeyi nasip etsin. 34. Haftadan sonra zaten bebişlerini bir aksilik olmadan doğurur eve alır gelirsin inşallah. Hayırlı cumalarMerhaba arkadaslar bende 33 hafta dayım.ciğer geliştirici iğneyi 28 haftalikken vurundum.erken doğum olursa bebeklerin yararı için mis.nasipse sezeryan ol cam.günlerin geçmesini bekliyorum.Su anda 12kilo aldım.bu azmi Bilmiyor um.herkese kolaylık diliyorum.hayırlı Cuma lar.
Canım benim geçmiş olsun. Allah yar ve yardımcın olsun. Bu gün cuma senin ve bebeklerin için bol bol dua edicem. Moralini yüksek tut. 34. Haftayı görmüşsün maaşallah. Bundan sonrası moral. Kendini üzersen ne iyileşebilirsin, ne sütün olur. Bu bir süreç inşallah geçecek. Şöyle bir içini rahatlat. Çok şükür üçünüz de iyisiniz ya...rabbim sabrını versinKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Çok geçmiş olsun inşallah sende bebeklerde atlatacaksınız bu zor günleri. Allah yardımcınız olsunKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım ben yaptırdım faydası var zarar ı olan bırsey degılPekı herhangı bı zararı varmı yada rısklerı ne onun hakkında bılgı verdımı doktorun
Hayırlısıyla sag salim cıkarsınız hastaneden insKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ben kullanıyorum dün sordum 32. Haftaya kadar dedi.Kızlar corasprin kullanan varmı ne zaman bırakmanızı söyledi dr.
Ben kullanıyorum dün sordum 32. Haftaya kadar dedi.
Canım benim ,dualarım sizinleKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Ben kullanıyorum dün sordum 32. Haftaya kadar dedi.
bana da öyle dedi de ilk gebeliğim düşüktü korkuyrm bırakmaya aslındaBen kullanıyorum dün sordum 32. Haftaya kadar dedi.
Arkadasim cok gecmis olsun.allah yardimciniz olsun.dualarimiz sizinle.allahim hepimizi kurtarsinKizlar suan cok uzun yazamiycam brn dogum yaptim bebeklerimde bende ölumden donduk suan bebekler kuvozdeler bende 2 gun yogun bakimda yattm dun normal odaya aldilar dualarinizi esirgemeyin kendmi toparlayinca anlatcam uzun uzun
Canım ben vuruldum. Sağlık ocağına gittiğimde benim hemşirem elime kağıt verdi.19. Haftada gel sonra 1 ay sonra bir daha dedi. İkisini de oldum. Yani 19 ve 23 . Haftalar birer doz toplam 2 doz oldu. Bir de her hafta purlotan depot oluyorum kendi doktorum verdi kasılmalara karşıymış. Erken doğumu engelliyo dediTetanoz asisi vurulanlar kac doz ve kacinci hafta vuruldunuz vurulmayan varmi benim gibi
Vurdursaydin iyi olurdu ama artk isteende vurduramazsin 3o hft dan sonra yapilmaz erken doguma neden olabiliyo yani en azindan ben yapmiyorum kendi hastalarimaTetanoz asisi vurulanlar kac doz ve kacinci hafta vuruldunuz vurulmayan varmi benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?