2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Evet ben dun 2doz bugun 2 doz olmak uzere iki kez igne yaptirdi drum tup bebek benim zaten tup bebek drum ve takibimi de o yapiyo muaynehanesine gidiyorm

Merhaba arkadasim sen igneleri yaptiktan sonra herhangi bir yan etki yasadin mi? Ben dun 11 bucukta bir doz yaptirdim aksam 9 bucuk gibi bacaklarim kizardi ve ignelenmeye basladi. Kalp atisim da 150 ye cikti. Doktor igne yapmaz acile git dedi ama yarim saat icinde gecince gitmedim. Avucuma gecti kizariklik sonra o da gecti.

Gecmis olsun arkadasim ben hicbir yan etki yasamadm o sekik ama kortizon iceriyo bu igne nabiz da yukselme carpinti olabilir demislerdi annenin sekerini yukseltir vede kortizon icrdigi icin siskinlik yapar dediler sadece bacaklarim sisti hafif oda suan gecti bebek hareketlri yavaslar dediker az bisey yavasladi ama hareket yok degil daha sakin oynuyolar

Sagol canm cevap verdigin icin ben klacid de kullaniyorum bu ara ondan mi oldu acaba diye de dusundum neyse ki yarin daha dogrusu bugun kontrol var :) bu arada sen de mi uyuyamadin bu saatte cevap gelecegini dusunmemistim :)

Sagol canm cevap verdigin icin ben klacid de kullaniyorum bu ara ondan mi oldu acaba diye de dusundum neyse ki yarin daha dogrusu bugun kontrol var :) bu arada sen de mi uyuyamadin bu saatte cevap gelecegini dusunmemistim :)
Malum 2 saatte bir wc mesaisi var benim sanirim cogumuzin vardir uyku kalitem sifir oldu artk daha ilerde ne olacak Allah yardimcimiz olsun

Aynen buarada drundan en dogru bilgiyi alirsin bugun dedigim gbi bunye meselesi biraz dokanmis gecmis ama tahminim onun disinda ayni haftada gorunuyoruz ben bugun 28 +4 oldum bakalim bebisler ne alemde karsilikli degerlendiririz eger ayniysak ki oyle gorunuyor guzel haberlerle don canm

Kızlar ben çatlamaya başladım. Her gün biraz daha çok artıyor. Aksi gibi şimdiye kadar krem sürmüyordum en ufak bişey yoktu birkaç gündür sürmeye başladım. Ben krem sürmeye başlayınca çatlaklarım da çıkmaya başladı. Sizde durumlar nedir

Merhaba kızlar maşallah hepinize bebekler normal mi yoksa tedavi ile mi oldu birde ilk önce hastaneye gidip tek kese tek bebek gorupte sonra ki gidişine ikiz olduğunu öğrenen var mı hepiniz hayirlisiyla alın ikizlerinizi kucaginiza birde kızlar normal doğum planlayan düşünen var mi

Kızlar ben topiğinize sizden dua almak için geldim.bu ay doğal yoldan iki yumurtam oluşmuş.dr tutarsa ikizin olur dedi.ama 2 yıldır olmadı bebiş
Bekarlıgımdan beri ikiz bebeklerim olsun derdim hep.zorlu ama gercekten çok özel bi durum.ikizleri çoook seviyorum.
İnşallah hepiniz sag sağlim bebişlerinizi kucagınıza alırsınız.Allah yar ve yardımcınız olsun.şimdiden hayırlı kolay doğumlar dilerim

Ben 3.ayimdan beri yaglanip kremleniyorum bende catladim ve aynen son zamanda oldu birden catladim olsun napalim catlayalim patlayalim bebislerimiz gelsin de hayrlisiyla

Kızlar 30.haftada Dr gittim 1700 gr yaklaşık ikisi sizde durum nasıl
Çatlak çok bende de sürmesini şey kalmadı

Ben 3.ayimdan beri yaglanip kremleniyorum bende catladim ve aynen son zamanda oldu birden catladim olsun napalim catlayalim patlayalim bebislerimiz gelsin de hayrlisiyla
Bende bugün mustela ve bio oil krem aldım kombin yapcam. İnşallah brazda olsa önler. Tabii ki bebişlerimiz iyi olsunlar yeter ki çok da önemli değil

Dun kontrolumuz vardi. Doktor bi tane de simdi burda yapalim bakalim yine olacak mi dedi. Bu igne alerji yapmaz ondan oldugunu dusunmuyorum dedi. Igneyi yine de aville karistirip yaptirdi ama 1 saat olmadan ayaklarimdan gobegime kadar kizardim yuzum gozlerim de kizardi doktor ilk defa boyle bisey goruyorum kortizonlu ilac alerjiye karsi da kullaniliyor sana nasil alerji yapar dedi.2 tane serumdan sonra gecirebildiler. bundan sonra eger gerek gorursek bi kez daha yapmaya seni hastaneye yatirir oyle yaparim dedi.

Canim gecmis olsun olabiliyo cok nadirde alsa agri kesici igne bile bazen allerji yapabiliyo aville karistirip yaptklri halde olmussa demek senin bunyene gercekten dokaniyo insallah tekrr vurdurmana gerek kalmaz muhtemelen de tekrr igneye gerek kalmaz diye dusunuyorum tekrr gecmis olsun

Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)

Eklentiler

• P_20160306_231559.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 62
  • P_20160307_011849.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 62
  • P_20160306_231247.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 61
Kizlar nasilsiniz umarim hersry yolundadir benimde sol diz kapagimda sorun var cok aciyo agryo kireclenme mi oldu anlamadim ozellikle wc ye cktgmda otururken canim cok yaniyor. Bu ara da bebek sekerlrni de yaptik esimle beraber:)
Masallah cok guzel olmuslar arkadasim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…