Masallah canım darısı basımıza bende sakın sakın yasamaya calısıyorum kilo alsın bebişlerim ve erken dogmasınlar dıye dua edıyorum bendeSlm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir bende artik gun sayiyorum 27 gunumuz kaldi
Can'ım Dr gün verdımı kaçıncı haftada dogumSlm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir bende artik gun sayiyorum 27 gunumuz kaldi
Burda 55 gün yazıyor kaçıncı haftaya göre hesaplıyorsunSlm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir bende artik gun sayiyorum 27 gunumuz kaldi
Can'ım kilosu Nasıl en son ne zaman Dr gittin bundan sonra ne kadar da bır görecem benım mıde bunaltım karın Ağrı'sı ve bel Ağrı'sı olmaya başladı sende de var mı sıkayetlerSlm kizlar nasilsiniz insallah hersey yolundadir bende artik gun sayiyorum 27 gunumuz kaldi
Sagol canim insallah zamaninda gelir minikler:)Masallah canım darısı basımıza bende sakın sakın yasamaya calısıyorum kilo alsın bebişlerim ve erken dogmasınlar dıye dua edıyorum bende
Sagol canim 30+4 te 1756 biri 1710 da biriydi boylari 40.95 cm di pazartesi 32+4 olcam yine kontrolumuz var ozaman yine yazarimBebişlerinizin boyunu kilosunu gelişimlerini yazarsanız çok sevinirim. Ne güzel az kalmış hayırlı doğumlar inşallah
Verdi canim 36.haftada 7 nisan gibi dedi ama bi sotun olmazsa 1 hafta daha bekltrm dediCan'ım Dr gün verdımı kaçıncı haftada dogum
Canim 36.haftaya gore hesapliyorum.burda yazan 40.haftaya goreBurda 55 gün yazıyor kaçıncı haftaya göre hesaplıyorsun
Kilolari soldaki 1756 sagdaki 1710 en son 30+4 te gittim 2 hftada bir gel artik dedi pazartesi 32+4 olcaz kontrolumuz var evet benmde bulanti var kask agrisi bel agrisi var nst de birsey cikmamisti hayirlisi bakalim bukez cikcak miCan'ım kilosu Nasıl en son ne zaman Dr gittin bundan sonra ne kadar da bır görecem benım mıde bunaltım karın Ağrı'sı ve bel Ağrı'sı olmaya başladı sende de var mı sıkayetler
Maşallah nazar değmesin. Senin adına çok mutlu oldum. Heyecanlandım inan. Allah tamamına erdirsinSagol canim 30+4 te 1756 biri 1710 da biriydi boylari 40.95 cm di pazartesi 32+4 olcam yine kontrolumuz var ozaman yine yazarim
Amin canim cumlemizi insallah:)Maşallah nazar değmesin. Senin adına çok mutlu oldum. Heyecanlandım inan. Allah tamamına erdirsin
Masallah Can'ım rabbbım hayırlısıyla kucağımıza almayı nasıp EtsınKilolari soldaki 1756 sagdaki 1710 en son 30+4 te gittim 2 hftada bir gel artik dedi pazartesi 32+4 olcaz kontrolumuz var evet benmde bulanti var kask agrisi bel agrisi var nst de birsey cikmamisti hayirlisi bakalim bukez cikcak mi
Masallah canım ya baya ıyı kıloları benım 28+2 de 1100 gr boyları 36 cm dı benımkılerın yannda sennkıker baya ıyı masallah bende 31+2 de gdicem bakalim kac olmuslar banada boyle giderse 36 37 hft buluruz insallh mayisin ilk haftasi da aliriz dedi 29+2 olduk ama simdiden gobegim cok gergin sizleri dusunemiyorum kendimi de dusunemiyorum ilerde ne olucak acaba balonu sonuna kadar sisirirsinde ogerginlik olurya o sekil sizlerin deoylemi bide cok etim derim aciyo dokunamiyorum bileSagol canim 30+4 te 1756 biri 1710 da biriydi boylari 40.95 cm di pazartesi 32+4 olcam yine kontrolumuz var ozaman yine yazarim
Beni ilk hastaneye yattigim gece bagladilar ve 30.haftada da kendi doktorum nst ye bagladi sanci cikmdi pazartesi gorcez sondurum ne.Bu arada dr um beni daha nstye hic baglamadi sizler ilk ne zaman baglandiniz bu karnim hep.semsert bebislerim gece gunduz hic durmuyolar sanki surekli bir hareket halindeler tabi cok sukur hareket etsinler de sizlerinde boylemi hareketleri merak ediorum
Gunumuz ayni ne kadar guzel banada doktorum 7 nisan dedo hakkimzda hayırlısı insallah sag salim yavrularimizi kucagimaz alalımVerdi canim 36.haftada 7 nisan gibi dedi ama bi sotun olmazsa 1 hafta daha bekltrm dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?