2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Ben genel anestezi düşünüyorum.Ilk dogumum spinaldi bir hafta bas agrisindan öldüm dirildimDoktoruma söyledim bas agrim cok oldu diye o zaman genel yapalim hic gerek yok spinale dedi...Allahim hayirlisini versin insallah
Bende genel istiyorum.ilk dogumumda geneldi.spinalde insan kesildigini bile bile nasil yatar.cok heyecan yaparim dayanamam gibi geliyo.ilk once hangisi hayirliysa o olsun

Kizlar dogmlarinizi hangi yontemle yapmayi dusunuyorsunuz.genel anestezimi spinal yada epiduralmi.ben cok kararsizim.azcik korkuda basmaya basladi
Bende korkuyorum o yuzden genel istiyodum drum da zaten ikizlerde genel anestezi yapiyorum dedi hayirlisiyla sagsalim bebislerimizi alalim insallh hepimiz kucagimiza

Ben Ispartadayim...izne ayrildiktan sonra zaman cok yavaş geçer oldu kendimi dinliyorum sürekli sizlerde de durum ayni mi bilmiyorum hicbirsey yapmak gelmiyor icimden yapacak enerji de bulamiyorumson rahat gunlerimiz aslinda dogumdan sonra hic dinlenecek vakit olmayacak...

Kizlar rahimde gerilmem oluyordu dr a geldim hast yatirdi yatistirici falan yaptilar ama acilma yok dedi birden olabiliyormus dikkat rdin dinlenin yarin cikacaz ins bebisler on gun daha sabreder ins

Kizlar rahimde gerilmem oluyordu dr a geldim hast yatirdi yatistirici falan yaptilar ama acilma yok dedi birden olabiliyormus dikkat rdin dinlenin yarin cikacaz ins bebisler on gun daha sabreder ins
Ilk defa duydum canim gecmis olsun insallah dinlenince geçer...belirtileri neydi peki bide tam olarak kacinci hafta kacinci gundesin

kimler hangi şehirden yazıyor ben ankaradayım etlik lokman hekimde doğum yapıcam
Ikiz gebelik icin lokman hekimi tercih etmen cok sasirtti beni bende kucuk bir ilde yasadigim icin perinatolojide olmadigi icin Ankaraya gelmek zorunda kaldim doguma kadar akrabalarda idare edecegim deli gibi yeni dogan yogun bakimi olan hastaneleri ve deneyimli drlari arastiriyorum son anda Allah korusun bisey olsa yada erken dogsa bebisler falan orada mudahale edecek teknik imkanlar yok belki bilmiyorsunuzdur diye yazdim sadece ben cok endiseliyim maalesef sizler sona yaklastiniz ins bende sizler gibi ilerleyen haftalari gorup saglikla meleklerimi kucagima alirim

Arkadaslar bende samsun tip fakültesinde doğum yap cam.sezertanle.bende iyice a girlastim karnım aşağı inmeye başladı gibi korkuyorum.herkese sağlık diliyorum

Bizdr dan geldik 31+2 olduk kizcem 1750 oglus 1650 olmus boylari da 40 cm sulari iyi gelisimleri iyi dedi rahim agzi kapali acil bi durum olmazsa 1 yada 2 mayis ta alicam dedi 2hafta sonra tekrr.cagrdi

Mrb bayanlar ben iki farklı doktora gidiyorum dogumu kim yapck karar veremedim medicanada yaptırıyor ikiside bugunkidoktor iki bebegime d 2 kilo dedi bugunkinin ultrasn 4 boyutlu. dun diger doktora gtmstm oda bi bebek 1750 dgri 1650 dedi ultrasnu iyi dgl ama bebekler bile net anlasılmıyor hangi doktor gercegi söluyor anlamadmki

Bizdr dan geldik 31+2 olduk kizcem 1750 oglus 1650 olmus boylari da 40 cm sulari iyi gelisimleri iyi dedi rahim agzi kapali acil bi durum olmazsa 1 yada 2 mayis ta alicam dedi 2hafta sonra tekrr.cagrdi
Maaşallah hayırlısı olsun canm aramızda 4 gün varmış bana henüz tarih vermedi ama benimkide inşallah mayıısn ilk haftası olur

Muht
Muhtemelen 2 kg diyen doğru demiştir hem haftanlada uyumlu söylemiş. Doğumu kesinlikle tam donanımlı bi hastanede yapmalısın çünkü bebeklerin kuvöze girme ihtimalleri yüksek o yüzden yenidoğan servisi en iyi olan yeri tercih etmelisin bence

gecen yıl bir tanıdığım ikiz annesi de orada doğum yaptı ablam da aynı şekilde yine aynı yerde doğum yaptı iyi düşünelim iyi olsun ben de çok araştırdım ya bişey olursa diye ama gönlünü ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…