Solante pregna diye bir gunes kremi kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana lekelenme olmadi henuz.Eczacim lekelenme olursa bella b glowing kullanmami tavsiye etmişti isterseniz bir araştırınKızlar benim yüzümde ,özellikle yanak kısımlarında lekelenme ler oldu. Sizin kullandığınız bir ürün varmı ?
Gebelikte kullanımında bi sakınca olmaz degılmı benimde var da onceden kalma bı kremim cesaret edıp kullanamadım gebelikteSolante pregna diye bir gunes kremi kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana lekelenme olmadi henuz.Eczacim lekelenme olursa bella b glowing kullanmami tavsiye etmişti isterseniz bir araştırın
Solenta pregna gebeler icin üretilmiştir bir gunes kremi sakinca olacagini sanmam...emzirme donemindede hormonlar calistigi icin kullanmaya devam et demislerdi bana...Ablaminda ikizleri var onlara hamile iken leke kaldi yüzünde çünkü hicbirsey kullanmamis ve uzerinden 5 yil gecti leke gecmiyorGebelikte kullanımında bi sakınca olmaz degılmı benimde var da onceden kalma bı kremim cesaret edıp kullanamadım gebelikte
Gecmis olsun canim bende iki gun yattim dinlen dr un ilac verdimi ins bir sikinti olmazMerhaba arkadaşlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Bu gün doktor muayene edecek suyun geldi yarım çay bardağı kadar alttakinin suyu azalmış. Sızıyor. Devam ederse daha da yatıcam. Bu arada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. İlk geldiğim gün psikolojim bozuktu. Durup durup ağlıyodum. Şimdi daha iyiyim. Bana tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benim ve bebişlerim için dua edin
Seninde mi suyun geldi canım. Kaçıncı haftada. Çok şükür bu haftayı görmüşsün. 3 gündür günde 4 doz serum şeklinde antibiyotik alıyorum. Suyu tamamlansın diye sürekli serum takılı. Bilmiyorum. Çıkarken belki antibiyotik yazar. Bana biraz bilgi verirseniz sevinirimGecmis olsun canim bende iki gun yattim dinlen dr un ilac verdimi ins bir sikinti olmaz
Canim suyu surekli azalmiyorsa bir sikinti olmazasalat diye erken dogum onleyici bide progestan verdi belli miktar su yeterli zaten bol su ic serumun yaninda suyu kendini toparlar bende az su geldi ama azalmis demedi de normal dedi acilma olmusmu sendeSeninde mi suyun geldi canım. Kaçıncı haftada. Çok şükür bu haftayı görmüşsün. 3 gündür günde 4 doz serum şeklinde antibiyotik alıyorum. Suyu tamamlansın diye sürekli serum takılı. Bilmiyorum. Çıkarken belki antibiyotik yazar. Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
32. Haffada oldu bende agrimda vardi oyle yattimSeninde mi suyun geldi canım. Kaçıncı haftada. Çok şükür bu haftayı görmüşsün. 3 gündür günde 4 doz serum şeklinde antibiyotik alıyorum. Suyu tamamlansın diye sürekli serum takılı. Bilmiyorum. Çıkarken belki antibiyotik yazar. Bana biraz bilgi verirseniz sevinirim
Çok teşekkür ederimSolante pregna diye bir gunes kremi kullaniyorum hamile oldugumu ogrendigim gunden bu yana lekelenme olmadi henuz.Eczacim lekelenme olursa bella b glowing kullanmami tavsiye etmişti isterseniz bir araştırın
Çok gećmiş olsun canım ,dualarım sizinle , inşallah biran önce herşey yoluna girer ,sağlıkla çıkarsınız hastahanedenMerhaba arkadaşlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Bu gün doktor muayene edecek suyun geldi yarım çay bardağı kadar alttakinin suyu azalmış. Sızıyor. Devam ederse daha da yatıcam. Bu arada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. İlk geldiğim gün psikolojim bozuktu. Durup durup ağlıyodum. Şimdi daha iyiyim. Bana tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benim ve bebişlerim için dua edin
Canim insallah duzelir benim bir arkadasim suyu az oldugu halde surekli doktor gozetiminde hamileligini tamamladi...Sen kalbini ferah tut gerisini Allaha birak bide bol bol su ic...Merhaba arkadaşlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Bu gün doktor muayene edecek suyun geldi yarım çay bardağı kadar alttakinin suyu azalmış. Sızıyor. Devam ederse daha da yatıcam. Bu arada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. İlk geldiğim gün psikolojim bozuktu. Durup durup ağlıyodum. Şimdi daha iyiyim. Bana tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benim ve bebişlerim için dua edin
Gecmis olsun canim acilman varmi acilman yoksa korkma canim Allahin izniyle suyun yeter aynen bol su ic stres yapmaki bebislerin de strese girmesin rabbim sifa versinMerhaba arkadaşlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Bu gün doktor muayene edecek suyun geldi yarım çay bardağı kadar alttakinin suyu azalmış. Sızıyor. Devam ederse daha da yatıcam. Bu arada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. İlk geldiğim gün psikolojim bozuktu. Durup durup ağlıyodum. Şimdi daha iyiyim. Bana tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benim ve bebişlerim için dua edin
Allah yardımcınız olsun hepinizi sağ salim kurtarsın inşallah. Tuvalet dışında yerinden kalkma sakın böyle durumlarda en iyi tedavi yatak istirahatiMerhaba arkadaşlar 3 gündür hastanede yatıyorum. Bu gün doktor muayene edecek suyun geldi yarım çay bardağı kadar alttakinin suyu azalmış. Sızıyor. Devam ederse daha da yatıcam. Bu arada 2 doz ciğer geliştirici iğne yapıldı. İlk geldiğim gün psikolojim bozuktu. Durup durup ağlıyodum. Şimdi daha iyiyim. Bana tavsiyeleriniz var mı? Lütfen benim ve bebişlerim için dua edin
Aynı durum bendede var 32. Hafta içindeyim aynı gidiyoruz ne güzel benim oğlan aşağıda bi vuruyor canımı acıtıyor artık bide hareketleri çok aşağıda hissedıyorum kızım yukarda onun hareketleri daha sakin geceleri wc ye gitmekten uyku düzenim çok bozuldu bide doktorum sürekli sola yatacaksın dedi çürüsede yatacaksın dedi o konuda da çok zorlanıyorum zamanında sağlıkla gelsinler de anneler herşeye katlanır.Nedense çok az paylaşım oluyor,sayımız az diyemi acaba. Bu arada benim bücürler gittikçe aşağı iniyor gibi korkutuyorlar aşağıdan aşağıdan vurup duruyorlar
Ben geceleri bi sağa bi sola dönmekten uyuyamıyorum. Bacaklarımın yan tarafları uyuşuyor. ağrıdan 10 dk bir yön değiştiriyorum tabi değiştirmekte ayrı bir işkence. Allah hepimize kolaylık,yavrularımıza sağlık versin inşallahAynı durum bendede var 32. Hafta içindeyim aynı gidiyoruz ne güzel benim oğlan aşağıda bi vuruyor canımı acıtıyor artık bide hareketleri çok aşağıda hissedıyorum kızım yukarda onun hareketleri daha sakin geceleri wc ye gitmekten uyku düzenim çok bozuldu bide doktorum sürekli sola yatacaksın dedi çürüsede yatacaksın dedi o konuda da çok zorlanıyorum zamanında sağlıkla gelsinler de anneler herşeye katlanır.
Bende seninle ayni haftadayim oturup kalkarken bazen olabiliyor agri uzanip dinlenince geçiyor...Arkadaşlar mrhb bende nasipse insallah yarin 34.haftayi tamamliyorum ctsi de kontrolum var,zor bir hamilelik gecirdim bulanti vs. Acisindan ama cok sukur baskaca da bi sknti yasamadim,erken dogumu onlesin diye 12. Hafta silikon taktilar zannediyorum cok faydasi oldu ama ilk defa bugun biraz korktum aniden yatarken sert bisekilde yerimden kalkmaya calistim insanin bosluguna gelebiliyor bazen cok kizdim kendime biraz agrim oldu insallah bisey yoktur..herkese hayirli ve zamaninda dogumlar dilerim..
Genelde uzaniyorum canim bel ve bacak agrisi yasadim bu hafta gittikce zorlasacak heralde ama yine de sukursuzluk etmek istemem..Allah yardimcimiz olsun insallah sende de hersey yoluna girmistir dogum tarihin bellimi ?Bende seninle ayni haftadayim oturup kalkarken bazen olabiliyor agri uzanip dinlenince geçiyor...
Doktorum tarih vermek istemiyor... 38 e kadar zorlucaz ama ikiz gebelik her an hersey de olabilir kendini hazirla mümkün oldugu kadar dinlen diyor...Ayaga kalkmadigim surece cok şükür benim de bir sıkıntım olmuyor:)senin tarihin belli oldumu pekiGenelde uzaniyorum canim bel ve bacak agrisi yasadim bu hafta gittikce zorlasacak heralde ama yine de sukursuzluk etmek istemem..Allah yardimcimiz olsun insallah sende de hersey yoluna girmistir dogum tarihin bellimi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?