33+4 canim karnim tas gibi oluyo yani rahim sertlesiyor nst de sancim ciktiIlk defa duydum canim gecmis olsun insallah dinlenince geçer...belirtileri neydi peki bide tam olarak kacinci hafta kacinci gundesin
Ben ilk dogumumda bir ay onceden kullanmaya basladim ama faydasi olmadi o yüzden kullanmiyorum.Ama yanlis yönlendirme yapmak istemem faydasini gördüm diyenleri de cok duydum...Bu kez karbonatli suyla silip yikamayi denicem bakalimarkadaşlar bu göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı, malum doğum tarihimiz tam belli olmuyor bizim
Canim nerdeyse ayni gunlerimiz o kasilmalardan bende de oluyor doktorum normal dedi...Artik bolca dinlenmeliyiz33+4 canim karnim tas gibi oluyo yani rahim sertlesiyor nst de sancim cikti
Ben ilk dogumumda bir ay onceden kullanmaya basladim ama faydasi olmadi o yüzden kullanmiyorum.Ama yanlis yönlendirme yapmak istemem faydasini gördüm diyenleri de cok duydum...Bu kez karbonatli suyla silip yikamayi denicem bakalim
Ben kullaniyorum lasinoh aldim denemeden bilemicez malesef faydasi olucakmi olmucakmi bakalim insallah faydasi olurarkadaşlar bu göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı, malum doğum tarihimiz tam belli olmuyor bizim
Ben kullaniyorum lasinoh aldim denemeden bilemicez malesef faydasi olucakmi olmucakmi bakalim insallah faydasi olur
okudum tekrar yazmışsın,kaçıncı haftada başladın pekiBen kullaniyorum lasinoh aldim denemeden bilemicez malesef faydasi olucakmi olmucakmi bakalim insallah faydasi olur
Evet canim basladim hatta 1 aydir haftada 2 3 kere suruyorum suan zaten kismetse 1 ay var normal zaman olarak erken dogurrsamda kismet artikbaşladın mı şu an kullanmaya peki canım
28.haftada basladim canimokudum tekrar yazmışsın,kaçıncı haftada başladın peki
28.haftada basladim canim
Kilo durumlari nasil seninkilerin bana 35 dediGunaydin:)Benim doktorum 38 inci haftaya kadar yolu var ama bi terslik olursa da hemen aliriz o yuzden kesin birsey diyemem dedi...
32+3 de kilolari 1800 gramdi doktor bunun tahmini degerler oldugunu soyledi...Yakinda kavusuyosun yani bebislere ne güzel:)Kilo durumlari nasil seninkilerin bana 35 dedi
32+3 de kilolari 1800 gramdi doktor bunun tahmini degerler oldugunu soyledi...
Dogru demis tahmini hayirlisi 36 yi bulursa rahat ederiz dedi de boyle belirsizlik te iyi degil biz hazirligimizi yapalim32+3 de kilolari 1800 gramdi doktor bunun tahmini degerler oldugunu soyledi...
Benim doktorum 37. Haftanın sonunu verdi . Zaman geçmek bilmiyorGunaydin kizlar doktorunuz dogum tarihiyle ilgili bir gun soyledimi
Bende de oldu ama birsey kullanmadim nereye ne kullanacagimizi sasirmis durumdayizKızlar benim yüzümde ,özellikle yanak kısımlarında lekelenme ler oldu. Sizin kullandığınız bir ürün varmı ?
Aynen benimde goz altlarımda lekelenme oldu tam goz altı torbalarımın oldugu yerde inşallh dogumdan sonra gecer aynen neremize ne surucez sasırdıkBende de oldu ama birsey kullanmadim nereye ne kullanacagimizi sasirmis durumdayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?