2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
arkadaşlar bu göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı, malum doğum tarihimiz tam belli olmuyor bizim

arkadaşlar bu göğüs ucu kremini doğumdan önce kullanmaya başlayan var mı, malum doğum tarihimiz tam belli olmuyor bizim
Ben ilk dogumumda bir ay onceden kullanmaya basladim ama faydasi olmadi o yüzden kullanmiyorum.Ama yanlis yönlendirme yapmak istemem faydasini gördüm diyenleri de cok duydum...Bu kez karbonatli suyla silip yikamayi denicem bakalim

Ben ilk dogumumda bir ay onceden kullanmaya basladim ama faydasi olmadi o yüzden kullanmiyorum.Ama yanlis yönlendirme yapmak istemem faydasini gördüm diyenleri de cok duydum...Bu kez karbonatli suyla silip yikamayi denicem bakalim

anladım ben de karar veremedim sağ olasın

Ben kullaniyorum lasinoh aldim denemeden bilemicez malesef faydasi olucakmi olmucakmi bakalim insallah faydasi olur

Gunaydin:)Benim doktorum 38 inci haftaya kadar yolu var ama bi terslik olursa da hemen aliriz o yuzden kesin birsey diyemem dedi...

Kızlar benim yüzümde ,özellikle yanak kısımlarında lekelenme ler oldu. Sizin kullandığınız bir ürün varmı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…