2016 nisan ve mayıs ikiz anneleri

Bebeğimin cinsiyeti....

• Ankete Katılan
    44
Merhaba kizlar dün bir arkadasim anne karninda bebege kilo aldirmak icin muz,süt ve cevizin cok iyi oldugunu söyledi...sizlerinde bildigi yiyecekler var mi böyle?doguma az kaldi benim istahim kesildi canim hicbisey istemiyor sanirim üstüne birde bahar alerjisi oluyorum

Cok gecmis olsun canim bebeklerini kaybetmene üzüldüm...yeni bebislerin saglikla sihhatle dogsun insallah malesef istanbul hakkinda bilgim yok

Kızlar Ben 35. Haftanın içindeyim .ikizlerin olcak .doktor her ihtimale karşı hastaneye aldı.burda belli cem.Allah yardımcımız olsun

İstanbulda iyi bir doktor ariyorum,yeni dogan bakim unutesi olan arkadaslar..

Kızlar Ben 35. Haftanın içindeyim .ikizlerin olcak .doktor her ihtimale karşı hastaneye aldı.burda belli cem.Allah yardımcımız olsun
Ben de 35. Haftaya basladim yarin kontrolum var..merak ettim herhangi bir sknti dogum belirtisi mi oldu da hastaneye aldi canim..dün ince ince sancim vardi sanki benim de gece zor gecti simdi biraz daha iyiyim

Selamlar hanımlar başlarda cpk yazmıştım bende buraya 29 da sancidan hastaneye yattım 5 hafta hastanede kaldık Serum çıkar çıkmaz Sancim başliyordu. 33+6da dpgum gerçekleştı çok şükür bebislerde bende ıyiyiz darısı başıniza muhteşem bi r duygu allah olmayan herkese se versin insallah :)

Gozun aydin gecmis olsun canim kacar kilo dogdular kuvoze girdiler mi bende 32+3oldum erken dogurmaktan korkuyorum

Canm hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısıda başımıza olsun. Bende bugün 33 e girdim zaman yaklaştıkça korku ve heyecanda artıyor

Bugun nette okudum sezeryandan sonra elle rahim temizleniyormuş ben ilk kez duydum ve cok korktum.

Bugun nette okudum sezeryandan sonra elle rahim temizleniyormuş ben ilk kez duydum ve cok korktum.
Korkma canim normal dogumda da gerekirse icini elle temizleyebiliyolar o daha korkunc bence dusunme bunlari okumada biseyleri bilmemek inan daha iyi brn ebeyim mecbur biliyorum ve de korkuyorum keske bilmeseydim

31+2de 1650 1750ydiler 33+5te gidicem insallah 2000i goruruz

Maasallah cok iyi kilolari umarim benimkilerde sizinkiler gibi iyi kilolarda olur ve ileriki haftalari goruruz ben daha yolun ortalarina anca geldim ama baya zorluklar cektik korkyyorum o yuzden umarim hepimiz 38lere ulasip aliriz meleklerimizi kucagimiza

Bebek cikolatasi,magnet felan hazır ettnzmi hastaneye gelenlremi eve gelenleremi werilck bunlar

Hayırlısyla sag salim alalim kucagımiza 36 yı bitirelim daha ne 38de tek bebeklr doguyor 36 kafi benim fikrim

Korkma canim normal dogumda da gerekirse icini elle temizleyebiliyolar o daha korkunc bence dusunme bunlari okumada biseyleri bilmemek inan daha iyi brn ebeyim mecbur biliyorum ve de korkuyorum keske bilmeseydim
Ebesin demek cnım sen normal dogummu yapcn

İnşallah canım aynen bende oyle tup bebekle hamıle kaldım Allah hepımızın yavrularını bagıslasın sag salım kucagımıza aldırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…