Cok gecmis olsun canim bebeklerini kaybetmene üzüldüm...yeni bebislerin saglikla sihhatle dogsun insallah malesef istanbul hakkinda bilgim yokKizlar yardimmmmm..
Ben 7 ay once erken dogumla ikizlerimi kaybettim,21 haftalik dogdular malesef yasamadilar...
10 gun once tekrar tuo bebek yaptirdim 9.gunum 780 cikti beta,yine ikiz ihtimali var ve bem.ne yapicam hangi doktora gidicem bilmiyirum,istanbulda oturuyirum belki serklaj yaptiricam bu sefer bana onerebileceginiz doktor varmi?
Tesekkurler..
Ben de 35. Haftaya basladim yarin kontrolum var..merak ettim herhangi bir sknti dogum belirtisi mi oldu da hastaneye aldi canim..dün ince ince sancim vardi sanki benim de gece zor gecti simdi biraz daha iyiyimKızlar Ben 35. Haftanın içindeyim .ikizlerin olcak .doktor her ihtimale karşı hastaneye aldı.burda belli cem.Allah yardımcımız olsun
Hangi yakadasın canım. Maltepe üniversite hastanesi geyet güzel. Kövez yoğun bakım devlet karşılıyor ve gayet güzelİstanbulda iyi bir doktor ariyorum,yeni dogan bakim unutesi olan arkadaslar..
Gozun aydin gecmis olsun canim kacar kilo dogdular kuvoze girdiler mi bende 32+3oldum erken dogurmaktan korkuyorumSelamlar hanımlar başlarda cpk yazmıştım bende buraya 29 da sancidan hastaneye yattım 5 hafta hastanede kaldık Serum çıkar çıkmaz Sancim başliyordu. 33+6da dpgum gerçekleştı çok şükür bebislerde bende ıyiyiz darısı başıniza muhteşem bi r duygu allah olmayan herkese se versin insallah :)
Canm hayırlı olsun Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah darısıda başımıza olsun. Bende bugün 33 e girdim zaman yaklaştıkça korku ve heyecanda artıyorSelamlar hanımlar başlarda cpk yazmıştım bende buraya 29 da sancidan hastaneye yattım 5 hafta hastanede kaldık Serum çıkar çıkmaz Sancim başliyordu. 33+6da dpgum gerçekleştı çok şükür bebislerde bende ıyiyiz darısı başıniza muhteşem bi r duygu allah olmayan herkese se versin insallah :)
Benim salı günü randevum en son 1400 de bırakmıştım. Salı en az 1800 bekliyorum bakalımKaç kilo bebekleriniz hanımlar.
Valla ben korkumdan sezaryen detaylarına hiç bakmıyorum bakarsam yatamam o masayaBugun nette okudum sezeryandan sonra elle rahim temizleniyormuş ben ilk kez duydum ve cok korktum.
Korkma canim normal dogumda da gerekirse icini elle temizleyebiliyolar o daha korkunc bence dusunme bunlari okumada biseyleri bilmemek inan daha iyi brn ebeyim mecbur biliyorum ve de korkuyorum keske bilmeseydimBugun nette okudum sezeryandan sonra elle rahim temizleniyormuş ben ilk kez duydum ve cok korktum.
31+2de 1650 1750ydiler 33+5te gidicem insallah 2000i goruruzKaç kilo bebekleriniz hanımlar.
31+2de 1650 1750ydiler 33+5te gidicem insallah 2000i goruruz
Hayırlısyla sag salim alalim kucagımiza 36 yı bitirelim daha ne 38de tek bebeklr doguyor 36 kafi benim fikrimMaasallah cok iyi kilolari umarim benimkilerde sizinkiler gibi iyi kilolarda olur ve ileriki haftalari goruruz ben daha yolun ortalarina anca geldim ama baya zorluklar cektik korkyyorum o yuzden umarim hepimiz 38lere ulasip aliriz meleklerimizi kucagimiza
Ebesin demek cnım sen normal dogummu yapcnKorkma canim normal dogumda da gerekirse icini elle temizleyebiliyolar o daha korkunc bence dusunme bunlari okumada biseyleri bilmemek inan daha iyi brn ebeyim mecbur biliyorum ve de korkuyorum keske bilmeseydim
İnşallah canım aynen bende oyle tup bebekle hamıle kaldım Allah hepımızın yavrularını bagıslasın sag salım kucagımıza aldırsınMaasallah cok iyi kilolari umarim benimkilerde sizinkiler gibi iyi kilolarda olur ve ileriki haftalari goruruz ben daha yolun ortalarina anca geldim ama baya zorluklar cektik korkyyorum o yuzden umarim hepimiz 38lere ulasip aliriz meleklerimizi kucagimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?