Gazli bebeklere yapilacak tek sey sabir 3. Aydan sonra duzeliyorlar, bende perisan olmustum ilk 3 ayKizlar gazli mi bebekleriniz?bir çözüm bulan var mi ben napacagimi şaşırdım
Aynen size katılıyorum. İlk 3 ay masajlarla gazı azaltabilirsiniz. 3 aydan sonra gaz problemi bitiyor mu hayır ama kendileri çıkarmaya başlıyorlar. Gözetiminiz altında yüz üstü yatırabilirsiniz. Ama lütfen bebeklerinize metsil gibi ilaçlar vermeyin. Bu tarz ilaçların bir çok yan etkisi var.Gazli bebeklere yapilacak tek sey sabir 3. Aydan sonra duzeliyorlar, bende perisan olmustum ilk 3 ay
Ben de de asilardan sonra istahsizlik ates basladiGunaydin kizlar nasil gidiyo bebislerinizin kilolari nasil benim sutum bitti biticek okadr azaldi mamayla besliyorum kizim 4110 oglum 4680 kilo olmus 2 aylik 55 cm boylari bebelac gold kullaniyorum verem asimizi yaptrdik ondan mi sicaktan mi bilmiyorum ama 2 3 gundur yemekle savasiyoruz istahlari gitti biberonn yarisini birakir oldular sizlerde durum nasil
Napicagimi sasirdim evde her marka biberon her cesit her boy biberon ucu var denemedigim kalmadi nasil yediricem ya resmen 1 saat ugrasiyorum bi bebekle bukez ben asabilesiyorumBen de de asilardan sonra istahsizlik ates basladi
Ayni durum bende de var biberonla falan ilgisi yok atesi oluyor bizimkilerin sende varmiNapicagimi sasirdim evde her marka biberon her cesit her boy biberon ucu var denemedigim kalmadi nasil yediricem ya resmen 1 saat ugrasiyorum bi bebekle bukez ben asabilesiyorum
37yi gecmedi atesleri oda 1 gun surdu ama istahsizlik devamAyni durum bende de var biberonla falan ilgisi yok atesi oluyor bizimkilerin sende varmi
Canim burunlarini aspiratorden cek buhar yap sutunu sag ver yada bir mama bir sut ver olcerek verr benimkiler baya iyiydi igneden sonra istahi dustu ben de iki saatte bir 60 ml veriyorum biberonu daha kolay cekiyorlar yorulmuyorlarqBiz daha asi olmadik ama ilk günlerdeki istahlari yokküçük olan oglum daha gazli daha az besleniyor burnu hep tikali ve cok az kilo aldi bu ay oturup agliyorum cok üzülüyorum emzirdikten sonra mama veriyorum ve cok az iciyorlar saniyorumki sutum yetiyor ama yok kilo alimlari iyi degil napacagimi şaşırdım mamayi da degistirdim biberonuda
Canim soylediklerinin hepsini denedim sutumu sagip versemde az iciyor mama versemde az iciyor idrar testi bile yaptirdim suphelenip burun aspiratoru deniz suyu spreyi serum fizyolojik yapiyorum ama bir saat sonra yine tikaniyor kulak burun bogaz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artik yogun bakimda burna takilan sonda yapabilir tikaniklik diye birsey duydumCanim burunlarini aspiratorden cek buhar yap sutunu sag ver yada bir mama bir sut ver olcerek verr benimkiler baya iyiydi igneden sonra istahi dustu ben de iki saatte bir 60 ml veriyorum biberonu daha kolay cekiyorlar yorulmuyorlarq
Biz daha asi olmadik ama ilk günlerdeki istahlari yokküçük olan oglum daha gazli daha az besleniyor burnu hep tikali ve cok az kilo aldi bu ay oturup agliyorum cok üzülüyorum emzirdikten sonra mama veriyorum ve cok az iciyorlar saniyorumki sutum yetiyor ama yok kilo alimlari iyi degil napacagimi şaşırdım mamayi da degistirdim biberonuda
evet canim tikaniklik bizde de var kac satte bir veriyorsun benimkilerinde istahi az nirmalde 3 saatte 120 veriyordum simdi iki saatte bir 60Canim soylediklerinin hepsini denedim sutumu sagip versemde az iciyor mama versemde az iciyor idrar testi bile yaptirdim suphelenip burun aspiratoru deniz suyu spreyi serum fizyolojik yapiyorum ama bir saat sonra yine tikaniyor kulak burun bogaz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artik yogun bakimda burna takilan sonda yapabilir tikaniklik diye birsey duydum
Gaz icin metsil fayda etmedimi benimkiler acayip gazliydi baya ise yaradi 3 kere 8 damla dedi drCanim soylediklerinin hepsini denedim sutumu sagip versemde az iciyor mama versemde az iciyor idrar testi bile yaptirdim suphelenip burun aspiratoru deniz suyu spreyi serum fizyolojik yapiyorum ama bir saat sonra yine tikaniyor kulak burun bogaz doktoruna götürmeyi düşünüyorum artik yogun bakimda burna takilan sonda yapabilir tikaniklik diye birsey duydum
Sizin kac aylik olmustu bebisler. Bnmkiler 7 aylik 120 veriorum, eger 120 veriosaniz cok fazla, hatta bazen 100 veriorum, anne sutude iciolar ayrica, ama mama ile birlikte degilevet canim tikaniklik bizde de var kac satte bir veriyorsun benimkilerinde istahi az nirmalde 3 saatte 120 veriyordum simdi iki saatte bir 60
Canim 80 gunluk ben uc saatte 120 veya 100 veriyordum istahlari dustu suan parcaladim iki saatte 60 ceriyorumSizin kac aylik olmustu bebisler. Bnmkiler 7 aylik 120 veriorum, eger 120 veriosaniz cok fazla, hatta bazen 100 veriorum, anne sutude iciolar ayrica, ama mama ile birlikte degil
Bana drum ben ilk 3 ay sadece anne sutu verdim, daha sonra yetmedi tabi, 2-3 ogun mamaya basladim drum o zaman 70 yada en fazla 100 demisti, ileride obezite seker sorunlari olmasin diyordu, mama sisiroyor cocuklari diye, su an 7750 gr ikiside boyleri 68 cmCanim 80 gunluk ben uc saatte 120 veya 100 veriyordum istahlari dustu suan parcaladim iki saatte 60 ceriyorum
Bence fazla degil bir mama bir sut veriyorum seninkiler kac kilo
Bebekler ilk aylarda kacar kilo aldilar...ne guzel sutun yetmis canim sütünü artirmak icin yaptigin ozel birsey varmiydiBana drum ben ilk 3 ay sadece anne sutu verdim, daha sonra yetmedi tabi, 2-3 ogun mamaya basladim drum o zaman 70 yada en fazla 100 demisti, ileride obezite seker sorunlari olmasin diyordu, mama sisiroyor cocuklari diye, su an 7750 gr ikiside boyleri 68 cm
Bana drum ben ilk 3 ay sadece anne sutu verdim, daha sonra yetmedi tabi, 2-3 ogun mamaya basladim drum o zaman 70 yada en fazla 100 demisti, ileride obezite seker sorunlari olmasin diyordu, mama sisiroyor cocuklari diye, su an 7750 gr ikiside boyleri 68 cm
canim ben ilk ay 3 saatte bir 50 veriyordum ikinci ay 75 ucuncu ay 100 zaten onlar acikinca agliyorMerhaba kızlar. Bugün bebişlerim 20 günlük oldu. Kontrole gittim. İlk hafta 30 cc 1 ölçü veriyordum 3 saatte bir ve anne sütü. 15. Gün kilo alımları az dendi. 5 gündür ne yapacığı şaşırdım. Oğlan 3000 kg, kız 2700 mamayı ne ölçüde kaç saatte bir vereyim kafam karıştı. Yardımcı olursanız sevinirim. Bu arada 20 gündür 5. Mamayı denedim. Töfer keçi sütü mamasında çareyi buldum. Gazları çok azaldı sakinlediler. Bir de ölçüyü tuttursam yardımlarınıza ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?