2016 Nisan'da Tüp Bebek

Merhaba hanımlar. Bu stresli süreci biraz olsun hafifletmek amacıyla burda beraber gün sayalim ve süreci geçirelim..

Bizim sorun erkek infertilitesi. Sperm sayısı 1milyon, hız %15 ,Sperm DNA hasarı %48 ..

Ilk Tüp bebek denemem 2014Mayis ayında Ankara HRS hastanesinde, Tarık Aksu da yaptırdık. Negatif sonuç alınca ,bu zamana kadar bitkisel kür vs. denedik ,en yüksek sonuç 4milyon oldu. Hiç yükselme olmadı aksine düştü değerler..
2015 Temmuz'da Kaan Aydos da tedaviye başladı eşim. Ve değerlerin yükselmeyişin sebebi ,Sperm DNA hasarı yüksek çıktıģı için tespit edildi. Bunun üzerine 6 aylık ilaç ve iğne tedavisi başlati Kaan hoca. Ama ne yazık ki Sperm DNA hasarimiz düşmek yerine çıktı %21 - %28 - %48.. Bundan sonra tedaviyi kestik ve tekrar tüp bebek tedavisi için karar verdik. Kaan Aydosun tavsiyesi üzerine eşimden mikro tese ameliyatı ile Sperm alınacak.

Tekrar Ankara HRS hastanesinde Tarık Aksu da deneyecez. Mikro tese için Kaan Aydos yumurta toplama günü gelip eşimin ameliyatına bizzat girecek.

Fiyatlar şöyle ikinci kez yaptırdığım için %15 indirim var ama normal paket fiyati muayene ücreti 430tl + yumurta Toplama ve Transfer 6.000tl + ilaçlar 1.000tl ile 1.500tl arası + mikro tese 1.000tl ile 1.500tl arası.

Bize sırf yumurta toplama ve transfer için indirim uygulanıyor oda 5.100tl ediyor.. yeterki olsun artık hadi hesabı yok maddi açıdan ama manevi yönden daha çok eksildik..yıkıldık.

Bizim yaşlar 26 ve 28.

Sizin de hikayelrinizi özet geçmenizi isterim. Heyecanı stresi ve geçmek bilmeyen süreci paylaşalım..

Canım bizimde sorunumuz sperm morfolojisi. Malesef değerlerimiz bi türlü yükselmiyo Kullanmadığımz takviye kalmadı. Bi kez tüp bebek denedik Bülent Tıraşta. Çok şükür hamile kaldm malesf 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. Kaan Hocaya gitti eşim ama bi faydasını göremedk Kaan Beyin. Klomen veya iğne veriyor DNA hasarı düşsün die bu defa FSH yükseldiği için sperm sayımız düşüyor. Sonuç yine hüsran oluyor. Bıraktık Kaan Hocanın tavsiyelerini..
Ben öğretmen olduğum için yaz tatilini bekliyorz tekrar tüp denemek için. Kimle konuştuysam erkek infertilitesi için Bahçecinin merkezini öneriyorlar. Labratuvarları inanılmaz iyiymşş. Bence sizde Bahçeciyi bi düşünün

Mrb canım. Biz başka topiklerde karşılaştık çokça:) hatırladım seni.

Bizim de şark5 görevimiz çıktı ve doğuya gidecez. Büyük bi ihtimale tüp bebek merkezine yakın olamayacağız.. o yüzden bi kez daha deneyelim dedik. Pek araştırmadik merkezleri nisana kadar vaktimiz var ondan sonrası taşınma vs..

Dondurulmuş embriyoların var mı?

kuzum topiğin hayırlı olsun.Bol bebişli olsun inşaallah.Doğunuz bellimi ki neresi yoksa sadece gideceğinizmi kesin.Merak etme şifanın nerede olacağı belli olmaz.Büyük illerden biri olursa da zaten iyi merkezler var.Gönlün rahat olsun.Rabbim gönlüne göre versin.inşaallah.

Sagol canim rabbim kucagimiza cifter cifter:))) almayi nasip etsin ..
Liste çıktı tercih yapacaz haftaya..

Sen ne yaptın ne var ne yok

Sagol canim rabbim kucagimiza cifter cifter:))) almayi nasip etsin ..
Liste çıktı tercih yapacaz haftaya..

Sen ne yaptın ne var ne yok
hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bende birşey yok kuzum çünkü eşim tüp bebek istemiyor.Kaan aydosu dinliyor hayırlısı inşaallah.

Dem kızlar benim eşimdede sperm azlığı var yeteri kadar hareketli değilmiş baya tedavi gördü sonuç olumsuz bizde tüp bebek denedik 2kez ilk İ düştü kalp atışlarını dinleyemeden ikincisi ni sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür 20 aylık kızım var mart nisan gibi yeniden denemeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı biraz kafam karışık benim doktor hastaneden ayrılmiş özel muayene hane açmış ona mı gitsem yoksa hastaneye mi karar veremedim siz olsaydınız ne yapardınız

Allah bağışlaSin. Kızın abla olacak inşallah desene:)
Nerde yapardın doktorun kimdi?

Yadee topiğin hayırlı olsun bol hamişli olsun inşallah. Bizde inşallah nisanda başlıyoruz. Bizim de eşimin sperm sıfır mikroese ile bulundu ve donduruldu. İnşallah nisanda başlıyoruz. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin. Sonuçlarımız pozitif olsun. Bizim İlk olacak çok umutlu çok heyecanlıyım. Bekleme süreci için kitaplar aldım, puzzle alacağım. Bol dua edeceğim ediyorum da zaten. Rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah.

Sağol canım inşallah yüzümüz güler bu sefer.
Hangi hastane için karar verdin??
Biz daha krarsisiz ve rapor çıkarmaya çalışıyoruz.
Eşin azo size de çıkar canim

Sağol canım inşallah yüzümüz güler bu sefer.
Hangi hastane için karar verdin??
Biz daha krarsisiz ve rapor çıkarmaya çalışıyoruz.
Eşin azo size de çıkar canim
evet çıkıyor canım. Gittiğimizde başvuracağız rapor içinde evrakları tamamlayacağız. Bir hafta 10 günde çıkıyormuş. Biz ankara başkent hastanesinde yaptıracağız. Göğşen hocada tahlillerimi gerekli olabilecek ne varsa yaptırdım hazır vaziyette günümü bekliyorum. Bİr amh testi kaldı o da bulunduğum şehirde yok gidince yaptıracağım onu da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…