- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bizimde sorunumuz sperm morfolojisi. Malesef değerlerimiz bi türlü yükselmiyoKullanmadığımz takviye kalmadı. Bi kez tüp bebek denedik Bülent Tıraşta. Çok şükür hamile kaldm malesf 8. haftada bebeğimin kalbi durdu. Kaan Hocaya gitti eşim ama bi faydasını göremedk Kaan Beyin. Klomen veya iğne veriyor DNA hasarı düşsün die bu defa FSH yükseldiği için sperm sayımız düşüyor. Sonuç yine hüsran oluyor. Bıraktık Kaan Hocanın tavsiyelerini..
Ben öğretmen olduğum için yaz tatilini bekliyorz tekrar tüp denemek için. Kimle konuştuysam erkek infertilitesi için Bahçecinin merkezini öneriyorlar. Labratuvarları inanılmaz iyiymşş. Bence sizde Bahçeciyi bi düşünün![]()
kuzum topiğin hayırlı olsun.Bol bebişli olsun inşaallah.Doğunuz bellimi ki neresi yoksa sadece gideceğinizmi kesin.Merak etme şifanın nerede olacağı belli olmaz.Büyük illerden biri olursa da zaten iyi merkezler var.Gönlün rahat olsun.Rabbim gönlüne göre versin.inşaallah.Mrb canım. Biz başka topiklerde karşılaştık çokça:) hatırladım seni.
Bizim de şark5 görevimiz çıktı ve doğuya gidecez. Büyük bi ihtimale tüp bebek merkezine yakın olamayacağız.. o yüzden bi kez daha deneyelim dedik. Pek araştırmadik merkezlerinisana kadar vaktimiz var ondan sonrası taşınma vs..
Dondurulmuş embriyoların var mı?
kuzum topiğin hayırlı olsun.Bol bebişli olsun inşaallah.Doğunuz bellimi ki neresi yoksa sadece gideceğinizmi kesin.Merak etme şifanın nerede olacağı belli olmaz.Büyük illerden biri olursa da zaten iyi merkezler var.Gönlün rahat olsun.Rabbim gönlüne göre versin.inşaallah.
hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bende birşey yok kuzum çünkü eşim tüp bebek istemiyor.Kaan aydosu dinliyor hayırlısı inşaallah.Sagol canim rabbim kucagimiza cifter cifter:))) almayi nasip etsin ..
Liste çıktı tercih yapacaz haftaya..
Sen ne yaptın ne var ne yok
hakkınızda hayırlısı olsun canım.Bende birşey yok kuzum çünkü eşim tüp bebek istemiyor.Kaan aydosu dinliyor hayırlısı inşaallah.
Bu konu için çok fazla beklentim yok aslında ama nasipten öte köy yok canım inşaallah vesilemiz olur.Doğu içinde rabbim yardımcınız olsun inşaallah.Hadi hayırlısı vardır bir hayır. Belki size vesile olur. Inşallah söte z olumlu sonuç alırsınız
Dem kızlar benim eşimdede sperm azlığı var yeteri kadar hareketli değilmiş baya tedavi gördü sonuç olumsuz bizde tüp bebek denedik 2kez ilk İ düştü kalp atışlarını dinleyemeden ikincisi ni sağlıkla kucağımıza aldık çok şükür 20 aylık kızım var mart nisan gibi yeniden denemeyi düşünüyoruz bakalım hayırlısı biraz kafam karışık benim doktor hastaneden ayrılmiş özel muayene hane açmış ona mı gitsem yoksa hastaneye mi karar veremedim siz olsaydınız ne yapardınız
Yadee topiğin hayırlı olsun bol hamişli olsun inşallah. Bizde inşallah nisanda başlıyoruz. Bizim de eşimin sperm sıfır mikroese ile bulundu ve donduruldu. İnşallah nisanda başlıyoruz. Rabbim hepimizin yolunu açık etsin. Sonuçlarımız pozitif olsun. Bizim İlk olacak çok umutlu çok heyecanlıyım. Bekleme süreci için kitaplar aldım, puzzle alacağım. Bol dua edeceğim ediyorum da zaten. Rabbim hepimizin yüzünüzü güldürsün hayırlısıyla inşallah.
elinde menagon 75 olan varsa ozelden yazabilirmi
evet çıkıyor canım. Gittiğimizde başvuracağız rapor içinde evrakları tamamlayacağız. Bir hafta 10 günde çıkıyormuş. Biz ankara başkent hastanesinde yaptıracağız. Göğşen hocada tahlillerimi gerekli olabilecek ne varsa yaptırdım hazır vaziyette günümü bekliyorum. Bİr amh testi kaldı o da bulunduğum şehirde yok gidince yaptıracağım onu da.Sağol canım inşallah yüzümüz güler bu sefer.
Hangi hastane için karar verdin??
Biz daha krarsisizve rapor çıkarmaya çalışıyoruz.
Eşin azo size de çıkar canim