• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan'da Tüp Bebek

Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni
Doğum kontrol neden gerek gördü ki başka hormon düzenleyici ilaçlarda var. Tekrar başka bir tedaviye başlamayacak mısın.

Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni
bende salı gunu başladım tedaviye tam olarak..gecen ay banada adet duzenleyici vererek basladı dr um aslında.adet olduktan ucuncu gun muayene gitti ve ilaca başladık.ilk denemem benim. gidişat hakkında hiç bi bilgim yok açıkçası.allah yardımcımız olsun hepimizin :(

Kizlarr merhaba bisey sorucam bugun transferim 8. Gunu daha 4 gun var adetimede 6 gun var bugun erken gebelik testi yaptim adet gecikmesinden 4 gun once diyo biliyorum daha erken ama esimin heyecanindan yaptim az once ondada hafifte olsa arti seklinde cizgi belirdi bi bakarmisiniz siz nediyosunuz

Eklentiler

• IMG-20160416-WA0018.webp
    IMG-20160416-WA0018.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 56
Günaydın herkese inşallah hayırlı sonuçlar elde edersiniz. Ben de nisan ayında tüp bebek tedavisine başlayanlardanım:KK46:tabi heyecanlıyım. Burada paylaşımları okumak rahatlatıyor. Birbirimize destek olalım:110:bugün 7.günüm gonal f kullanıyorum. Yumurtalarım biraz az gelişmiş hergün dozu arttırıyorlar . Daha önce oHSS olmuştum. O yüzden temkinli davranıyorlar.

slm kızlar ümitsiz başladım ama şükür tedaviye başlamak nasip oldu. Inşallah sonuclar güzel olur..:KK200:

Hadi liste yapalım bol:anneadayı: olsun inşallah:nazar:

Herkes bana durumunu yazsin

Puregon kullanan var mi ben ilk tedavide gonol f kullanmıştım.

işte salı gununden beri vuruyorum, kaçgun olmuş oldu, bugunde yaptım 6 gun oldu. 250 bırım vuruyorum. sen? başka bir iğneye daha başladım dun buna ilaveten orgalutran adı

Ben 150 vuruyorum daha ikinci günüm bugün. Opu için birsey dedi mi doktor
Yanına kullandığın iğne ne amaçla verdi

Ben 150 vuruyorum daha ikinci günüm bugün. Opu için birsey dedi mi doktor
Yanına kullandığın iğne ne amaçla verdi
hımm ben en başından beri 250yle başladım. burada çogunlukla gonalf kullanıyorlar, puregon pek duymadım..dr neye göre puregon neye göre gonalf veriyor acaba:110: iğne sanırım kontrolsuz buyumenin önune geçmek ve erken çatlamasını önlemek amacıyla..cunku benim adetlerim duzensiz. ona tedbiren olabilir

hımm ben en başından beri 250yle başladım. burada çogunlukla gonalf kullanıyorlar, puregon pek duymadım..dr neye göre puregon neye göre gonalf veriyor acaba:110: iğne sanırım kontrolsuz buyumenin önune geçmek ve erken çatlamasını önlemek amacıyla..cunku benim adetlerim duzensiz. ona tedbiren olabilir

Belki de.. Benim ki ama düzenli. Neyse olsun da Inşallah. Hangi hastanede yaptırıyor sun ilk mi?? Kac yumurta oluştu peki

Belki de.. Benim ki ama düzenli. Neyse olsun da Inşallah. Hangi hastanede yaptırıyor sun ilk mi?? Kac yumurta oluştu peki
inşallaah.. ilk benim ondan dolayı pek ayrıntıyı prosedurleri bilmiyorum, burdaki paylaşımları okuyorum bilgilenmek için. bundan öturu kaç yumurtam var bilmiyorum şuan :110::KK33: bunu sormam mı gerekiyorduu ? bilemedim suan :) yuzyıl hastanesinde yapıyorum. sen hangi hastane?

Back
X