• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Nisan'da Tüp Bebek

Ewet ohss sıkıntı biraz ama serumla falan rahatlatıyorlar. Transferden 1 gün önce ve transfergünü serum verdiler onlarla rahatladım ve doktorum ilaçların dozunu başından beri en az dozda veriyor. Ben gene oldum artık hayırlısı pazartesi test günüm acaba pazar günü yaptırsammı başka bi yerde test
Benim hastanede tanistigim birisi vardi onun ogun test gunugdu ama gelmeden once saglik ocaginda test yaptirip gelmis hamileydi biliyodu halbuki

Benim bulantim atesim olmadi cok sukur karnimda evet birazcik agri mevcuttu ama oda agri diil baski hissi gibiydi okadar bi o gun dinlendim son kalktim

Selam kızlar hayırlı Kandil'ler bugün ettiğimiz bütün dualar kabul olur inş Rabbim hayırlı evlat haberlerini vermeyi nasip etsin bize. Ben bugün nedense mutsuz kalktım tutmamış gibi hissediyorum ama hayırlısı inşallah yanılırım içimdeki his doğru değildir.

Merhaba anne adayları
benim bir kızım var 17 yaşında ikinci evliliğim tüplerim kapalıymış zeynep kamilde rapor çıkartma aşamasındayız.
çok uzun bir süreç ve çok heyecanlıyım sizlerle bu heyecanları birlikte yaşamak bana moral verecektir.
inşallah seneye herkesin kucağında beklediği mis kokulu bebeklerimiz bulunur.

Kizlarr beni simdi aradilar 4. Gun bugun transfer icin bana biraz anlatirmisjniz heyecan basti bide 4. Transferi olan varmi

Merhaba kızlar bugün test için kan verdim akşam sonuç çıkıcak inş pozitif çıkar duanızı eksik etmeyin sonucu yazacağım.

Benim tedavim olumsuz oldu malesef 7 yumurtadan hiç döllenme sağlayamadık transfer aşamasına bile geçemedik. Böyle durumda ne kadar ara veriliyor bilgisi olan var mı acaba??

Benim tedavim olumsuz oldu malesef 7 yumurtadan hiç döllenme sağlayamadık transfer aşamasına bile geçemedik. Böyle durumda ne kadar ara veriliyor bilgisi olan var mı acaba??

Can'ım normalde gebelik oluşmazsa 2 ay snra tekrar deneyebiliorsunız ama bu şekilde Nasıl olur bilmiyorum. Ama sana tavsiyem stres yapma düşünmemeye çalış ben bugün test sonucumu aldım pozitif inş seninde sağlıklı yumurtaların oluşur bebişlerin tutunur kucağına alırsın.

Can'ım normalde gebelik oluşmazsa 2 ay snra tekrar deneyebiliorsunız ama bu şekilde Nasıl olur bilmiyorum. Ama sana tavsiyem stres yapma düşünmemeye çalış ben bugün test sonucumu aldım pozitif inş seninde sağlıklı yumurtaların oluşur bebişlerin tutunur kucağına alırsın.
Maşallah ne güzel Allah sağlıcakla doğumunuda nasip etsin. İnşallah sağol iyi dileklerin için

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında topik açmak istedim ama beceremedim :(bende tüp bebek yaptım 3 defa olmadı.aslında benim sıkıntım farklı biraz normal yolla bi bebeğim var fakat ona nakil gerekli genetik hastalıkla doğdu.embriyolara pgt yapılıp uyumlu olanın bulunup transfer yapılması lazım. 3 defa denedik biri dondurulmuş tu tutmadı.ikincide uyumlu embriyo bulamadık,üçüncü tuttu ama düşük oldu 5 haftada.şimdi 4 denicem ama merkez araştırıyorum.maddi manevi yıprandık.memnun olduğunuz doktor varsa paylaşırmısınız.birde transferden sonra jel yerine iğne mi kullandınız

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında topik açmak istedim ama beceremedim :KK43:bende tüp bebek yaptım 3 defa olmadı.aslında benim sıkıntım farklı biraz normal yolla bi bebeğim var fakat ona nakil gerekli genetik hastalıkla doğdu.embriyolara pgt yapılıp uyumlu olanın bulunup transfer yapılması lazım. 3 defa denedik biri dondurulmuş tu tutmadı.ikincide uyumlu embriyo bulamadık,üçüncü tuttu ama düşük oldu 5 haftada.şimdi 4 denicem ama merkez araştırıyorum.maddi manevi yıprandık.memnun olduğunuz doktor varsa paylaşırmısınız.birde transferden sonra jel yerine iğne mi kullandınız
Istanbul Acıbadem Maslak ta Bülent traş tavsiyemdir

merhaba arkadaşlar ben yeni üyeyim aslında topik açmak istedim ama beceremedim :KK43:bende tüp bebek yaptım 3 defa olmadı.aslında benim sıkıntım farklı biraz normal yolla bi bebeğim var fakat ona nakil gerekli genetik hastalıkla doğdu.embriyolara pgt yapılıp uyumlu olanın bulunup transfer yapılması lazım. 3 defa denedik biri dondurulmuş tu tutmadı.ikincide uyumlu embriyo bulamadık,üçüncü tuttu ama düşük oldu 5 haftada.şimdi 4 denicem ama merkez araştırıyorum.maddi manevi yıprandık.memnun olduğunuz doktor varsa paylaşırmısınız.birde transferden sonra jel yerine iğne mi kullandınız
Ne nakli olucak canim.insallh tez zamanda sifa olur .maddi olarak uygun dyosan arastrma hastanesi ege unv uygun pgt de ama ozeller gibi mi bilemiyorum.pgt deki durumunu istersen bi gorus.emin hoca var genetikci

Ne nakli olucak canim.insallh tez zamanda sifa olur .maddi olarak uygun dyosan arastrma hastanesi ege unv uygun pgt de ama ozeller gibi mi bilemiyorum.pgt deki durumunu istersen bi gorus.emin hoca var genetikci
kemik iliği nakli canım.yurt içi yurt dışı donör bulunamadı.tüp bebek yaparsanız kardeşinin kordon kanından nakil yaparız dediler.tabi sağlıklı ve oğlumla hla uyumlu bir embriyo.o yüzden bizim için bu bebek önemli evladımın kurtulması için.devlette dışkapı ankarada pgt yapıyor.ama setup işlemi için 4 ay veriyorlar.hem vakit kaybetmek istemedik hemde devlette tüp bebeğe çok güvenemedim.özeller daha başarılı.ama özelde de hasta değilde müşteri oluyosun bi nevi( zaten özellerde artık devlet hastanesi gibi yoğun. saatlerce bekliyosunvs. ticarethane gibi olmuş iyice.3 defa denedik negatif.artık doktorlarada güvenemez oldum.psikoloji,duygu düşünen yok maalesef.

Kizlar iyi aksamlar benimde ikinci tup bebek denemem oncesinde bir asilama ve bir tup bebek denemesi yapildi olumsuz sonuclandi şimdi yeniden basladim tedaviye dogum kontrol hapini yasmini kullanmaya basladim bugun 2. Gunum ama bu hap beni cok etkiliyo bu sekilde olumsuz yan etkisi yaptimi sizlere de yardimci olursaniz cok sevinicem migdem altust gece yarilari kalkıyorm sabaha kadarlavabodayım migde bulantisi mahfetti beni

Back
X