- 1 Ekim 2014
- 7.320
- 12.712
- 298
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah hepimize nasip olur canim benim. Benim ilk denemem olacak bakalım insan düşüne düşüne çıldıriyor bide pek bilgi sahibi deglm
Sağol canım Rabbim utandirmasin. Ama bilmiyorum çok korkuyorum yinede
bende ikinci tedavimde sanki ilkkez tedavi oluyorum gibiydi hiçbirşey hatırlayamadım ve daha çok panik olmuştum tedavim pozitif oldu ama 8. Haftada kalbi durdu ;( 1 sene oldu şimdi inşallah tekrar denicem bu kez inşallah tüm isteyenlerin Rabbim kucaklarını boş bırakmasın âmin
Ya sonuç istediğimiz gibi olmasa diyeMesela neyden korkuyorSun? Merak etigin varsa sor
Ya sonuç istediğimiz gibi olmasa diye
Allah bağışlasin canım benim darısı olmayanlaraSelam kizlar bende 3. Tüp bebegimi yaptiricam 1. Dis gebelik oldu ikinci subatta oldu negatif 3. Adetimi bekliyorum yaklasik nisanin basinda tiransfer olur dondurulmus 6 tanem var iki tanesi koyulucak cok heycanliyim ilk kez dondurulmuslarla olucak inşallah tutar bu arada 8 yasinda oglum var o hemen normal olmustu sonra dis gebelikten 6 ay sonra tekrar normal hamile kaldim 3 bucuk aylikti sollandirmak zorunda kaldim
Canım aynı sorun benim eşimde de var yani benim eşim. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm çıkmıştı başka bi hastanede başka ise 600 adet sperm çıktı tabi perhiz günü daha fazlaydi. Benim eşimde de varikosel vardı ama 2ml yani en hafifi hemen hemen her erkekte olan kadr bakalım bu çarşamba diyarbakira gideceğiz tüp bebekten önceki tahlilleri yapmak için sonra diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde zeki akkum.hoca var onunla goruscez. Bilmiyorum aklım çok karışık umutluyum elhamdulillaah ama böyle uyuyun uyanmak istemiyorum
Ne raporu canım ?
Amin inşallah allah herkese tattirdirsin oglumda abi okur inşallahhep soruyo ne zaman kardesim olucak diye çok uzuluyoruzFatMahmut canım bizim erkek infertilitesi. Eşimde Varikosel var. Sayımız 1mil. civarında. Sperm dna hasarı çok yüksek
2.tüp bebek tedavisinden sonra eşim Varikosel ameliyatı olacak. Olumlu yada olumsuz artık kısmet.
Ilk ankara HRS tüp bebek merkezinde olmuştu. Ikincisini başkent üniversite hastanesi tüp bebek merkezinde deneyeceğim. Gögüşen Önalan da. Malesef ön görüşmeye gittiğimizde muayene de bende Polip olduğunu gördü. Çarşamba günü ameliyatım var..
@esila melisa hoşgeldin cnm. Yavrunu allah bağışlasin. Inşallah ona kardeş gelir:)
Amin inşallah canimAllah bağışlasin canım benim darısı olmayanlara![]()