2016 Nisan'da Tüp Bebek

Hayrilsi ya inşallah bu sefer bebeklerimiz tutunur. Ben önce Polip ameliyatı olacam. Eğer rahmim toparlanirsa ozaman nisan adetimle başlaya bilirmişim .. ben açtım topigi ama belki bana kısmet bile olmayacak.

FatMahmut FatMahmut kaçıncı denemen olacak?

İnşallah hepimize nasip olur canim benim. Benim ilk denemem olacak bakalım insan düşüne düşüne çıldıriyor bide pek bilgi sahibi deglm

İnşallah hepimize nasip olur canim benim. Benim ilk denemem olacak bakalım insan düşüne düşüne çıldıriyor bide pek bilgi sahibi deglm

Fazla birşey bilmeden tedavi olmak daha iyi inan ki. Benim ikinci ve ilkinden çok daha korkuyorum. Halbuki o yoldan geçtim. Ilki olmadı diye hiç olmayacak sanki.. ben bu travmayi 2 sene de atım üstümden. Inşallah ilki tutar seninki :)

Sağol canım Rabbim utandirmasin. Ama bilmiyorum çok korkuyorum yinede

bende ikinci tedavimde sanki ilkkez tedavi oluyorum gibiydi hiçbirşey hatırlayamadım ve daha çok panik olmuştum tedavim pozitif oldu ama 8. Haftada kalbi durdu ;( 1 sene oldu şimdi inşallah tekrar denicem bu kez inşallah tüm isteyenlerin Rabbim kucaklarını boş bırakmasın âmin

bende ikinci tedavimde sanki ilkkez tedavi oluyorum gibiydi hiçbirşey hatırlayamadım ve daha çok panik olmuştum tedavim pozitif oldu ama 8. Haftada kalbi durdu ;( 1 sene oldu şimdi inşallah tekrar denicem bu kez inşallah tüm isteyenlerin Rabbim kucaklarını boş bırakmasın âmin

Amin canum.

Tabiiki herzaman sözüm TEVEKKÜL ALLAH... Rabbim yardımcımız olsun inşallah salih ve saliha evlatlar imiz olur. Peki senin nasıl bir sorunun var ve hangi hastane doktorda tedavi göreceksin

Selam kizlar bende 3. Tüp bebegimi yaptiricam 1. Dis gebelik oldu ikinci subatta oldu negatif 3. Adetimi bekliyorum yaklasik nisanin basinda tiransfer olur dondurulmus 6 tanem var iki tanesi koyulucak cok heycanliyim ilk kez dondurulmuslarla olucak inşallah tutar bu arada 8 yasinda oglum var o hemen normal olmustu sonra dis gebelikten 6 ay sonra tekrar normal hamile kaldim 3 bucuk aylikti sollandirmak zorunda kaldim

FatMahmut FatMahmut canım bizim erkek infertilitesi. Eşimde Varikosel var. Sayımız 1mil. civarında. Sperm dna hasarı çok yüksek:( 2.tüp bebek tedavisinden sonra eşim Varikosel ameliyatı olacak. Olumlu yada olumsuz artık kısmet.
Ilk ankara HRS tüp bebek merkezinde olmuştu. Ikincisini başkent üniversite hastanesi tüp bebek merkezinde deneyeceğim. Gögüşen Önalan da. Malesef ön görüşmeye gittiğimizde muayene de bende Polip olduğunu gördü. Çarşamba günü ameliyatım var..

@esila melisa hoşgeldin cnm. Yavrunu allah bağışlasin. Inşallah ona kardeş gelir:)

Canım aynı sorun benim eşimde de var yani benim eşim. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm çıkmıştı başka bi hastanede başka ise 600 adet sperm çıktı tabi perhiz günü daha fazlaydi. Benim eşimde de varikosel vardı ama 2ml yani en hafifi hemen hemen her erkekte olan kadr bakalım bu çarşamba diyarbakira gideceğiz tüp bebekten önceki tahlilleri yapmak için sonra diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde zeki akkum.hoca var onunla goruscez. Bilmiyorum aklım çok karışık umutluyum elhamdulillaah ama böyle uyuyun uyanmak istemiyorum

Selam kizlar bende 3. Tüp bebegimi yaptiricam 1. Dis gebelik oldu ikinci subatta oldu negatif 3. Adetimi bekliyorum yaklasik nisanin basinda tiransfer olur dondurulmus 6 tanem var iki tanesi koyulucak cok heycanliyim ilk kez dondurulmuslarla olucak inşallah tutar bu arada 8 yasinda oglum var o hemen normal olmustu sonra dis gebelikten 6 ay sonra tekrar normal hamile kaldim 3 bucuk aylikti sollandirmak zorunda kaldim
Allah bağışlasin canım benim darısı olmayanlara :KK61::anneadayı:

Canım aynı sorun benim eşimde de var yani benim eşim. İlk spermiyogram testinde 2 3 sperm çıkmıştı başka bi hastanede başka ise 600 adet sperm çıktı tabi perhiz günü daha fazlaydi. Benim eşimde de varikosel vardı ama 2ml yani en hafifi hemen hemen her erkekte olan kadr bakalım bu çarşamba diyarbakira gideceğiz tüp bebekten önceki tahlilleri yapmak için sonra diyarbakır bahçeci tüp bebek merkezinde zeki akkum.hoca var onunla goruscez. Bilmiyorum aklım çok karışık umutluyum elhamdulillaah ama böyle uyuyun uyanmak istemiyorum

Hadi hayırlısı cnm. Rapor çıkaracakmisiniz??

Ne raporu canım ?

Devlet bi kısmını ödiyor bazı şartlar yerinde olursa
Mesela 1yil evli olmanız ve eşinden 3 tane 1 5mil dan az Sperm sonucu.. bence bir araştır

Rapor çıkartan hastane ve Tüp bebek yaptıran bir hastane seçmenizi tavsiye ederim. Git gel olmamış oluyor hepsi bir çatı altında.

Biz ilk tedavide habersiz giriştık halbuki bizim de hakkımız vardı.. ilk tedavide 4.500tl tüp bebek tedavisi+ ilaçlar 1200tlverdik.
İkincide insallah rapor çıkaracağız. Ozaman tüp bebek tedavisi için 4.000tl yerine 2500tl verecez. İlaçlar en fazla 500tl tutar.

FatMahmut FatMahmut canım bizim erkek infertilitesi. Eşimde Varikosel var. Sayımız 1mil. civarında. Sperm dna hasarı çok yüksek:KK43: 2.tüp bebek tedavisinden sonra eşim Varikosel ameliyatı olacak. Olumlu yada olumsuz artık kısmet.
Ilk ankara HRS tüp bebek merkezinde olmuştu. Ikincisini başkent üniversite hastanesi tüp bebek merkezinde deneyeceğim. Gögüşen Önalan da. Malesef ön görüşmeye gittiğimizde muayene de bende Polip olduğunu gördü. Çarşamba günü ameliyatım var..

@esila melisa hoşgeldin cnm. Yavrunu allah bağışlasin. Inşallah ona kardeş gelir:)
Amin inşallah allah herkese tattirdirsin oglumda abi okur inşallahhep soruyo ne zaman kardesim olucak diye çok uzuluyoruz

Offff ben 1 yıl daha evli değilim ki daha 5 ay var 1 yılın dolmasına ama. Bana biraz bunu anlattmısn canım ya kusura bakma.lütfen

Back
X