2016 Nisan'da Tüp Bebek

Bizimki mikro enjeksiyon olacak böyle olan var mi??
Döllenme için dimi bence şansı daha çok arttırıyor sanırım, çünkü benim 1 yumurtam oldu dolu ancak normal döllenme olmadı ilk tedavim transfer aşamasına geçememişti malesef. İkincisinde o şekilde olacak

Dr dan geliyorum :KK43: yumurtalarim istenilen buyukluge ulasmamis malesef :KK43: polikistik var ondan sanirim. ignelere devam ddi dr..tahmini butceyide asicaz galiba :KK43: bi demoralize oldum, ne bileyim sartlamistim sanirim kendimi..birkacgune yapar diye. En erken ctesi dediler yumurta toplama isini. Bayagi enerjim dustu benim :KK43:

Dr dan geliyorum :KK43: yumurtalarim istenilen buyukluge ulasmamis malesef :KK43: polikistik var ondan sanirim. ignelere devam ddi dr..tahmini butceyide asicaz galiba :KK43: bi demoralize oldum, ne bileyim sartlamistim sanirim kendimi..birkacgune yapar diye. En erken ctesi dediler yumurta toplama isini. Bayagi enerjim dustu benim :KK43:
Hayir hayir sakin motive ni bozma herkezde ayni olucak diye bisey yok stres yapma o en kotu sey bendede var polikistik over benimde bi kac gun sarkti olsun dedim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin rabbimde gec olsun guc olmasin dedim suan okdar guzel ilerliyoki cok aukur rabbime gecmis hic aklima bile gelmiyo lutfen bir an once toparlan ve kendine gel ve rabbimden duayla evlatlarini iste hayirlisiyla

Hayir hayir sakin motive ni bozma herkezde ayni olucak diye bisey yok stres yapma o en kotu sey bendede var polikistik over benimde bi kac gun sarkti olsun dedim hayirlisiyla saglikli evlatlar nasip etsin rabbimde gec olsun guc olmasin dedim suan okdar guzel ilerliyoki cok aukur rabbime gecmis hic aklima bile gelmiyo lutfen bir an once toparlan ve kendine gel ve rabbimden duayla evlatlarini iste hayirlisiyla
Degilmiii :( iste bir an dustu moralim, eve gelip hemen uyumak istedim..sure uzayinca sanki zorlasti gibi geldi bana. Siz suan hamilemisiniz :) oyle anladim sanki

Transferim 9. Gunumdeyim bthcg degerim yuksek cikti herkez tutmus diyo ama bakalim carsamba gunu belli olucak Allahin izniyle sakin kafani bozma hic bir sey icin stres en buyuk dusman bunu hic bir zaman unutmaa

Ok
Degilmiii :KK43: iste bir an dustu moralim, eve gelip hemen uyumak istedim..sure uzayinca sanki zorlasti gibi geldi bana. Siz suan hamilemisiniz :) oyle anladim sanki
Cnm kac gundur igne kullaniosun bende 12 gun kullandim aslinda biz tup bebek diye baslamadik dusuk doz kullandim ama benim yumurtam fazla olustu dr da riske atmayalim dedigi için tup bebege döndük

Degilmiii :KK43: iste bir an dustu moralim, eve gelip hemen uyumak istedim..sure uzayinca sanki zorlasti gibi geldi bana. Siz suan hamilemisiniz :) oyle anladim sanki
Cnm notlarima tekrar baktim 14 gun vurulmusum son iki gunde yanindada ca tlamamasi icin igne kullandım senin kacinci gunki

Mrb hanimlar☺ , araniza bende katildim. 16nisanda embriyo transferi yapıldı ve sabırsızlıkla sonuç beklemekteyim.. Umarim bu guzel duyguyu en yakin zamanda tatmak nasip olur...

Merhaba naznaz. Ben de bugün kontrole gittim büyük heyecanla opu tarihi de verirler sandım. Ama aynı durumdayız polikistik over var bende de daha önc e hafif oHSS geçirdiğim için çok temkinli ilaç dozajı verdiler . Ama yeterince gelişmemiş Çapları orantısızmış yumurtaların. Ben de ilaçlara devam edeceğim. Bu 8. Günüm.150 ye çıkardılar. CanımızI sıkmayalım:110::110:

Merhaba Cansu26. kaç gün sonra opu yapıldı peki senin de gelişmemiş miydi yeterince ilk etapta :KK17:

Mrb hanimlar☺ , araniza bende katildim. 16nisanda embriyo transferi yapıldı ve sabırsızlıkla sonuç beklemekteyim.. Umarim bu guzel duyguyu en yakin zamanda tatmak nasip olur...
Meraba cnm ayni gunde yapilmis transferlerimiz seninde ilk denememi

Cnm notlarima tekrar baktim 14 gun vurulmusum son iki gunde yanindada ca tlamamasi icin igne kullandım senin kacinci gunki
Sali gunu oldum ilk ignemi.bugun 7. ignemi vurdum. Puregon kullaniyorum.ctesinden beride orgalutran kullaniyorum, sanirim orgalutranda catlamamasi icin.carsamba yine muayene olup, ctesi toplama islemi yaparim buyuk ihtimalle ddi dr

Merhaba naznaz. Ben de bugün kontrole gittim büyük heyecanla opu tarihi de verirler sandım. Ama aynı durumdayız polikistik over var bende de daha önc e hafif oHSS geçirdiğim için çok temkinli ilaç dozajı verdiler . Ama yeterince gelişmemiş Çapları orantısızmış yumurtaların. Ben de ilaçlara devam edeceğim. Bu 8. Günüm.150 ye çıkardılar. CanımızI sıkmayalım:110::110:
Allah razi olsun valla paylasiminzdan oturu..tek olmadgimi hissettim.ama enerjim hala dusuk. Esimde cok kotu bisey oldu sandi, yuzumun ifadesinden. Bugunumuzede cok sukur Allahim, ins daha guzel gunler bizi bekliyor.burdan paylasiriz ins :KK25:

Gerçekten çok zor bir süreç, ALLAH'IM her birimize bu yolda kolaylik ve sabır versin....

Back
X