Merhaba canimm hosgeldin kader ortakligimiza nasil heyecan varmii :)Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.adetimin 2.gunu bugün yarın hayırlısı ile başlıyorum tüp bebek sürecine. Bu heyecanlı bekleyişi sizinle paylaşmak istedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba canimm hosgeldin kader ortakligimiza nasil heyecan varmii :)Merhaba arkadaşlar bende yeni üye oldum.adetimin 2.gunu bugün yarın hayırlısı ile başlıyorum tüp bebek sürecine. Bu heyecanlı bekleyişi sizinle paylaşmak istedim
Canim ben cetrotide kullandim ama puregon kullanmadim gonal f marional ce cetrotide kullandimSelam kizlar muayene den geliyorum kaç yumuş oldu anlamadım ama olsun sonu güzel olsun yeterki. Ayriyeten bana cetrotid yazdı doktor. Puregon un yanına. İlk tedavim de yoktu. Böyle kullanan var mi??
ne dedi dr? cetrotid ne işe yarıyormuş ki acaba ?? evet evet canımızı sıkmayacaz, sonu güzel inşallah :)Selam kizlar muayene den geliyorum kaç yumuş oldu anlamadım ama olsun sonu güzel olsun yeterki. Ayriyeten bana cetrotid yazdı doktor. Puregon un yanına. İlk tedavim de yoktu. Böyle kullanan var mi??
Heyecan ve stres karmakarışık bende. Ilk görüşmemiz güzel geçmişti inşallah iyi olur yine. Hemen ilaç tedavisi ne başlıyor mu Dr lar. Kan vereceğim sabah ama başka neler bekliyor beni bilmiyorumMerhaba canimm hosgeldin kader ortakligimiza nasil heyecan varmii :)
hoş geldiniz :) ilk denemenız mı sizinde?Heyecan ve stres karmakarışık bende. Ilk görüşmemiz güzel geçmişti inşallah iyi olur yine. Hemen ilaç tedavisi ne başlıyor mu Dr lar. Kan vereceğim sabah ama başka neler bekliyor beni bilmiyorum
Bende kullandim yumurtayi biyandan puregonla buyurup cetrotid ile catlamamasini sagliyorne dedi dr? cetrotid ne işe yarıyormuş ki acaba ?? evet evet canımızı sıkmayacaz, sonu güzel inşallah :)
hıım benım orgalutran niyetine sanırım, bende orgalutran kullanıyorum, erken çatlamaması içinBende kullandim yumurtayi biyandan puregonla buyurup cetrotid ile catlamamasini sagliyor
Transfer yapılırken rahim girişi temizleniyor, doktorum bana o işlemi yaparken lekelenme olabilir bir kac gun diye bilgi veriyodu, belki ondan dolayi olan bi durum olabilir...Ya dr sordum onemli degil dedi ama yine de aklima takıldı kahverengi torlu beyaz tortu halinde gelio iki gündür
doktorun söylemesi lazım canım ben 3 akşam kullandım saat 7 de gonalf yaptım 8 dede cetrotide kullandım 3 gün sonra zaten çatlatma iğnesi oldum .Kizlar cetrotide Akşam mi sabah mi vuruyor sunuz bide kaçıncı günü başladınız ek olarak cetrotide iğnesi ne ??
6.günüm de ilk cetrotide iğnesi vuracak mişim. 150Puregon aynen devam..
cetrotide i ben sabahları vuruyorum, yumurtaların çatlamasını engelliyor.5. ve 6. gün başlanıyor.ben 6. gün başladım.Kizlar cetrotide Akşam mi sabah mi vuruyor sunuz bide kaçıncı günü başladınız ek olarak cetrotide iğnesi ne ??
6.günüm de ilk cetrotide iğnesi vuracak mişim. 150Puregon aynen devam..
cetrotide i ben sabahları vuruyorum, yumurtaların çatlamasını engelliyor.5. ve 6. gün başlanıyor.ben 6. gün başladım.
Ilk denemem olacahoş geldiniz :) ilk denemenız mı sizinde?
Ilk denemem olacak inşallah. 4 yıldır çikolata kist ile uğraşıyorum. Dr yarın muayene edecek ama yumurta rezervi bu kistten çok zarar görmüş olabileceğini söyledi. Bu duruma biraz canım sıkılıyorhoş geldiniz :) ilk denemenız mı sizinde?
sıkıntı yok :) hımm allah şifa versin hemencecik toparlanırsınız inşallahAcemi olunca biraz böyle olur iki kere alıntı yapmışım