2016 Nisan'da Tüp Bebek

Selam kizlar muayene den geliyorum kaç yumuş oldu anlamadım ama olsun sonu güzel olsun yeterki. Ayriyeten bana cetrotid yazdı doktor. Puregon un yanına. İlk tedavim de yoktu. Böyle kullanan var mi??

Selam kizlar muayene den geliyorum kaç yumuş oldu anlamadım ama olsun sonu güzel olsun yeterki. Ayriyeten bana cetrotid yazdı doktor. Puregon un yanına. İlk tedavim de yoktu. Böyle kullanan var mi??
Canim ben cetrotide kullandim ama puregon kullanmadim gonal f marional ce cetrotide kullandim

ne dedi dr? cetrotid ne işe yarıyormuş ki acaba ?? evet evet canımızı sıkmayacaz, sonu güzel inşallah :)

Merhaba canimm hosgeldin kader ortakligimiza nasil heyecan varmii :)
Heyecan ve stres karmakarışık bende. Ilk görüşmemiz güzel geçmişti inşallah iyi olur yine. Hemen ilaç tedavisi ne başlıyor mu Dr lar. Kan vereceğim sabah ama başka neler bekliyor beni bilmiyorum

Ya dr sordum onemli degil dedi ama yine de aklima takıldı kahverengi torlu beyaz tortu halinde gelio iki gündür
Transfer yapılırken rahim girişi temizleniyor, doktorum bana o işlemi yaparken lekelenme olabilir bir kac gun diye bilgi veriyodu, belki ondan dolayi olan bi durum olabilir...

Kizlar cetrotide Akşam mi sabah mi vuruyor sunuz bide kaçıncı günü başladınız ek olarak cetrotide iğnesi ne ??
6.günüm de ilk cetrotide iğnesi vuracak mişim. 150Puregon aynen devam..

Kizlar cetrotide Akşam mi sabah mi vuruyor sunuz bide kaçıncı günü başladınız ek olarak cetrotide iğnesi ne ??
doktorun söylemesi lazım canım ben 3 akşam kullandım saat 7 de gonalf yaptım 8 dede cetrotide kullandım 3 gün sonra zaten çatlatma iğnesi oldum .

Ilk gun saat kacta vuruyorsan ertesi gunde oyle vuruosun sabah aksam fark etmiyor

cetrotide i ben sabahları vuruyorum, yumurtaların çatlamasını engelliyor.5. ve 6. gün başlanıyor.ben 6. gün başladım.

hoş geldiniz :) ilk denemenız mı sizinde?
Ilk denemem olaca
hoş geldiniz :) ilk denemenız mı sizinde?
Ilk denemem olacak inşallah. 4 yıldır çikolata kist ile uğraşıyorum. Dr yarın muayene edecek ama yumurta rezervi bu kistten çok zarar görmüş olabileceğini söyledi. Bu duruma biraz canım sıkılıyor

Back
X