Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada gecmis olsun canım...Bugun 6.günüm hafif grip gibiyim ilacta icemiyorum sizin nasil geciyor
Sen morelini bozma , insallah olumlu olacak...Kizlar transferiniz kacinci gun embriyosu benim bugun oldu transfer 3.gun embriyosu 5 cekirdek digeride 4 cekirdek yasim 28 ama doktorum umudum yok yasina gore iyi kalite degil dedi![]()
Nisan için umutlu olanlar burda buluşalım
2016Nisan Tüp Bebek Anne adayları
‘Listemiz pozitif sonuç ile dolsun inşallah’
T tanetanem iğne sürecinde.Opu bekliyor
Yadee iğne sürecindeOpu bekliyor
N naznaz34 iğne sürecinde. Opu bekliyor
@DmrEMD pozitif gördüTbrkler..
I iclal aslann pozitif gördüTbrkler
C cansu26 pozitif gördüTbrkler
angel-devil transfer sonrası bekleyiş..
yaprakys transfer sonrası bekleyiş..
Merhaba benimde 11nısanda trasferım oldu cok ve cok sukur tuttu Allâhım herkese bu sevıncı yasatsın. Ben adana Ankada tup bebek merkezınd3 yaptırdım. Sebepsiz infertilite dedıler ama benım sol tup tıkalı ve yumurta rezervım cok yuksek ve şiddetli şekilde pkoluyum. Benım mart ayında yumurtalar toplanıp döllendırıldı ve donduruldu ohss nedenıyle 2 ay dınlendım ve 11 nısanda trasferım oldu
Canim transfer sonrasi neler yaptin surekli yattinmi yoksa gunluk hayatina devammi ettin,ya ben grip oldum surekli hapsuruk öksürük korkuyorum allah hayirlisini nasip etsin herkesede bana daMerhaba benimde 11nısanda trasferım oldu cok ve cok sukur tuttu Allâhım herkese bu sevıncı yasatsın. Ben adana Ankada tup bebek merkezınd3 yaptırdım. Sebepsiz infertilite dedıler ama benım sol tup tıkalı ve yumurta rezervım cok yuksek ve şiddetli şekilde pkoluyum. Benım mart ayında yumurtalar toplanıp döllendırıldı ve donduruldu ohss nedenıyle 2 ay dınlendım ve 11 nısanda trasferım oldu
B brtan transfer sonrası bekleyiş...
I iclal aslann pozitifTbrkler
C cansu26 pozitifTbrkler
M medineselcuk pozitifTbrkler
![]()
canım benim malesef tutmadı bnm gittigim dr işi ticarete dökmüş bilmiyorum kafm allak bullak başka dr gittim senin dogal yolla olmaz tüp dedi bizimde durumumuz yok bilmiyorum kaldık öyle çok kötüyüm çokk
B brtan transfer sonrası bekleyiş...
I iclal aslann pozitifTbrkler
C cansu26 pozitifTbrkler
M medineselcuk pozitifTbrkler
![]()
Canm ben ozellıkle ılk 3 gun yattım sadece wc ye kalktım. Dıger gunlerdede yattım ama yemek yerken felan masada oturdum ara sıra kan dolaşımı olsun dıyede ev içinde gezındım. İlk gunlerde cok uzuluyodum belortım yok tutmadı diye ama 3.gunun gecesı geceuarısı yatakta donerken bır krap gırdı kasıgıma acısıyla uyanmıstım bıdahada belirti olmadı. 7.gun hasteneye gıttım bıten ılaclarımı yazdırmak ıcın ordanda kan tahlili yaptırdım aslında bıan kan verılen sandalyeden kalkmayı bıle düşündüm zaten yok olmadı dıye. Ertesı hun cıktı sonuc 146. Sabah erken kalkım baktım netten bı çığlık attım ama... Yine pek bısey hissetmiyorum dedım dusecek galıba 11.gun yıne umutsuzca gıttım kan testıne sonuc 509. Sımdılık hala benimle bebegım. Insllh 8ay daha dayanır ve kucagıma alırımCanim transfer sonrasi neler yaptin surekli yattinmi yoksa gunluk hayatina devammi ettin,ya ben grip oldum surekli hapsuruk öksürük korkuyorum allah hayirlisini nasip etsin herkesede bana da
Merhabalar.Benim de yarın sabah opu olacak . Bu aşamaya geldim. Hepimizin için hayırlısı olsun
Opu oldu sabah genel anestezi ile.şu an evde dinleniyorum. Biraz ağrım hafif kanamam var.Ağrı adet sancısı gibi bir de hareket ettikçe ağrı oluyor. 2 güne düzelir dediler. Işlem başarılı geçti.12 yumurta toplanmış. PCO olduğum için çokça temkinli davrandılar. Bu kadar beklemiyordum toplanmasını ama hepsinde yumurta olmayabilir tabi.Hepimize bol şanslarCanım ne yaptın ?