2016 Nisan'da Tüp Bebek

Arkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor,Allah izin verirse yarin kalp atışları icin dr gidicez. Çok heyecanliyim bu arada cok hastayim butun kemiklerin agrio yerimden kalkasim yok korkuyorum tirtilima bise olcak diye ilacta icemiyorum yrn allahin izniyle kalp atışını duyayimda ben hasta olmaya raziyim dua edin bize rabbim hayirlisiyla sizede banada sağlıklı sıhhat li kucaginiza almayı nasip eder inşallah Aminnnn:nazar::KK200::anneadayı::KK46:
İyiym hamd olsun cnm sen nasılsın bizde 2 hafta sonra kalp atışını duycaz kuzumun sana geçmiş olsun inşallah biranonce toparlanirsin çok merak ediyorum Rabbim evlatlarımızı hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah

Günaydın arkadaşlar heyecandan korkudan ölmek üzereyim 9:40 ta randevum var kalp atislari için rabbim hayirlisiyla duyurur inşallah neolur dua edin rabbim bu mutlulugu herkese yasatsin hayirlisiyla kucagimiza sag saglim alalımmm aminn:nazar::KK200::anneadayı::KK46:

Günaydın hayırlı günün olsun inşaallah dayarsın canım 1 haftada da benim var kalp sesine rabbim herkeze nasip etsin ıkiz olma şansı varmi kan tahlilleri biraz belli ediyor

Dr keseyi tek gordu canim benim tek sanirim ama krse icinden ayrisim yapabilir demisti nasil vb oluyot bilmiyorum sana kalp atislariniduymaya. Gelmeden once yaptirman gereken tahlilleri verdimi tsh hepatit falan

Yok hepsi yapıldı zaten tüp bebek başlarken bişey demedi ler keseyi kaç günlük ken gördün tam 21 gün oldu benim transfere

Dr keseyi tek gordu canim benim tek sanirim ama krse icinden ayrisim yapabilir demisti nasil vb oluyot bilmiyorum sana kalp atislariniduymaya. Gelmeden once yaptirman gereken tahlilleri verdimi tsh hepatit falan
Slm merak ettim kalp atışını duydunmu canım

Allahım a bin şükür duyduk pit pit atiyordu elhamdülillah rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayirlisiyla kucagimizaal mayi nasip etsin aminnn:nazar::KK200::anneadayı::KK46:
Watsaptan konuşabilirmiyiz istemezsen bana Dediler ki kan tahlili ne göre ıkiz ama biri %100 biri %70 bebekler zayıf biri yatak iştirati 3 iğne vitamin verdiler telim 05066894337

Cok sevindim çok şükür inşaallah inşallah kucağına almayi nasip etsin Mevlam bu mübarek gunde

kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL:dua:

Bende tup bebek yaptrcam 1 yıllık evliyim eşim oligoastenoteratozosperm doktor ve hastane önerileriniz neler

Back
X