- 14 Ocak 2015
- 1.262
- 1.328
- 133
- 53
25 nisanda transfer oldu 20 günlükAmin inşallah canım kaç günlük oldu 25
Nisan transfer bizim hamileyim hastane iki kere kan tahlili yapıldı yükseliyor kan pazartesi bida kan yapilcak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
25 nisanda transfer oldu 20 günlükAmin inşallah canım kaç günlük oldu 25
Nisan transfer bizim hamileyim hastane iki kere kan tahlili yapıldı yükseliyor kan pazartesi bida kan yapilcak
İyiym hamd olsun cnm sen nasılsın bizde 2 hafta sonra kalp atışını duycaz kuzumun sana geçmiş olsun inşallah biranonce toparlanirsin çok merak ediyorum Rabbim evlatlarımızı hayirlisiyla kucağımiza almayı nasip etsin inşallahArkadaşlar nasilsiniz nasil gidiyor,Allah izin verirse yarin kalp atışları icin dr gidicez. Çok heyecanliyim bu arada cok hastayim butun kemiklerin agrio yerimden kalkasim yok korkuyorum tirtilima bise olcak diye ilacta icemiyorum yrn allahin izniyle kalp atışını duyayimda ben hasta olmaya raziyim dua edin bize rabbim hayirlisiyla sizede banada sağlıklı sıhhat li kucaginiza almayı nasip eder inşallah Aminnnn![]()
Aminnn inşallah benimki 5 haftalik oldu canim cuma gunu,allahim inşallah yarin kalp atışlarini duymayi nasip eder dr'muz gzl seyler söyler inşallahmaşallah inşallah iyi sonuçlar olur inşallah
![]()
Amin canim dua et bize bizde sizlere inşallah rabbim dualarimizi kabul eder emanetlerini bizde kucagimiza alirizİnşallah inşallahhayirlisiyla kucağına al .. alalim
![]()
Slm merak ettim kalp atışını duydunmu canımDr keseyi tek gordu canim benim tek sanirim ama krse icinden ayrisim yapabilir demisti nasil vb oluyot bilmiyorum sana kalp atislariniduymaya. Gelmeden once yaptirman gereken tahlilleri verdimi tsh hepatit falan
Allahım a bin şükür duyduk pit pit atiyordu elhamdülillah rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayirlisiyla kucagimizaal mayi nasip etsin aminnnSlm merak ettim kalp atışını duydunmu canım
Watsaptan konuşabilirmiyiz istemezsen bana Dediler ki kan tahlili ne göre ıkiz ama biri %100 biri %70 bebekler zayıf biri yatak iştirati 3 iğne vitamin verdiler telim 05066894337Allahım a bin şükür duyduk pit pit atiyordu elhamdülillah rabbim herkese bu guzel duyguyu yasatsin hayirlisiyla kucagimizaal mayi nasip etsin aminnn![]()
Amin inşallah hepimizinkini canım benimCok sevindim çok şükür inşaallah inşallah kucağına almayi nasip etsin Mevlam bu mübarek gunde
Ben tıp fakültesinde yaptırdım hastaneye sadece malzeme ücreti 500 ödedik ilaçlarıda raporlu 600 falan tutuyordu.kızlar aranızda RAPORLU VE DEVLETTE tup yaptıran varsa bılgı verır mısınz ne kadar ucret odedınız? ACİLLL![]()